Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Thälmannpark Tus Berge
4-4-2 Tactiek 3-4-3 [1]
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 46.9
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Guarello passt de bal zonder na te denken. de la Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. de la Iglesia met een sublieme pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Ludwig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala draait met de bal, schiet en ... Ludwig bokst de bal weg. Pala is nu in balbezit. Pala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Labahn is nu in balbezit. Labahn geeft de bal voor. Forssell probeert naar een medespeler te passen. Pala rent richting de bal. Pala schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Forssell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forssell met een sublieme pass. de la Iglesia is nu in balbezit. de la Iglesia schiet op doel. Ludwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:1

17e minuut.
Habarka met een sublieme pass. de la Iglesia is nu in balbezit. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... Ludwig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:2

19e minuut.
Heer rent richting de bal. Forssell verovert de bal door een tackle van achteren. Forssell met een sublieme pass. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daar is Forssell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forssell speelt de bal door. Pala is nu in balbezit. Pala draait met de bal, schiet en ... Ludwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Tonscheid de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habarka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Iglesia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Habarka verovert de bal door een tackle van achteren. Habarka speelt de bal door. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă draait met de bal, schiet en ... Ludwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:4

33e minuut.
Guarello passt de bal in één keer door. Olk bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Iglesia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Iglesia krijgt een gele kaart.

35e minuut.
de la Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarello rent richting de bal. Guarello probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Ludwig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Habarka neemt de hoekschop. Nilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Ludwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:5

40e minuut.
Guarello kopt de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Iglesia schiet op doel. Ludwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:6

43e minuut.
Nilă passt de bal met de wreef. Guarello rent richting de bal. Träge is nu in balbezit. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Olk verovert de bal door een tackle van achteren. Guarello onderschept slim de pass. Guarello passt de bal met de wreef. de la Iglesia is nu in balbezit. de la Iglesia draait met de bal, schiet en ... Ludwig bokst de bal weg. Pala is nu in balbezit. Pala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Thälmannpark 81%, Tus Berge 19%.
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:7

48e minuut.
Habarka rent richting de bal. Habarka speelt de bal door. de la Iglesia rent richting de bal. de la Iglesia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Nilă rent richting de bal. Träge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Nilă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:8

53e minuut.
Arnhofer kopt de bal weg. Heer rent richting de bal. Met opzet legt Forssell zijn tegenspeler op de grond. Forssell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Heer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Heer kan niet meer verder spelen. Krug komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Habarka is nu in balbezit. Habarka passt de bal zonder na te denken. Pala is nu in balbezit. Pala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ludwig met een harde bal richting middenveld. Guarello kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Iglesia de bal. de la Iglesia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ludwig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Guarello met een sublieme pass. Czarnecki met een sublieme pass. de la Iglesia is nu in balbezit. de la Iglesia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tonscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Habarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Habarka geeft een hoge lob. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:9

70e minuut.
Guarello verovert de bal door een tackle van achteren. Guarello speelt de bal door. Pala rent richting de bal. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Czarnecki met de inworp. Phoebe is nu in balbezit. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala draait met de bal, schiet en ... Ludwig probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wódkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Habarka de bal. Habarka speelt de bal door. Pala rent richting de bal. Pala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ludwig trapt de bal weg van het doel. de la Iglesia probeert naar een medespeler te passen. Guarello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
de la Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarello rent richting de bal. Guarello speelt de bal door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Ludwig bokst de bal weg.

82e minuut.
Phoebe trapt de bal weg van het doel. Czarnecki kopt de bal weg. Daar is Träge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Olk kopt de bal weg. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki passt de bal met de wreef. de la Iglesia rent richting de bal. de la Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Thälmannpark 74%, Tus Berge 26%.
Motor Thälmannpark - Tus Berge 0:9