Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snaketeam Kammkrieger DE
Normal Tactiek Für Gondor
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 53.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt Landeck de bal. Semeniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Leitl rent richting de bal. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:1

2e minuut.
Rudschuck is nu in balbezit. Rudschuck met een sublieme pass. Daar is Dammeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitl rent richting de bal. Leitl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Andberger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rudschuck de bal. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc schiet op doel. Wein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:2

6e minuut.
Andberger met een sublieme pass. Rudschuck onderschept slim de pass. Banderali is nu in balbezit. Banderali geeft de bal voor. Semeniuc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:3

8e minuut.
Gundelach rent richting de bal. Andberger onderschept slim de pass. Andberger speelt de bal door. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... Wein bokst de bal weg.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Buschner de bal onder controle te krijgen. Feyyaz rent richting de bal. Feyyaz passt de bal in één keer door. Leitl is nu in balbezit. Leitl haalt uit met een fantastische trap. Wein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Piesik de bal onder controle te krijgen. Banderali rent richting de bal. Banderali geeft de bal voor. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. Wein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:4

17e minuut.
Rudschuck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Landeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsobanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Landeck onderschept slim de pass. Landeck schiet op doel. Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kosman geeft een lange en hoge pass. Daar is Piesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:5

23e minuut.
Wein met een harde bal richting middenveld. Banderali bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderali passt de bal met de wreef. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:6

25e minuut.
Acher probeert naar een medespeler te passen. Andberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Andberger met een sublieme pass. Leitl is nu in balbezit. Leitl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:7

27e minuut.
Imbacher onderschept slim de pass. Kosman onderschept slim de pass. Kosman passt de bal in één keer door. Leitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:8

30e minuut.
Andberger rent richting de bal. Andberger passt de bal in één keer door. Feyyaz probeert naar een medespeler te passen. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Seeler heeft problemen om de bal te vangen. Draščić speelt de bal door. Gundelach is nu in balbezit. Semeniuc onderschept slim de pass. Semeniuc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tempsky verovert de bal door een tackle van achteren. Gundelach rent richting de bal. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc schiet op doel. Wein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snaketeam 78%, Kammkrieger DE 22%.
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:9

46e minuut.
Landeck verovert de bal door een tackle van achteren. Banderali verovert de bal door een tackle van achteren. Banderali geeft een hoge lob. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:10

50e minuut.
Feyyaz passt de bal met de wreef. Banderali bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderali met een sublieme pass. Leitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitl draait met de bal, schiet en ... Wein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc schiet op doel. Wein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:11

58e minuut.
Gundelach rent richting de bal. Andberger verovert de bal door een tackle van achteren. Andberger met een sublieme pass. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:12

62e minuut.
Kosman passt de bal zonder na te denken. Daar is Andberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andberger passt de bal zonder na te denken. Leitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tempsky kopt de bal weg. Daar is Feyyaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudschuck begaat een overtreding. Rudschuck krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Dammeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderali verovert de bal door een tackle van achteren. Leitl probeert naar een medespeler te passen. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Banderali met een sublieme pass. Kosman is nu in balbezit. Kosman met een sublieme pass. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc schiet op doel. Wein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kosman probeert naar een medespeler te passen. Banderali bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderali geeft een hoge lob. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Semeniuc speelt de bal door. Leitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitl haalt uit met een fantastische trap. Tempsky probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:13

82e minuut.
Andberger passt de bal met de wreef. Kosman geeft een lange en hoge pass. Banderali geeft een lange en hoge pass. Semeniuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Wein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:14

83e minuut.
Rudschuck is nu in balbezit. Leitl verovert de bal door een tackle van achteren. Leitl passt de bal met de wreef. Daar is Semeniuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semeniuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:15

86e minuut.
Banderali speelt de bal door. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc passt de bal zonder na te denken. Leitl is nu in balbezit. Leitl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:16

90e minuut.
Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc geeft een hoge lob. Daar is Rudschuck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitl is nu in balbezit. Leitl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snaketeam 79%, Kammkrieger DE 21%.
Snaketeam - Kammkrieger DE 0:17