Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Düsseldorf 1895. FC Portinho
Normal Tactiek 4-4-2 FCU pend7x
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 57.6
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Babel rent richting de bal. Maffei begaat een overtreding. Babel raakt geblesseerd tijdens het duel. Babel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:1

7e minuut.
Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso passt de bal in één keer door. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski schiet op doel. Autet Serrabasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:2

9e minuut.
Maffei passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucklick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babel geeft een lange en hoge pass. Orkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cutie probeert naar een medespeler te passen. Babel speelt de bal door. Kucklick geeft de bal voor. Orkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Autet Serrabasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:3

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Autet Serrabasa trapt de bal weg van het doel. Kucklick probeert naar een medespeler te passen. Florea is nu in balbezit. Florea haalt uit met een fantastische trap. Autet Serrabasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Orkowski kopt de bal weg. Mancilla is nu in balbezit. Backs onderschept slim de pass. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kucklick geeft een lange en hoge pass. Autet Serrabasa probeert naar een medespeler te passen. Backs kopt de bal weg. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Babel passt de bal zonder na te denken. Florea rent richting de bal. Orkowski rent richting de bal. Orkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:4

33e minuut.
Śmigło rent richting de bal. Śmigło geeft de bal voor. Cerny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Backs rent richting de bal. Backs geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Backs speelt de bal door. Cutie rent richting de bal. Orkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orkowski schiet op doel. Autet Serrabasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:5

39e minuut.
Florea kopt de bal weg. Orkowski rent richting de bal. Cutie rent richting de bal. Orkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Florea heeft problemen om de bal te vangen. Florea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:6

41e minuut.
Formoso is nu in balbezit. Formoso geeft de bal voor. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea schiet op doel. Autet Serrabasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:7

44e minuut.
Baumgarten geeft een lange en hoge pass. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski passt de bal met de wreef. Florea heeft problemen om de bal te vangen. Florea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Düsseldorf 1895. 72%, FC Portinho 28%.
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:8

48e minuut.
Inworp. Kucklick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orkowski rent richting de bal. Orkowski schiet op doel. Autet Serrabasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Autet Serrabasa trapt de bal weg. Babel kopt de bal weg. Florea is nu in balbezit. Florea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Babel speelt de bal door. Florea is nu in balbezit. Florea passt de bal in één keer door. Orkowski rent richting de bal. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

57e minuut.
Brenninger is nu in balbezit. Brenninger met een sublieme pass. Kucklick is nu in balbezit. Kucklick geeft een lange en hoge pass. Orkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mancilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea passt de bal in één keer door. Orkowski rent richting de bal. Orkowski draait met de bal, schiet en ... Autet Serrabasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Doeltrap. Autet Serrabasa trapt de bal weg van het doel. Backs is nu in balbezit. Backs geeft een hoge lob. Orkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Backs verovert de bal door een tackle van achteren. Backs speelt de bal door. Daar is Florea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kucklick kopt de bal weg. Orkowski rent richting de bal. Klungelig pakt Florea de bal. Florea draait met de bal, schiet en ... Autet Serrabasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:9

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cerny neemt de hoekschop. Maffei met een sublieme pass. Staszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Staszczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Süleymaniye geeft een hoge lob. Cutie kopt de bal weg. Florea rent richting de bal. Florea draait met de bal, schiet en ... Autet Serrabasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:10

86e minuut.
Ţărus passt de bal zonder na te denken. Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Backs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Florea draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Autet Serrabasa met een harde bal richting middenveld. Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Düsseldorf 1895. 80%, FC Portinho 20%.
Fortuna Düsseldorf 1895. - FC Portinho 0:10