Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreveser SV Fortuna Hackentritt
Normal Tactiek F4-R1
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 55.4
poor Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen excellent


3e minuut.
Klank rent richting de bal. Grelich verovert de bal door een tackle van achteren. Grelich probeert naar een medespeler te passen. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Baelum kan de bal niet met de borst controleren. Freischmidt is nu in balbezit. Freischmidt met een sublieme pass. Daar is Grelich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Espejo geeft de bal voor. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Bonhof maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hollmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bonhof trapt de bal weg. Espejo kopt de bal weg. Grelich is nu in balbezit. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jackisch de bal onder controle te krijgen. Bonhof bokst de bal weg. Bonhof speelt de bal door. Śmieszny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grelich de bal. Grelich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hollmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:1

15e minuut.
Śmieszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszny geeft een hoge lob. Sand kopt de bal weg. Grelich is nu in balbezit. Grelich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo met een sublieme pass. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klank onderschept slim de pass. Klank met een sublieme pass. Sand is nu in balbezit. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:2

22e minuut.
Sand is nu in balbezit. Grelich is nu in balbezit. Sand rent richting de bal. Grelich rent richting de bal. Grelich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sand passt de bal zonder na te denken. Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal met de wreef. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Bonhof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espejo is nu in balbezit. Espejo schiet op doel. Bonhof probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Bonhof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:3

28e minuut.
Freischmidt passt de bal zonder na te denken. Grelich is nu in balbezit. Grelich passt de bal met de wreef. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mannino probeert naar een medespeler te passen. Freischmidt speelt de bal door. Daar is Grelich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelich schiet op doel. Bonhof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bonhof met een harde bal richting middenveld. Espejo kopt de bal weg. Wortmann is nu in balbezit. Sand onderschept slim de pass. Sand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Śmieszny kopt de bal weg. Sand heeft problemen om de bal te vangen. Sand passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grelich de bal. Grelich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Freischmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Freischmidt probeert naar een medespeler te passen. Grelich rent richting de bal. Grelich schiet op doel. Jackisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:4

42e minuut.
Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand schiet op doel. Wortmann is nu in balbezit. Grelich onderschept slim de pass. Grelich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreveser SV 83%, Fortuna Hackentritt 17%.
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:4

46e minuut.
Daubmeier komt het veld opgelopen. Degli Esposti Fragola komt het veld opgelopen. Lund komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baelum is nu in balbezit. Met opzet legt Lund zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lund naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchenrieder met de inworp. Daar is Espejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espejo geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo met een sublieme pass. Sand is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:5

54e minuut.
Bonhof met een harde bal richting middenveld. Inworp. Daubmeier met een snelle inworp. Espejo is nu in balbezit. Espejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:6

57e minuut.
Daubmeier is nu in balbezit. Daubmeier geeft de bal voor. Hollmann probeert de bal met de borst te controleren. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:7

59e minuut.
Degli Esposti Fragola geeft de bal voor. Buchenrieder geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola probeert de bal aan de voet te houden. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Bonhof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:8

61e minuut.
Wortmann met een sublieme pass. Espejo is nu in balbezit. Espejo speelt de bal door. Klungelig pakt Degli Esposti Fragola de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Hollmann geeft een hoge lob. Inworp. Buchenrieder met een snelle inworp. Sand is nu in balbezit. Sand geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:9

66e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Bonhof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:10

69e minuut.
Buchenrieder verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola passt de bal in één keer door. Sand is nu in balbezit. Sand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:11

81e minuut.
Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal met de wreef. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Bonhof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:12

81e minuut.
Achereiner met een sublieme pass. Dahl rent richting de bal. Dahl passt de bal in één keer door. Degli Esposti Fragola heeft problemen om de bal te vangen. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daubmeier probeert naar een medespeler te passen. Espejo is nu in balbezit. Espejo speelt de bal door. Sand is nu in balbezit. Sand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Quisinsky rent richting de bal. Sand onderschept slim de pass. Wortmann is nu in balbezit. Sand onderschept slim de pass. Sand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Sand is nu in balbezit. Sand passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:13

89e minuut.
Bonhof trapt de bal weg. Espejo kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Hollmann probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreveser SV 88%, Fortuna Hackentritt 12%.
Kreveser SV - Fortuna Hackentritt 0:14