Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juniorbull FC Birkenfeld
352 Tactiek 532F04R
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Capellan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altintop is nu in balbezit. Altintop passt de bal met de wreef. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:1

6e minuut.
Altintop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altintop passt de bal met de wreef. Garthe met een sublieme pass. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Snehotte trapt de bal weg. Daar is Daun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Feger speelt de bal door. Joschko controleert de bal met de borst. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari rent richting de bal. Chislari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft de bal voor. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. Snehotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:2

14e minuut.
Daun bereikt de bal nog maar net als eerste. Daun passt de bal met de wreef. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. Snehotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:3

16e minuut.
Altintop geeft de bal voor. Castro probeert de bal aan de voet te houden. Castro probeert naar een medespeler te passen. Chislari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Altintop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altintop geeft een hoge lob. Chislari kopt de bal weg. Chislari rent richting de bal. Chislari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Altintop geeft de bal voor. Daar is Niedzielan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feger bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Castro met een sublieme pass. Altintop rent richting de bal. Altintop passt de bal zonder na te denken. Chislari rent richting de bal. Chislari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Machwirth kopt de bal weg. Altintop rent richting de bal. Altintop passt de bal in één keer door. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:4

30e minuut.
Daun rent richting de bal. Niedzielan onderschept slim de pass. Chislari is nu in balbezit. Chislari schiet op doel. Snehotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:5

34e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Altintop rent richting de bal. Chislari is nu in balbezit. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capellan met een sublieme pass. Klungelig pakt Reluga de bal. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Machwirth is nu in balbezit. Machwirth geeft de bal voor. Altintop is nu in balbezit. Altintop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Garthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthe probeert naar een medespeler te passen. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan schiet op doel. Snehotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:6

39e minuut.
Oettel heeft problemen om de bal te vangen. Joschko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari begaat een overtreding. Chislari krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Garthe verovert de bal door een tackle van achteren. Garthe probeert naar een medespeler te passen. Chislari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:7

43e minuut.
Inworp. Castro met een snelle inworp. Altintop speelt de bal door. Chislari is nu in balbezit. Chislari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Altintop rent richting de bal. Feger verovert de bal door een tackle van achteren. Feger met een sublieme pass. Chislari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chislari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chislari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniorbull 83%, FC Birkenfeld 17%.
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:8

47e minuut.
Altintop verovert de bal door een tackle van achteren. Altintop geeft een lange en hoge pass. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. Snehotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:9

52e minuut.
Altintop probeert de bal aan de voet te houden. Joschko rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan schiet op doel. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Altintop de bal. Altintop geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niedzielan de bal. Chislari rent richting de bal. Chislari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Altintop is nu in balbezit. Chislari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari schiet op doel. Snehotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:10

54e minuut.
Daun speelt de bal door. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes met een sublieme pass. Chislari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:11

60e minuut.
Castro speelt de bal door. Klungelig pakt Altintop de bal. Altintop geeft een lange en hoge pass. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan passt de bal in één keer door. Chislari rent richting de bal. Chislari draait met de bal, schiet en ... Snehotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:12

62e minuut.
Daun is nu in balbezit. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan passt de bal in één keer door. Chislari heeft problemen om de bal te vangen. Chislari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan geeft een lange en hoge pass. Chislari rent richting de bal. Daar is Chislari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chislari draait met de bal, schiet en ... Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chislari rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niedzielan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grabarz geeft een hoge lob. Capellan controleert de bal met de borst. Chislari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari draait met de bal, schiet en ... Snehotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:13

70e minuut.
Altintop geeft de bal voor. Chislari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Machwirth zijn tegenspeler op de grond. Chislari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Garthe kopt de bal weg. Thielen heeft problemen om de bal te vangen. Capellan met een sublieme pass. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Altintop rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Castro met een sublieme pass. Chislari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislari draait met de bal, schiet en ... Snehotte bokst de bal weg. Chislari is nu in balbezit. Chislari geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Oettel speelt de bal door. Lakota rent richting de bal. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan schiet op doel. Snehotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Altintop met een sublieme pass. Garthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthe speelt de bal door. Klungelig pakt Niedzielan de bal. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. Snehotte bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Chislari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedzielan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Machwirth ... Strafschop! Niedzielan raakt geblesseerd tijdens het duel. Chislari neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniorbull 75%, FC Birkenfeld 25%.
Juniorbull - FC Birkenfeld 0:14