Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV Oberhaunstadt 1920 VfL Beul 1971
Normal Tactiek Pokal
39% Balbezit 61%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 53.9
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Yolcu met een snelle inworp. Osswald is nu in balbezit. Denić onderschept slim de pass. Denić geeft een lange en hoge pass. Krzemionka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gottvald geeft de bal voor. Ludewig kopt de bal weg. Juerges probeert de bal aan de voet te houden. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Norden de bal. Norden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Linß de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Norden speelt de bal door. Juerges is nu in balbezit. Özerginer onderschept slim de pass. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Peter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:1

15e minuut.
Ludewig geeft de bal voor. Inworp. Yolcu met de inworp. Özerginer is nu in balbezit. Lux onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boßmann neemt de hoekschop. Norden rent richting de bal. Özerginer rent richting de bal. Özerginer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

16e minuut.
Detsch rent richting de bal. Gottvald verovert de bal door een tackle van achteren. Gottvald geeft de bal voor. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yolcu geeft een hoge lob. Krzemionka kopt de bal weg. Ludewig heeft problemen om de bal te vangen. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Özerginer de bal. Wat een zware overtreding van Lux ... Strafschop! Özerginer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Özerginer neemt zijn aanloop. Peter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:3

24e minuut.
Peter trapt de bal weg van het doel. Norden rent richting de bal. Norden met een sublieme pass. Daar is Krzemionka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemionka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:4

25e minuut.
Osswald passt de bal met de wreef. Inworp. bin Hamzan met de inworp. Boßmann is nu in balbezit. Boßmann geeft de bal voor. Peter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:5

26e minuut.
Żółkiewski speelt de bal door. bin Hamzan is nu in balbezit. bin Hamzan geeft de bal voor. Özerginer rent richting de bal. Özerginer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:6

29e minuut.
Yolcu met een snelle inworp. Gottvald met een sublieme pass. Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolcu geeft de bal voor. Özerginer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Waldemer kopt de bal weg. Velinov speelt de bal door. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:7

35e minuut.
Lux is nu in balbezit. Norden verovert de bal door een tackle van achteren. Norden passt de bal zonder na te denken. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka schiet op doel. Peter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Denić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denić geeft een hoge lob. Ludewig heeft problemen om de bal te vangen. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Özerginer rent richting de bal. Özerginer passt de bal in één keer door. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka schiet op doel. Linß probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
bin Hamzan kopt de bal weg. Norden rent richting de bal. Norden passt de bal zonder na te denken. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ludewig heeft problemen om de bal te vangen. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer passt de bal in één keer door. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:8

42e minuut.
Gottvald is nu in balbezit. Gottvald passt de bal zonder na te denken. bin Hamzan met een sublieme pass. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Oberhaunstadt 1920 93%, VfL Beul 1971 7%.
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:9

46e minuut.
Lyubomirov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Yolcu met een snelle inworp. Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov schiet op doel. Ludewig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Boßmann verovert de bal door een tackle van achteren. Boßmann geeft de bal voor. Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov haalt uit met een fantastische trap. Peter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka geeft een lange en hoge pass. Daar is Ludewig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov schiet op doel. Peter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Żółkiewski kopt de bal weg. bin Hamzan rent richting de bal. bin Hamzan probeert naar een medespeler te passen. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:10

57e minuut.
Yolcu kopt de bal weg. Juerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov rent richting de bal. Lyubomirov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ludewig de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yolcu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krzemionka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yolcu is nu in balbezit. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Norden is nu in balbezit. Krzemionka heeft problemen om de bal te vangen. Krzemionka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tal komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ludewig kopt de bal weg. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald passt de bal in één keer door. Lyubomirov rent richting de bal. Lyubomirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden onderschept slim de pass. Norden passt de bal in één keer door. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. Peter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Peter trapt de bal weg van het doel. Gottvald probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lyubomirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyubomirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öhlmann komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Boßmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öhlmann rent richting de bal. Öhlmann passt de bal met de wreef. Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Krzemionka verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemionka met een sublieme pass. Lyubomirov rent richting de bal. Lyubomirov schiet op doel. Peter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:11

80e minuut.
Yolcu geeft een hoge lob. Öhlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Öhlmann speelt de bal door. Daar is Krzemionka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Inworp. Boßmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öhlmann geeft de bal voor. Daar is Norden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norden haalt uit met een fantastische trap. Peter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:12

84e minuut.
Läuter passt de bal met de wreef. Daar is Lyubomirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyubomirov geeft een hoge lob. Norden rent richting de bal. Norden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Öhlmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Norden de bal. Lux is nu in balbezit. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Peter trapt de bal weg. Boßmann rent richting de bal. Boßmann geeft een lange en hoge pass. Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov haalt uit met een fantastische trap. Peter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:13

89e minuut.
Lux heeft problemen om de bal te vangen. Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka onderschept slim de pass. Norden rent richting de bal. Krzemionka rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Oberhaunstadt 1920 93%, VfL Beul 1971 7%.
TSV Oberhaunstadt 1920 - VfL Beul 1971 0:13