Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid GERMANY AC TurboTurbine
Normal Tactiek Cya-Cup
48% Balbezit 52%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.8 gemiddelde waardering 54
redelijk Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
De Francesco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Francesco passt de bal in één keer door. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Brandão rent richting de bal. Rîuleţ is nu in balbezit. Brandão is nu in balbezit. Rîuleţ rent richting de bal. Rîuleţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:1

6e minuut.
De Francesco speelt de bal door. Fuchs is nu in balbezit. Fuchs met een sublieme pass. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci schiet op doel. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Inworp. De Francesco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rîuleţ is nu in balbezit. Andreucci rent richting de bal. Rîuleţ rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Francesco zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rîuleţ de bal. Rîuleţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:2

11e minuut.
De Francesco met een sublieme pass. Klungelig pakt Fuchs de bal. Fuchs passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brandão de bal. Brandão haalt uit met een fantastische trap. Dobski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ... Dobski bokst de bal weg.

12e minuut.
Inworp. Fuchs met een snelle inworp. Patola rent richting de bal. Andreucci onderschept slim de pass. Andreucci geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Brandão rent richting de bal. Brandão passt de bal met de wreef. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grau de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:3

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Munerati de bal onder controle te krijgen. Kanana met een sublieme pass. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão draait met de bal, schiet en ... Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:4

20e minuut.
De Francesco is nu in balbezit. De Francesco geeft een hoge lob. Butor is nu in balbezit. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fuchs is nu in balbezit. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs verovert de bal door een tackle van achteren. Brandão rent richting de bal. Brandão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Butor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Brandão haalt uit met een fantastische trap. Grau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Francesco zal de hoekschop nemen. Rîuleţ springt en kopt de bal. Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De Francesco met een snelle inworp. Kanana geeft een lange en hoge pass. Dobski probeert naar een medespeler te passen. Kanana geeft een hoge lob. Brandão krijgt zijn hoofd ertegen. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor geeft de bal voor. Andreucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanana geeft de bal voor. Andreucci maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Dobski met een sublieme pass. Kanana kopt de bal weg. De Francesco geeft de bal voor. Andreucci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:5

29e minuut.
De Francesco is nu in balbezit. De Francesco geeft de bal voor. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:6

33e minuut.
De Francesco probeert naar een medespeler te passen. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ rent richting de bal. Rîuleţ schiet op doel. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Patola geeft een lange en hoge pass. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão passt de bal zonder na te denken. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ schiet op doel. Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Patola verovert de bal door een tackle van achteren. Patola probeert naar een medespeler te passen. Brandão rent richting de bal. Brandão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:7

40e minuut.
da Guia heeft problemen om de bal te vangen. Andreucci rent richting de bal. Daar is Andreucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreucci draait met de bal, schiet en ... Dobski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:8

43e minuut.
Munerati speelt de bal door. Brandão probeert naar een medespeler te passen. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ... Dobski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Dobski trapt de bal weg van het doel. Kanana geeft een lange en hoge pass. Andreucci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:9

44e minuut.
Brandão onderschept slim de pass. Brandão geeft een hoge lob. Rîuleţ rent richting de bal. Andreucci rent richting de bal. Andreucci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. Dobski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid GERMANY 84%, AC TurboTurbine 16%.
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:10

49e minuut.
Grau kan de bal niet met de borst controleren. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci haalt uit met een fantastische trap. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Pfriem komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Fuchs verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchs geeft een lange en hoge pass. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:11

52e minuut.
Kenzhebek is nu in balbezit. Kenzhebek geeft een lange en hoge pass. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci schiet op doel. Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Doeltrap. Grau met een harde bal richting middenveld. Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana geeft een lange en hoge pass. Andreucci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Munerati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuchs geeft een hoge lob. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci geeft de bal voor. Rîuleţ krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Camal is nu in balbezit. Camal speelt de bal door. Kanana speelt de bal door. Brandão is nu in balbezit. Brandão draait met de bal, schiet en ... Dobski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Butor de bal. Butor met een sublieme pass. Brandão is nu in balbezit. Brandão haalt uit met een fantastische trap. Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:12

60e minuut.
Rîuleţ rent richting de bal. Brandão met een sublieme pass. Andreucci rent richting de bal. Andreucci haalt uit met een fantastische trap. Dobski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:13

61e minuut.
Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ passt de bal in één keer door. Andreucci rent richting de bal. Brandão rent richting de bal. Brandão draait met de bal, schiet en ... Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. Butor is nu in balbezit. Rîuleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Rîuleţ schiet op doel. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Andreucci met een sublieme pass. Butor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brandão rent richting de bal. Brandão schiet op doel. Dobski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kanana verovert de bal door een tackle van achteren. Kanana geeft een hoge lob. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ passt de bal zonder na te denken. Butor verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kenzhebek geeft een lange en hoge pass. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci passt de bal met de wreef. Brandão is nu in balbezit. Brandão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mesto komt het veld opgelopen. Pejas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kenzhebek geeft een hoge lob. Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pejas de bal. Pejas draait met de bal, schiet en ... Dobski bokst de bal weg. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci passt de bal zonder na te denken. Pejas heeft problemen om de bal te vangen. Pejas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Butor onderschept slim de pass. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:14

84e minuut.
Camal controleert de bal met de borst. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ passt de bal zonder na te denken. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Kanana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patola met een sublieme pass. Pfriem geeft een hoge lob. Pejas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Munerati speelt de bal door. Andreucci is nu in balbezit. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Dobski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid GERMANY 83%, AC TurboTurbine 17%.
Real Madrid GERMANY - AC TurboTurbine 0:14