Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc aynat Graffzoch von Dreyey
Normal Tactiek viersichperfekt
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 51.3
weak Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Stadnik is nu in balbezit. Stadnik passt de bal zonder na te denken. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:1

2e minuut.
Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja verovert de bal door een tackle van achteren. Kareoja speelt de bal door. Klungelig pakt Falcata de bal. Falcata geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stadnik is nu in balbezit. Hackenbruch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:2

8e minuut.
Litkowski speelt de bal door. Daar is Sanou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel. Hackenbruch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:3

10e minuut.
Litkowski passt de bal met de wreef. Iemmi met een sublieme pass. Šiljeković rent richting de bal. Mütze verovert de bal door een tackle van achteren. Mütze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Litkowski is nu in balbezit. Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:4

14e minuut.
Sanou is nu in balbezit. Soczewka verovert de bal door een tackle van achteren. Soczewka geeft een lange en hoge pass. Kareoja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja speelt de bal door. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Hackenbruch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:5

20e minuut.
Klungelig pakt Soczewka de bal. Soczewka passt de bal in één keer door. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. Hackenbruch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:6

21e minuut.
Daub is nu in balbezit. Daub geeft de bal voor. Inworp. Litkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soczewka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brehme bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka verovert de bal door een tackle van achteren. Soczewka passt de bal in één keer door. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel. Hackenbruch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bley onderschept slim de pass. Litkowski onderschept slim de pass. Litkowski passt de bal in één keer door. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik schiet op doel. Hackenbruch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kareoja speelt de bal door. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik passt de bal met de wreef. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:7

33e minuut.
Falcata met een sublieme pass. Soczewka is nu in balbezit. Soczewka speelt de bal door. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hackenbruch trapt de bal weg van het doel. Marullo kopt de bal weg. Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:8

41e minuut.
Šiljeković passt de bal zonder na te denken. Falcata met een sublieme pass. Kareoja rent richting de bal. Kareoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:9

42e minuut.
Marullo speelt de bal door. Bley bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Litkowski geeft een lange en hoge pass. Kareoja springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc aynat 78%, Graffzoch von Dreyey 22%.
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:9

48e minuut.
Klungelig pakt Falcata de bal. Falcata geeft de bal voor. Klungelig pakt Daub de bal. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:10

51e minuut.
Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja met een sublieme pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:11

54e minuut.
Weißflog met een sublieme pass. Falcata is nu in balbezit. Falcata geeft de bal voor. Klungelig pakt Kareoja de bal. Kareoja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Soczewka rent richting de bal. Soczewka passt de bal in één keer door. Kareoja rent richting de bal. Kareoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:12

57e minuut.
Falcata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja passt de bal met de wreef. Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Soczewka rent richting de bal. Sanou is nu in balbezit. Soczewka onderschept slim de pass. Soczewka geeft de bal voor. Kareoja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jatzek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:13

64e minuut.
Marullo is nu in balbezit. Soczewka probeert naar een medespeler te passen. Stadnik is nu in balbezit. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wrangel is nu in balbezit. Falcata onderschept slim de pass. Falcata speelt de bal door. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Daub de bal. Daub geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Litkowski neemt de hoekschop. Kareoja maakt een snoekduik en kopt de bal. Hackenbruch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:14

75e minuut.
Soczewka passt de bal in één keer door. Kareoja rent richting de bal. Soczewka speelt de bal door. Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hackenbruch met een harde bal richting middenveld. Falcata is nu in balbezit. Falcata probeert naar een medespeler te passen. Kareoja rent richting de bal. Kareoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:15

79e minuut.
Soczewka passt de bal met de wreef. Daub is nu in balbezit. Kareoja verovert de bal door een tackle van achteren. Kareoja schiet op doel. Hackenbruch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:16

80e minuut.
Litkowski is nu in balbezit. Litkowski passt de bal in één keer door. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka rent richting de bal. Soczewka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:17

83e minuut.
Daub kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Litkowski neemt de hoekschop. Kareoja rent richting de bal. Kareoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:18

84e minuut.
Bley is nu in balbezit. Stadnik onderschept slim de pass. Stadnik met een sublieme pass. Kareoja heeft problemen om de bal te vangen. Kareoja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Daub trapt de bal weg. Soczewka kopt de bal weg. Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:19

87e minuut.
Jaumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaumann met een sublieme pass. Falcata speelt de bal door. Kareoja rent richting de bal. Kareoja schiet op doel. Hackenbruch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Brehme geeft een lange en hoge pass. Norger kopt de bal weg. Soczewka rent richting de bal. Soczewka geeft de bal voor. Stadnik springt en kopt de bal. Hackenbruch bokst de bal weg. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc aynat 84%, Graffzoch von Dreyey 16%.
Fc aynat - Graffzoch von Dreyey 0:20