Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Eintracht Adler FC_Bayer München
Normal Tactiek Sicherung Sturm
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Kaltenbrunn heeft problemen om de bal te vangen. Kizas verovert de bal door een tackle van achteren. Kizas speelt de bal door. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tolkach onderschept slim de pass. Tolkach geeft een lange en hoge pass. Stojnić kopt de bal weg. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:1

13e minuut.
Robertson passt de bal met de wreef. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice passt de bal in één keer door. Robertson is nu in balbezit. Robertson draait met de bal, schiet en ... Fähnemann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson draait met de bal, schiet en ... Fähnemann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:2

17e minuut.
Cahill rent richting de bal. Cahill speelt de bal door. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Robertson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kizas kopt de bal weg. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Zundl rent richting de bal. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tolkach kopt de bal weg. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice geeft een hoge lob. Robertson probeert de bal met de borst te controleren. Robertson draait met de bal, schiet en ... Fähnemann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tautges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cahill is nu in balbezit. Cahill geeft de bal voor. Klungelig pakt Robertson de bal. Robertson schiet op doel. Fähnemann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:3

34e minuut.
Tolkach rent richting de bal. Tolkach passt de bal in één keer door. Cahill probeert naar een medespeler te passen. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jürgens probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaltenbrunn rent richting de bal. Kaltenbrunn geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Eintracht Adler 71%, FC_Bayer München 29%.
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:3

46e minuut.
Preich met een sublieme pass. Klungelig pakt Kizas de bal. Kizas speelt de bal door. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:4

49e minuut.
Tautges verovert de bal door een tackle van achteren. Repplinger met een sublieme pass. Tolkach geeft een hoge lob. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Kulke de bal. Tolkach rent richting de bal. Tolkach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lamatrice de bal. Lamatrice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:5

58e minuut.
Kizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizas passt de bal zonder na te denken. Lamatrice probeert naar een medespeler te passen. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:6

60e minuut.
Kizas is nu in balbezit. Kizas passt de bal in één keer door. Riedle bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Fähnemann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:7

65e minuut.
Robertson draait met de bal, schiet en ... Riedle probeert de bal aan de voet te houden. Kizas geeft een hoge lob. Stojnić rent richting de bal. Stojnić geeft de bal voor. Fähnemann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamatrice springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Riedle geeft een hoge lob. Repplinger rent richting de bal. Tolkach onderschept slim de pass. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cahill geeft een hoge lob. Robertson kopt de bal weg. Stojnić rent richting de bal. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tautges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stojnić rent richting de bal. Stojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:8

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Riedle de bal onder controle te krijgen. Cahill geeft een lange en hoge pass. Riedle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić onderschept slim de pass. Stojnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:9

79e minuut.
Lerchenfeld met een sublieme pass. Kaltenbrunn rent richting de bal. Stojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojnić schiet op doel. Robertson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chlup rent richting de bal. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson passt de bal met de wreef. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Fähnemann trapt de bal weg van het doel. Tolkach kopt de bal weg. Stojnić rent richting de bal. Stojnić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Repplinger geeft een hoge lob. Lerchenfeld is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolkach. Tolkach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Eintracht Adler 78%, FC_Bayer München 22%.
SG Eintracht Adler - FC_Bayer München 0:9