Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marie reim VfL Aufwind 06 Pankow
Normal Tactiek 4-4-2 voraus
36% Balbezit 64%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 63
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen uitmuntend
slecht Verdedigen solide


8e minuut.
Cominotto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garrn de bal. Stražina is nu in balbezit. Stražina haalt uit met een fantastische trap. Gütschow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:1

9e minuut.
Bachini met een sublieme pass. Grün is nu in balbezit. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün draait met de bal, schiet en ... Gütschow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Docker onderschept slim de pass. Docker geeft de bal voor. Garrn heeft problemen om de bal te vangen. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stražina rent richting de bal. Garrn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stražina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grün neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:2

11e minuut.
Stražina is nu in balbezit. Stražina met een sublieme pass. Kies probeert naar een medespeler te passen. Cominotto rent richting de bal. Cominotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bachini geeft een hoge lob. Garrn kan de bal niet met de borst controleren. Stražina rent richting de bal. Stražina draait met de bal, schiet en ... Gütschow maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cominotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:3

14e minuut.
Grün probeert naar een medespeler te passen. Lingard speelt de bal door. Cominotto heeft problemen om de bal te vangen. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Gütschow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:4

16e minuut.
Bork speelt de bal door. Docker met een sublieme pass. Mighten probeert naar een medespeler te passen. Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lingard probeert naar een medespeler te passen. Bachini probeert naar een medespeler te passen. Grün geeft een lange en hoge pass. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Gütschow bokst de bal weg.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lingard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grün kopt de bal weg. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:5

20e minuut.
Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto verovert de bal door een tackle van achteren. Cominotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:6

23e minuut.
Docker rent richting de bal. Docker passt de bal zonder na te denken. Grün met een sublieme pass. Cominotto rent richting de bal. Cominotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gütschow trapt de bal weg. Docker kopt de bal weg. Grün speelt de bal door. Stražina is nu in balbezit. Stražina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:7

25e minuut.
Grün heeft problemen om de bal te vangen. Grün passt de bal met de wreef. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto haalt uit met een fantastische trap. Gütschow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:8

27e minuut.
Margaritis kopt de bal weg. Docker heeft problemen om de bal te vangen. Docker passt de bal met de wreef. Cominotto heeft problemen om de bal te vangen. Cominotto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gütschow maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Stražina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stražina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:9

27e minuut.
Ganghofer speelt de bal door. Lückert heeft problemen om de bal te vangen. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:10

29e minuut.
Stražina onderschept slim de pass. Stražina geeft een hoge lob. Lingard rent richting de bal. Lingard geeft een lange en hoge pass. Stražina springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:11

30e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal met de wreef. Lingard speelt de bal door. Cominotto rent richting de bal. Cominotto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Grün heeft problemen om de bal te vangen. Grün geeft een lange en hoge pass. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kies passt de bal met de wreef. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto passt de bal in één keer door. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina haalt uit met een fantastische trap. Gütschow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:12

35e minuut.
Geye bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün verovert de bal door een tackle van achteren. Grün passt de bal in één keer door. Stražina rent richting de bal. Stražina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mighten speelt de bal door. Docker met een sublieme pass. Cominotto heeft problemen om de bal te vangen. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bachini passt de bal zonder na te denken. Grün rent richting de bal. Grün passt de bal met de wreef. Stražina is nu in balbezit. Stražina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:13

42e minuut.
Grün rent richting de bal. Grün passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cominotto de bal. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Gütschow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:14

42e minuut.
Klungelig pakt Lückert de bal. Grün is nu in balbezit. Grün passt de bal zonder na te denken. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marie reim 94%, VfL Aufwind 06 Pankow 6%.
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:15

47e minuut.
Grün is nu in balbezit. Grün passt de bal met de wreef. Cominotto rent richting de bal. Cominotto schiet op doel. Gütschow probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:16

47e minuut.
Lückert bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal zonder na te denken. Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Stražina passt de bal met de wreef. Grün heeft problemen om de bal te vangen. Grün passt de bal zonder na te denken. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:17

53e minuut.
Ahnert is nu in balbezit. Lingard verovert de bal door een tackle van achteren. Lingard passt de bal in één keer door. Stražina is nu in balbezit. Stražina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ranwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronil onderschept slim de pass. Coronil probeert naar een medespeler te passen. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto schiet op doel. Gütschow bokst de bal weg. Paal!

56e minuut.
Ahnert rent richting de bal. Ahnert met een sublieme pass. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel. Gütschow probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:18

58e minuut.
Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün rent richting de bal. Grün passt de bal in één keer door. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ranwig kopt de bal weg. Docker bereikt de bal nog maar net als eerste. Docker speelt de bal door. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:19

61e minuut.
Lückert speelt de bal door. Daar is Ganghofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bachini passt de bal in één keer door. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina passt de bal met de wreef. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:20

64e minuut.
Stražina passt de bal met de wreef. Docker rent richting de bal. Docker passt de bal in één keer door. Stražina is nu in balbezit. Stražina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gütschow met een harde bal richting middenveld. Lingard is nu in balbezit. Lingard geeft een lange en hoge pass. Cominotto rent richting de bal. Cominotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pinckert heeft problemen om de bal te vangen. Grün rent richting de bal. Grün speelt de bal door. Stražina rent richting de bal. Stražina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lo Poronga komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Docker met een sublieme pass. Lo Poronga is nu in balbezit. Lo Poronga passt de bal met de wreef. Stražina is nu in balbezit. Stražina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Coronil rent richting de bal. Coronil speelt de bal door. Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga geeft een lange en hoge pass. Stražina springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Stražina is nu in balbezit. Stražina geeft een lange en hoge pass. Daar is Bork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Bork trapt de bal weg. Lo Poronga met een sublieme pass. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto haalt uit met een fantastische trap. Gütschow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bork trapt de bal weg van het doel. Docker kopt de bal weg. Lo Poronga heeft problemen om de bal te vangen. Lo Poronga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lo Poronga kopt de bal weg. Grün controleert de bal met de borst. Grün passt de bal in één keer door. Stražina rent richting de bal. Stražina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:21

86e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto rent richting de bal. Grün probeert naar een medespeler te passen. Stražina heeft problemen om de bal te vangen. Stražina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:22

88e minuut.
Stražina is nu in balbezit. Stražina passt de bal in één keer door. Grün met een sublieme pass. Daar is Cominotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:23

89e minuut.
Grün speelt de bal door. Bachini rent richting de bal. Bachini met een sublieme pass. Stražina is nu in balbezit. Stražina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marie reim 87%, VfL Aufwind 06 Pankow 13%.
marie reim - VfL Aufwind 06 Pankow 0:23