Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alahly Karl-Marx-Stadt
Normal Tactiek Flophet
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 32.3
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Pisarek geeft de bal voor. Inworp. Flankengott met een snelle inworp. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alahly - Karl-Marx-Stadt 0:1

5e minuut.
Cinar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Újhelyi de bal. Újhelyi passt de bal zonder na te denken. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen draait met de bal, schiet en ... Hamann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mergelkoch is nu in balbezit. Mergelkoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc alahly - Karl-Marx-Stadt 0:2

8e minuut.
Raab rent richting de bal. Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Ebel met een sublieme pass. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Újhelyi speelt de bal door. Mergelkoch heeft problemen om de bal te vangen. Mergelkoch speelt de bal door. Hansen rent richting de bal. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel passt de bal in één keer door. Köster is nu in balbezit. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jonscher geeft de bal voor. Mergelkoch kopt de bal weg. Daar is Köster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen draait met de bal, schiet en ... Hamann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Oesterlein is nu in balbezit. Gatzka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oesterlein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wollert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cinar is nu in balbezit. Cinar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ebel is nu in balbezit. Ebel met een sublieme pass. Mergelkoch is nu in balbezit. Mergelkoch passt de bal zonder na te denken. Hansen is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel speelt de bal door. Mergelkoch is nu in balbezit. Mergelkoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alahly - Karl-Marx-Stadt 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alahly 67%, Karl-Marx-Stadt 33%.
fc alahly - Karl-Marx-Stadt 0:3

55e minuut.
Ebel met de inworp. Jonscher rent richting de bal. Jonscher geeft de bal voor. Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Hansen haalt uit met een fantastische trap. Hamann bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wollert verovert de bal door een tackle van achteren. Wollert geeft een hoge lob. Daar is Gatzka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illmann verovert de bal door een tackle van achteren. Illmann geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gutmann speelt de bal door. Ebel is nu in balbezit. Ebel passt de bal met de wreef. Mergelkoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergelkoch geeft de bal voor. Paal! Hamann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alahly 67%, Karl-Marx-Stadt 33%.
fc alahly - Karl-Marx-Stadt 0:3