Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor Legion TSG 1899 Hoffenheim
Normal Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 41.4
matig Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Covarrubias kan de bal niet met de borst controleren. Nottbrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias onderschept slim de pass. Hahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - TSG 1899 Hoffenheim 1:0

17e minuut.
Andruchów geeft een lange en hoge pass. Szewczak kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Evangelisti zal de hoekschop nemen. Covarrubias maakt een snoekduik en kopt de bal. Coesfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Covarrubias kopt de bal weg. Szewczak controleert de bal met de borst. Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelisti geeft de bal voor. Covarrubias krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - TSG 1899 Hoffenheim 2:0

42e minuut.
Coesfeld trapt de bal weg van het doel. Dragoş kopt de bal weg. Daar is Abd El Hameed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalita rent richting de bal. Kalita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Knavs speelt de bal door. Gromada met een sublieme pass. Nottbrock probeert naar een medespeler te passen. Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Legion 53%, TSG 1899 Hoffenheim 47%.
Tricolor Legion - TSG 1899 Hoffenheim 2:0

48e minuut.
Abd El Hameed kopt de bal weg. Kalita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dznelashvili is nu in balbezit. Svirac verovert de bal door een tackle van achteren. Svirac geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
al-Hadary geeft de bal voor. Klungelig pakt Abd El Hameed de bal. Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş schiet op doel. Berłowski bokst de bal weg.

52e minuut.
Szewczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evangelisti verovert de bal door een tackle van achteren. Evangelisti met een sublieme pass. Hahl rent richting de bal. Hahl draait met de bal, schiet en ... Coesfeld bokst de bal weg.

57e minuut.
Svirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Svirac passt de bal in één keer door. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - TSG 1899 Hoffenheim 2:1

62e minuut.
Milne geeft een lange en hoge pass. Evangelisti rent richting de bal. Szewczak begaat een overtreding. Szewczak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gromada kopt de bal weg. Evangelisti heeft problemen om de bal te vangen. Evangelisti probeert naar een medespeler te passen. Hahl is nu in balbezit. Hahl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Dragoş schiet op doel. Hahl probeert de bal aan de voet te houden. Landshammer geeft een hoge lob. Kalita is nu in balbezit. Kalita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Knavs is nu in balbezit. Knavs geeft de bal voor. Rommel rent richting de bal. Dragoş rent richting de bal. Dragoş schiet op doel. Berłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Legion 48%, TSG 1899 Hoffenheim 52%.
Tricolor Legion - TSG 1899 Hoffenheim 2:1