Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frankfurt Celtic Marillion
Normal Tactiek Raute
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kroos krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Piolanti heeft problemen om de bal te vangen. Piolanti geeft een lange en hoge pass. Feldmann heeft problemen om de bal te vangen. Alwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Alwast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Clemente passt de bal met de wreef. Piolanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piolanti probeert naar een medespeler te passen. Kroos is nu in balbezit. Kroos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt - Celtic Marillion 0:1

19e minuut.
Inworp. Piolanti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palenga geeft een lange en hoge pass. Jockel rent richting de bal. Jockel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kroos passt de bal zonder na te denken. Palenga met een sublieme pass. Alwast is nu in balbezit. Alwast draait met de bal, schiet en ... Heimeroth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Pflug onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pflug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quint rent richting de bal. Quint geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kroos onderschept slim de pass. Kroos speelt de bal door. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Alwast onderschept slim de pass. Alwast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt - Celtic Marillion 0:2

26e minuut.
Kroos met een sublieme pass. Piolanti rent richting de bal. Piolanti geeft de bal voor. Alwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Alwast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt - Celtic Marillion 0:3

28e minuut.
Kroos verovert de bal door een tackle van achteren. Kroos speelt de bal door. Piolanti met een sublieme pass. Alwast is nu in balbezit. Alwast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Niedrich speelt de bal door. Klungelig pakt Piolanti de bal. Piolanti met een sublieme pass. Kroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mörschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Piolanti verovert de bal door een tackle van achteren. Piolanti probeert naar een medespeler te passen. Kroos is nu in balbezit. Kroos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frankfurt 79%, Celtic Marillion 21%.
Frankfurt - Celtic Marillion 0:3

49e minuut.
Niedrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piolanti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hänsel. Piolanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palenga met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Clemente geeft een hoge lob. Garth rent richting de bal. Garth passt de bal zonder na te denken. Alwast rent richting de bal. Alwast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Feldmann trapt de bal weg. Piolanti is nu in balbezit. Quint rent richting de bal. Piolanti verovert de bal door een tackle van achteren. Piolanti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Palenga passt de bal in één keer door. Piolanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piolanti met een sublieme pass. Alwast rent richting de bal. Alwast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frankfurt 56%, Celtic Marillion 44%.
Frankfurt - Celtic Marillion 0:3