Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TsV HeimbuchenthaI Gaulixum
Normal Tactiek 4-2-2-FL-1
43% Balbezit 57%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 63.5
poor Schieten incredible
weak Passen incredible
poor Verdedigen good


1e minuut.
Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński passt de bal zonder na te denken. Faltinath probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caranicolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:1

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fahrenbach trapt de bal weg van het doel. Ilhan kopt de bal weg. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Fahrenbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Faltinath onderschept slim de pass. Faltinath probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Fahrenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Born de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Faltinath passt de bal in één keer door. Ilhan rent richting de bal. Altmayer speelt de bal door. Klungelig pakt Caranicolov de bal. Caranicolov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Abensberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Abensberger geeft een lange en hoge pass. Ilhan kopt de bal weg. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ilhan met een sublieme pass. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Honer rent richting de bal. Caranicolov onderschept slim de pass. Caranicolov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Faltinath geeft een hoge lob. Pitzer heeft problemen om de bal te vangen. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel. Pitzer probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:2

16e minuut.
Wohlfarth passt de bal met de wreef. Tấn Thành rent richting de bal. Tấn Thành probeert naar een medespeler te passen. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:3

17e minuut.
Pitzer rent richting de bal. Pitzer geeft een lange en hoge pass. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov passt de bal in één keer door. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov springt en kopt de bal. Fahrenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Leitner met een sublieme pass. Ilhan probeert naar een medespeler te passen. Wohlfarth speelt de bal door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:4

24e minuut.
Lejan passt de bal met de wreef. Rösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov onderschept slim de pass. Caranicolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:5

26e minuut.
Häuseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov rent richting de bal. Häuseler maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Häuseler moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Häuseler schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Leitner probeert naar een medespeler te passen. Philippe met een sublieme pass. Altmayer rent richting de bal. Altmayer geeft een hoge lob. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:6

29e minuut.
Klungelig pakt Kaddatz de bal. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov springt en kopt de bal. Fahrenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:7

30e minuut.
Faltinath verovert de bal door een tackle van achteren. Faltinath speelt de bal door. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner geeft een lange en hoge pass. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:8

32e minuut.
Lejan rent richting de bal. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea probeert naar een medespeler te passen. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:9

32e minuut.
Lejan met een sublieme pass. Honer met een sublieme pass. Daar is Rösler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caranicolov onderschept slim de pass. Caranicolov schiet op doel. Fahrenbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Faltinath is nu in balbezit. Leitner geeft een lange en hoge pass. Daar is Born, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:10

38e minuut.
Fahrenbach met een sublieme pass. Wohlfarth kopt de bal weg. Ilhan probeert naar een medespeler te passen. Wohlfarth heeft problemen om de bal te vangen. Wohlfarth geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pitzer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tremmel komt het veld opgelopen. Leitner met een snelle inworp. Faltinath is nu in balbezit. Faltinath geeft een hoge lob. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:11

41e minuut.
Altmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Altmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altmayer speelt de bal door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Leitner met een snelle inworp. Faltinath is nu in balbezit. Faltinath passt de bal zonder na te denken. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TsV HeimbuchenthaI 91%, Gaulixum 9%.
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:12

47e minuut.
Daar is Tremmel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaddatz is nu in balbezit. Altmayer begaat een overtreding. Altmayer krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Ilhan probeert naar een medespeler te passen. Wohlfarth geeft een hoge lob. Tremmel heeft problemen om de bal te vangen. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:13

50e minuut.
Ilhan met een sublieme pass. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner passt de bal met de wreef. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Faltinath verovert de bal door een tackle van achteren. Faltinath passt de bal zonder na te denken. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Fahrenbach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:14

52e minuut.
Faltinath passt de bal in één keer door. Wohlfarth heeft problemen om de bal te vangen. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:15

54e minuut.
Leitner is nu in balbezit. Leitner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ilhan de bal. Ilhan geeft de bal voor. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Fahrenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ilhan is nu in balbezit. Ilhan passt de bal in één keer door. Wohlfarth speelt de bal door. Caranicolov heeft problemen om de bal te vangen. Caranicolov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Altmayer passt de bal in één keer door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösler rent richting de bal. Caranicolov verovert de bal door een tackle van achteren. Caranicolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:16

58e minuut.
Schitelea speelt de bal door. Altmayer is nu in balbezit. Altmayer passt de bal in één keer door. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Leitner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaddatz de bal. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:17

61e minuut.
Honer met een sublieme pass. Rösler kan de bal niet met de borst controleren. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:18

64e minuut.
Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath met een sublieme pass. Daar is Altmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altmayer geeft een lange en hoge pass. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

66e minuut.
Leitner speelt de bal door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Born is nu in balbezit. Caranicolov verovert de bal door een tackle van achteren. Caranicolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:19

70e minuut.
Wohlfarth probeert naar een medespeler te passen. Ilhan probeert naar een medespeler te passen. Altmayer speelt de bal door. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Leitner kopt de bal weg. Altmayer is nu in balbezit. Altmayer geeft een hoge lob. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:20

73e minuut.
Rösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath onderschept slim de pass. Faltinath speelt de bal door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tremmel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:21

77e minuut.
Leitner kopt de bal weg. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremmel is nu in balbezit. Caranicolov verovert de bal door een tackle van achteren. Caranicolov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:22

80e minuut.
Tremmel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altmayer met de inworp. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:23

82e minuut.
Faltinath passt de bal in één keer door. Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Faltinath probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leitner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath geeft de bal voor. Caranicolov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ilhan rent richting de bal. Ilhan passt de bal in één keer door. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Fahrenbach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:24

86e minuut.
Gdeszyński met een snelle inworp. Faltinath rent richting de bal. Leitner met een sublieme pass. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Fahrenbach trapt de bal weg. Ilhan kopt de bal weg. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:25

88e minuut.
Lejan speelt de bal door. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tremmel de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth met een sublieme pass. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Fahrenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TsV HeimbuchenthaI 88%, Gaulixum 12%.
TsV HeimbuchenthaI - Gaulixum 0:26