Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kugelbake Aotearoa
343 Tactiek Taniwha
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 44.3
good Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Trautmann onderschept slim de pass. Trautmann geeft de bal voor. Maddalena is nu in balbezit. Schnauzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schnauzer draait met de bal, schiet en ... Ciliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Daar is Knioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen passt de bal met de wreef. Umbach rent richting de bal. Umbach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Steffenhagen met een sublieme pass. Trautmann rent richting de bal. Trautmann speelt de bal door. Schnauzer probeert de bal met de borst te controleren. Schnauzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Aotearoa 0:1

8e minuut.
Palczewski met een snelle inworp. Sułowski rent richting de bal. Sułowski passt de bal met de wreef. Villas rent richting de bal. Villas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Steffenhagen speelt de bal door. Schnauzer is nu in balbezit. Schnauzer passt de bal met de wreef. Daar is Umbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umbach haalt uit met een fantastische trap. Ciliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski geeft de bal voor. Inworp. Langfinger met een snelle inworp. Häßler geeft een lange en hoge pass. Ciliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Häßler geeft een hoge lob. Schnauzer rent richting de bal. Maddalena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schnauzer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steffenhagen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

28e minuut.
Inworp. Langfinger met de inworp. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Schnauzer is nu in balbezit. Schnauzer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Häßler rent richting de bal. Häßler passt de bal in één keer door. Steffenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffenhagen geeft een lange en hoge pass. Schnauzer rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 67%, Aotearoa 33%.
FC Kugelbake - Aotearoa 0:1

49e minuut.
Umbach onderschept slim de pass. Umbach geeft een hoge lob. Ðogo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schnauzer is nu in balbezit. Schnauzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kachler onderschept slim de pass. Kachler speelt de bal door. Trautmann speelt de bal door. Schnauzer is nu in balbezit. Schnauzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Castro komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Palczewski rent richting de bal. Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann met een sublieme pass. Schnauzer is nu in balbezit. Schnauzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Umbach rent richting de bal. Umbach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen passt de bal zonder na te denken. Schnauzer rent richting de bal. Schnauzer schiet op doel. Ciliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Aotearoa 0:2

83e minuut.
Maddalena geeft een hoge lob. Umbach met een sublieme pass. Castro met een sublieme pass. Schnauzer is nu in balbezit. Schnauzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Aotearoa 0:3

85e minuut.
Maddalena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ðogo geeft de bal voor. Schnauzer met een sublieme pass. Umbach rent richting de bal. Umbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lemnaru is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro met een sublieme pass. Schnauzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnauzer schiet op doel. Ciliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 62%, Aotearoa 38%.
FC Kugelbake - Aotearoa 0:3