Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Leviathan FC Hansa Eschwege
Normal Tactiek STN
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. James met een snelle inworp. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi geeft een lange en hoge pass. Lâm krijgt zijn hoofd ertegen. Gafert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:1

2e minuut.
Frontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Frontoura met een sublieme pass. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lâm draait met de bal, schiet en ... Gafert bokst de bal weg.

3e minuut.
Struzyna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. James met de inworp. Zrínyi heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Šálka onderschept slim de pass. Gargiulo is nu in balbezit. Gargiulo passt de bal in één keer door. Lâm is nu in balbezit. Lâm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Šálka met een sublieme pass. Frontoura rent richting de bal. Frontoura passt de bal met de wreef. Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gelsdorf geeft de bal voor. Falch is nu in balbezit. Falch speelt de bal door. Ikert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Albrecht passt de bal in één keer door. Dehnisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnisch passt de bal in één keer door. Lâm is nu in balbezit. Lâm schiet op doel. Gafert bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Cieciura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciura geeft een lange en hoge pass. Gäng verovert de bal door een tackle van achteren. Frontoura geeft de bal voor. Lâm krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Struzyna kan de bal niet met de borst controleren. Lâm rent richting de bal. Struzyna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Struzyna krijgt een gele kaart. Lâm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gargiulo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gafert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:2

19e minuut.
Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka geeft de bal voor. Daar is Gäng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frontoura is nu in balbezit. Frontoura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gafert probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Lâm rent richting de bal. Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gargiulo kopt de bal weg. Struzyna probeert de bal met de borst te controleren. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap. Gafert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lâm is nu in balbezit. Lâm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:3

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Cieciura de bal onder controle te krijgen. Zrínyi speelt de bal door. James probeert naar een medespeler te passen. Lâm rent richting de bal. Lâm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gafert trapt de bal weg van het doel. Šálka kopt de bal weg. Struzyna heeft problemen om de bal te vangen. Lâm rent richting de bal. Lâm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gafert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gargiulo kopt de bal weg. Klungelig pakt Dehnisch de bal. Šálka is nu in balbezit. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm draait met de bal, schiet en ... Gafert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Zrínyi passt de bal met de wreef. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James geeft de bal voor. Daar is Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lâm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:4

43e minuut.
Frontoura geeft een hoge lob. Šálka heeft problemen om de bal te vangen. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm draait met de bal, schiet en ... Struzyna probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gargiulo met een snelle inworp. Zrínyi speelt de bal door. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Leviathan 86%, FC Hansa Eschwege 14%.
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:5

49e minuut.
Lâm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marcinkowski komt het veld opgelopen. James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zrínyi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gafert trapt de bal weg van het doel. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi passt de bal in één keer door. Marcinkowski heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Gafert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Gelsdorf rent richting de bal. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka probeert naar een medespeler te passen. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:6

58e minuut.
Gelsdorf speelt de bal door. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marcinkowski de bal. Marcinkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Gafert is nu in balbezit. Gafert geeft de bal voor. Daar is Ikert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gelsdorf probeert de bal met de borst te controleren. Gargiulo probeert naar een medespeler te passen. James is nu in balbezit. Frontoura geeft een lange en hoge pass. Marcinkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Dehnisch de bal. Frontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Frontoura passt de bal in één keer door. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:7

69e minuut.
Gargiulo is nu in balbezit. Gargiulo geeft een lange en hoge pass. Gäng kopt de bal weg. Zrínyi geeft de bal voor. Marcinkowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Gafert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:8

72e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James met een sublieme pass. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka geeft een lange en hoge pass. Gafert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:9

75e minuut.
Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka passt de bal zonder na te denken. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:10

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gafert trapt de bal weg. Gargiulo kopt de bal weg. Marcinkowski heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:11

84e minuut.
Kailing met een sublieme pass. Ikert bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Šálka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šálka passt de bal met de wreef. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:12

88e minuut.
Marcinkowski met een sublieme pass. Dehnisch met een sublieme pass. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna geeft een hoge lob. James geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Leviathan 81%, FC Hansa Eschwege 19%.
FV Leviathan - FC Hansa Eschwege 0:12