Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sukram 67 SV Lipsia 93 Eutritzsch
442 Tactiek 5 2 3
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 50.7
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Doeltrap. Tecklenburg trapt de bal weg van het doel. Durinck kopt de bal weg. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Gardner onderschept slim de pass. Gardner geeft de bal voor. Rickert kopt de bal weg. Klungelig pakt Matoul de bal. Matoul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Freitag rent richting de bal. Matoul onderschept slim de pass. Matoul passt de bal in één keer door. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Durinck kopt de bal weg. Tomru controleert de bal met de borst. Matoul rent richting de bal. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Tecklenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ruffra is nu in balbezit. Matoul verovert de bal door een tackle van achteren. Matoul speelt de bal door. Rickert rent richting de bal. Rickert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Produkin rent richting de bal. Produkin geeft een lange en hoge pass. Ludwiczak kopt de bal weg. Rickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rickert rent richting de bal. Rickert passt de bal zonder na te denken. Matoul rent richting de bal. Matoul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

19e minuut.
Rickert met een sublieme pass. Matoul kan de bal niet met de borst controleren. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rickert verovert de bal door een tackle van achteren. Rickert probeert naar een medespeler te passen. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Tecklenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

23e minuut.
Durinck passt de bal met de wreef. Matoul is nu in balbezit. Matoul probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomru de bal. Tomru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

27e minuut.
Matoul draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Tecklenburg met een harde bal richting middenveld. Tomru is nu in balbezit. Tomru draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Völler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickert rent richting de bal. Rickert met een sublieme pass. Matoul is nu in balbezit. Matoul schiet op doel. Tecklenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:4

29e minuut.
Opfer probeert naar een medespeler te passen. Produkin met een sublieme pass. Odenwald is nu in balbezit. Matoul onderschept slim de pass. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Engländer kopt de bal weg. Matoul is nu in balbezit. Matoul passt de bal in één keer door. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rickert passt de bal met de wreef. Daar is Tomru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomru passt de bal met de wreef. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak passt de bal zonder na te denken. Matoul rent richting de bal. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Tecklenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:5

41e minuut.
Durinck met de inworp. Tomru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Völler de bal. Rickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickert geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Matoul heeft problemen om de bal te vangen. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul schiet op doel. Tecklenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:6

45e minuut.
Inworp. Tomru met de inworp. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sukram 67 79%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 21%.
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:7

46e minuut.
Matoul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rickert rent richting de bal. Rickert passt de bal in één keer door. Tomru is nu in balbezit. Tomru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruffra rent richting de bal. Matoul onderschept slim de pass. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:8

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruffra de bal onder controle te krijgen. Tomru rent richting de bal. Iken bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru onderschept slim de pass. Tomru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tomru schiet op doel. Klungelig pakt Rickert de bal. Matoul is nu in balbezit. Matoul schiet op doel. Tecklenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:9

52e minuut.
Völler bereikt de bal nog maar net als eerste. Völler geeft een hoge lob. Kroschinsky speelt de bal door. Matoul rent richting de bal. Matoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:10

55e minuut.
Ludwiczak met een sublieme pass. Rickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickert passt de bal zonder na te denken. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ludwiczak kopt de bal weg. Daar is Tomru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomru passt de bal in één keer door. Matoul rent richting de bal. Matoul schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Durinck probeert naar een medespeler te passen. Ruffra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matoul. Matoul krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ludwiczak met een sublieme pass. Rickert is nu in balbezit. Rickert met een sublieme pass. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:11

65e minuut.
Engländer geeft de bal voor. Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck passt de bal zonder na te denken. Matoul is nu in balbezit. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:12

68e minuut.
Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Freitag de bal. Matoul rent richting de bal. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Durinck speelt de bal door. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru speelt de bal door. Rickert rent richting de bal. Rickert schiet op doel. Tecklenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matoul rent richting de bal. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:13

71e minuut.
Rickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickert geeft een hoge lob. Tomru is nu in balbezit. Tomru haalt uit met een fantastische trap. Tecklenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rickert onderschept slim de pass. Rickert speelt de bal door. Matoul is nu in balbezit. Matoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:14

74e minuut.
Reiser is nu in balbezit. Tomru verovert de bal door een tackle van achteren. Tomru speelt de bal door. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Freitag kopt de bal weg. Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck passt de bal zonder na te denken. Tomru is nu in balbezit. Tomru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:15

77e minuut.
Freitag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitag geeft een lange en hoge pass. Rickert met een sublieme pass. Daar is Matoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:16

78e minuut.
Ruffra is nu in balbezit. Ruffra speelt de bal door. Produkin heeft problemen om de bal te vangen. Matoul is nu in balbezit. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:17

79e minuut.
Ruffra geeft de bal voor. Durinck kopt de bal weg. Produkin rent richting de bal. Matoul verovert de bal door een tackle van achteren. Matoul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tecklenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:18

83e minuut.
Rickert passt de bal met de wreef. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru onderschept slim de pass. Tomru draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gardner geeft een hoge lob. Rickert rent richting de bal. Rickert passt de bal zonder na te denken. Matoul rent richting de bal. Matoul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Rickert heeft problemen om de bal te vangen. Rickert passt de bal met de wreef. Daar is Tomru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoul rent richting de bal. Matoul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sukram 67 84%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 16%.
FC Sukram 67 - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:19