Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsv Heimbuchenthal Bishop bashers
Normal Tactiek bloodystupid
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 47.6
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Habedank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Naheed probeert naar een medespeler te passen. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro schiet op doel. Wiblishauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Arrieta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Thier de bal. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:1

3e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Arrieta passt de bal zonder na te denken. Thier geeft de bal voor. Mineiro rent richting de bal. Mineiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:2

4e minuut.
Thier passt de bal met de wreef. Habedank is nu in balbezit. Habedank geeft een lange en hoge pass. Daar is Branco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:3

8e minuut.
Arrieta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oeljeklaus de bal onder controle te krijgen. Thier kopt de bal weg. Mineiro rent richting de bal. Mineiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pflingsten rent richting de bal. Mineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Thier rent richting de bal. Klungelig pakt Mineiro de bal. Mineiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:4

14e minuut.
Nagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Thier rent richting de bal. Thier passt de bal met de wreef. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naheed rent richting de bal. Naheed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:5

17e minuut.
Thier passt de bal in één keer door. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro passt de bal zonder na te denken. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nagat is nu in balbezit. Naheed verovert de bal door een tackle van achteren. Naheed met een sublieme pass. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis geeft een lange en hoge pass. Pflingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Mineiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Thier rent richting de bal. Thier passt de bal met de wreef. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:6

31e minuut.
Inworp. Habedank met de inworp. Koumis probeert naar een medespeler te passen. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koumis speelt de bal door. Thier is nu in balbezit. Thier passt de bal zonder na te denken. Arrieta rent richting de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:7

35e minuut.
Perlitz is nu in balbezit. Mineiro onderschept slim de pass. Mineiro probeert naar een medespeler te passen. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Arrieta geeft een lange en hoge pass. Naheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Naheed geeft een lange en hoge pass. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Thier bereikt de bal nog maar net als eerste. Thier passt de bal zonder na te denken. Mineiro speelt de bal door. Naheed heeft problemen om de bal te vangen. Naheed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 81%, Bishop bashers 19%.
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:7

46e minuut.
Inworp. Trung Giang met een snelle inworp. Nagat rent richting de bal. Koumis is nu in balbezit. Koumis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Habedank met de inworp. Koumis is nu in balbezit. Koumis geeft een lange en hoge pass. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pflingsten de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Koumis de bal onder controle te krijgen. Thier rent richting de bal. Met opzet legt Mustermann zijn tegenspeler op de grond. Mustermann krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Mineiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro onderschept slim de pass. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:8

54e minuut.
Thier passt de bal zonder na te denken. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Branco probeert de bal aan de voet te houden. Wiblishauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:9

55e minuut.
Picot passt de bal in één keer door. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro passt de bal met de wreef. Naheed rent richting de bal. Naheed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Habedank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koumis met een sublieme pass. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:10

67e minuut.
Koumis is nu in balbezit. Koumis passt de bal zonder na te denken. Thier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro rent richting de bal. Mineiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Arrieta heeft problemen om de bal te vangen. Arrieta passt de bal in één keer door. Koumis speelt de bal door. Mineiro rent richting de bal. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Naheed neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mineiro heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Wiblishauser met een harde bal richting middenveld. Koumis kopt de bal weg. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Habedank kopt de bal weg. Mineiro geeft een hoge lob. Pflingsten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrieta rent richting de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Perfler passt de bal met de wreef. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis geeft een hoge lob. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Habedank geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arrieta krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Branco heeft problemen om de bal te vangen. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Arrieta rent richting de bal. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis passt de bal in één keer door. Chudzio geeft een lange en hoge pass. Mineiro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Arrieta de bal. Arrieta passt de bal in één keer door. Mineiro heeft problemen om de bal te vangen. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Wiblishauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:11

85e minuut.
Naheed met een sublieme pass. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang passt de bal met de wreef. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:12

88e minuut.
Thier is nu in balbezit. Thier geeft de bal voor. Klungelig pakt Oeljeklaus de bal. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Thier rent richting de bal. Thier passt de bal in één keer door. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:13

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Giang met een snelle inworp. Arrieta probeert de bal met de borst te controleren. Arrieta geeft de bal voor. Mineiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 92%, Bishop bashers 8%.
Tsv Heimbuchenthal - Bishop bashers 0:14