Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 1907 Fener Erratiker Köppern
Normal Tactiek Pokal2
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Sold geeft de bal voor. Lars geeft een hoge lob. von Gimpertshausen kopt de bal weg. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sold probeert de bal met de borst te controleren. Pinder is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kaltwasser ... Strafschop! Kaltwasser krijgt een gele kaart. Pinder wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pinder kan niet meer verder spelen. Eierkicker komt het veld opgelopen. Eierkicker neemt de penalty, wat een uithaal! Tembrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 0:1

10e minuut.
Rubens geeft de bal voor. Daar is Pappermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaltenecker met de inworp. Lars geeft de bal voor. Tembrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. von Gimpertshausen bereikt de bal nog maar net als eerste. von Gimpertshausen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Daar is Ceruso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eierkicker probeert naar een medespeler te passen. von Gimpertshausen rent richting de bal. von Gimpertshausen schiet op doel. Tembrink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 0:2

14e minuut.
Rubens onderschept slim de pass. Rubens geeft een lange en hoge pass. Lars geeft de bal voor. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker schiet op doel. Tembrink bokst de bal weg.

17e minuut.
Meads rent richting de bal. Meads geeft de bal voor. Eierkicker probeert de bal met de borst te controleren. Eierkicker schiet op doel. Tembrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 0:3

21e minuut.
Maucksch geeft een hoge lob. Ahmut probeert de bal met de borst te controleren. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker draait met de bal, schiet en ... Tembrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kaltwasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenecker onderschept slim de pass. Kaltenecker speelt de bal door. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Tembrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lars geeft een hoge lob. Cárdenas kopt de bal weg. Janson rent richting de bal. Eierkicker onderschept slim de pass. Eierkicker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 0:4

30e minuut.
Maucksch bereikt de bal nog maar net als eerste. Maucksch geeft de bal voor. Sackstein probeert naar een medespeler te passen. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ceruso is nu in balbezit. Sackstein onderschept slim de pass. Sackstein met een sublieme pass. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Tembrink bokst de bal weg.

35e minuut.
Lars geeft de bal voor. Eierkicker is nu in balbezit. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sold de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pappermann rent richting de bal. Pappermann geeft een hoge lob. Maucksch heeft problemen om de bal te vangen. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 1:4

44e minuut.
Ahmut rent richting de bal. Ahmut geeft een lange en hoge pass. Kaltenecker probeert naar een medespeler te passen. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 1907 Fener 79%, Erratiker Köppern 21%.
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 1:4

47e minuut.
Sackstein passt de bal met de wreef. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker passt de bal in één keer door. von Gimpertshausen bereikt de bal nog maar net als eerste. von Gimpertshausen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Eierkicker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. von Gimpertshausen is nu in balbezit. von Gimpertshausen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kaltwasser rent richting de bal. Lars verovert de bal door een tackle van achteren. Lars probeert naar een medespeler te passen. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 1:5

63e minuut.
Sackstein speelt de bal door. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker passt de bal in één keer door. von Gimpertshausen rent richting de bal. von Gimpertshausen haalt uit met een fantastische trap. Tembrink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Sackstein is nu in balbezit. Sackstein passt de bal met de wreef. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker schiet op doel. von Gimpertshausen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sackstein geeft de bal voor. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker geeft de bal voor. von Gimpertshausen bereikt de bal nog maar net als eerste. von Gimpertshausen schiet op doel. Tembrink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 1:6

78e minuut.
Sackstein met de inworp. Lars geeft een lange en hoge pass. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 1907 Fener 78%, Erratiker Köppern 22%.
FC 1907 Fener - Erratiker Köppern 1:7