Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LX KFL 09
Normal Tactiek 433-deu2
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 52.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Muheim passt de bal met de wreef. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu geeft de bal voor. Ruman kopt de bal weg. Malešević is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nhật Hùng maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rubbert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aumann komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Metzelder speelt de bal door. Corradini met een sublieme pass. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:1

10e minuut.
Corradini speelt de bal door. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu passt de bal met de wreef. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Jülg de bal. Ruman rent richting de bal. Ruman speelt de bal door. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević draait met de bal, schiet en ... Baderschneider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Beuckert probeert de bal met de borst te controleren. Díaz Peramos geeft een lange en hoge pass. Ruman kopt de bal weg. Klungelig pakt Malešević de bal. Malešević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aumann is nu in balbezit. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu met een sublieme pass. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:2

17e minuut.
Corradini speelt de bal door. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu geeft een hoge lob. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beldeanu zal de hoekschop nemen. Malešević maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baderschneider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malešević probeert de bal met de borst te controleren. Baderschneider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:3

22e minuut.
Metzelder kopt de bal weg. Aumann is nu in balbezit. Beldeanu onderschept slim de pass. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:4

23e minuut.
Runner passt de bal in één keer door. Nothhaft met een sublieme pass. Aumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng onderschept slim de pass. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:5

24e minuut.
Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Metzelder rent richting de bal. Metzelder passt de bal met de wreef. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:6

29e minuut.
Terenzi met een sublieme pass. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu passt de bal in één keer door. Malešević rent richting de bal. Malešević schiet op doel. Baderschneider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Engelking bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng onderschept slim de pass. Nhật Hùng passt de bal in één keer door. Malešević is nu in balbezit. Malešević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelking is nu in balbezit. Nhật Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baderschneider trapt de bal weg van het doel. Corradini kopt de bal weg. Malešević probeert de bal met de borst te controleren. Malešević draait met de bal, schiet en ... Baderschneider bokst de bal weg. Baderschneider met een sublieme pass. Corradini kopt de bal weg. Malešević rent richting de bal. Malešević geeft een hoge lob. Baderschneider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nhật Hùng springt en kopt de bal. Baderschneider werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Malešević kopt de bal weg. Schlitte rent richting de bal. Nhật Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gutmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:7

41e minuut.
Runner met een sublieme pass. Schlitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlitte speelt de bal door. Nhật Hùng rent richting de bal. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Beldeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Corradini de bal. Corradini passt de bal in één keer door. Nhật Hùng rent richting de bal. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Corradini onderschept slim de pass. Corradini probeert naar een medespeler te passen. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević draait met de bal, schiet en ... Baderschneider werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LX 90%, KFL 09 10%.
FC LX - KFL 09 0:7

48e minuut.
Gutmann geeft een hoge lob. Inworp. Ruman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng geeft een hoge lob. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević schiet op doel. Baderschneider bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:8

50e minuut.
Ruman met een snelle inworp. Corradini probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu met een sublieme pass. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:9

52e minuut.
Beldeanu speelt de bal door. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng passt de bal in één keer door. Daar is Malešević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malešević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Metzelder geeft de bal voor. Daar is Gutmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:10

53e minuut.
Gutmann geeft een lange en hoge pass. Beldeanu kopt de bal weg. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević rent richting de bal. Malešević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baderschneider trapt de bal weg van het doel. Beldeanu kopt de bal weg. Nhật Hùng rent richting de bal. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... Baderschneider bokst de bal weg. Malešević rent richting de bal. Malešević draait met de bal, schiet en ... Baderschneider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:11

57e minuut.
Terenzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corradini rent richting de bal. Corradini met een sublieme pass. Malešević heeft problemen om de bal te vangen. Malešević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Corradini speelt de bal door. Malešević is nu in balbezit. Ruman geeft een hoge lob. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Baderschneider bokst de bal weg.

62e minuut.
Baderschneider trapt de bal weg. Metzelder kopt de bal weg. Beldeanu speelt de bal door. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Beldeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Engelking de bal. Malešević verovert de bal door een tackle van achteren. Malešević draait met de bal, schiet en ... Baderschneider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:12

66e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Engelking controleert de bal met de borst. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Engelking geeft de bal voor. Corradini kopt de bal weg. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:13

71e minuut.
Nhật Hùng kopt de bal weg. Daar is Malešević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malešević passt de bal met de wreef. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beldeanu neemt de hoekschop. Ruman rent richting de bal. Ruman haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:14

73e minuut.
Beuckert geeft de bal voor. Malešević kan de bal niet met de borst controleren. Malešević passt de bal in één keer door. Ruman is nu in balbezit. Ruman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Malešević schiet op doel. Engelking probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beldeanu zal de hoekschop nemen. Malešević springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Gutmann heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Hùng geeft een hoge lob. Malešević krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ruman rent richting de bal. Ruman speelt de bal door. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:15

79e minuut.
Muheim met een sublieme pass. Runner rent richting de bal. Nhật Hùng onderschept slim de pass. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:16

81e minuut.
Doeltrap. Perzak trapt de bal weg. Corradini kopt de bal weg. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Beuckert kopt de bal weg. Beldeanu met een sublieme pass. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng schiet op doel. Baderschneider maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Engelking de bal. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu passt de bal met de wreef. Nhật Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman speelt de bal door. Malešević rent richting de bal. Malešević draait met de bal, schiet en ... Baderschneider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LX - KFL 09 0:17

88e minuut.
Corradini passt de bal met de wreef. Gutmann heeft problemen om de bal te vangen. Malešević is nu in balbezit. Nhật Hùng rent richting de bal. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... Baderschneider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Baderschneider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LX 90%, KFL 09 10%.
FC LX - KFL 09 0:17