Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funk Gdańsk Deportivo Destille 06
Normal Tactiek 1.5_532
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 72
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 60.7
poor Schieten incredible
weak Passen outstanding
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Krause geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolebruch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico Soto kan de bal niet met de borst controleren. Rico Soto schiet op doel. Mössler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:1

2e minuut.
Rico Soto speelt de bal door. Klungelig pakt Bolebruch de bal. Bolebruch met een sublieme pass. Pineda probeert de bal met de borst te controleren. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Mössler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:2

2e minuut.
Josemite probeert naar een medespeler te passen. Paßlack heeft problemen om de bal te vangen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:3

3e minuut.
Paßlack speelt de bal door. Daar is Josemite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:4

5e minuut.
Grosser kopt de bal weg. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel. Mössler bokst de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:5

7e minuut.
Pol geeft een lange en hoge pass. Rico Soto kopt de bal weg. Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov geeft de bal voor. Pineda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
bin Hassan onderschept slim de pass. bin Hassan speelt de bal door. Eyyubov geeft een lange en hoge pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mössler trapt de bal weg van het doel. Eyyubov controleert de bal met de borst. Eyyubov geeft een hoge lob. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rico Soto rent richting de bal. Krause onderschept slim de pass. Pineda onderschept slim de pass. Pineda schiet op doel. Mössler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:6

13e minuut.
Treitz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eyyubov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek geeft een hoge lob. Mössler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grosser heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:7

16e minuut.
Treitz rent richting de bal. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto passt de bal met de wreef. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Mössler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hanot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot geeft de bal voor. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Mössler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hanot rent richting de bal. Hanot geeft een lange en hoge pass. Daar is Grosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eyyubov neemt de hoekschop. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Mössler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:8

22e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Mössler probeert wanhopig de bal te grijpen. Krause onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:9

24e minuut.
Krause kopt de bal weg. Isling kan de bal niet met de borst controleren. Eyyubov rent richting de bal. Eyyubov geeft een lange en hoge pass. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen. Mössler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gacek geeft een hoge lob. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosser verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda onderschept slim de pass. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel. Mössler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:10

26e minuut.
Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krause de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolebruch neemt de hoekschop. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen. Mössler bokst de bal weg. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Grosser onderschept slim de pass. Grosser geeft een lange en hoge pass. Eyyubov kopt de bal weg. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:11

28e minuut.
Rico Soto passt de bal met de wreef. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Eyyubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyyubov geeft een lange en hoge pass. Pineda springt en kopt de bal. Mössler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:12

30e minuut.
Gacek rent richting de bal. Gacek geeft een hoge lob. Isling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Mössler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel. Mössler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:13

30e minuut.
Paßlack speelt de bal door. Klungelig pakt Josemite de bal. Woller bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Eyyubov verovert de bal door een tackle van achteren. Eyyubov geeft de bal voor. Pineda kopt de bal weg. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gacek geeft een hoge lob. Doeltrap. Mössler met een harde bal richting middenveld. Eyyubov geeft de bal voor. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:14

37e minuut.
Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto passt de bal met de wreef. Daar is Grosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Mössler bokst de bal weg.

38e minuut.
Eyyubov onderschept slim de pass. Eyyubov geeft de bal voor. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Mössler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:15

39e minuut.
Bolebruch probeert naar een medespeler te passen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Mössler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto passt de bal met de wreef. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Mössler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:16

41e minuut.
Heyne met een sublieme pass. Pol geeft de bal voor. Pineda kopt de bal weg. Rico Soto kan de bal niet met de borst controleren. Rico Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt bin Hassan de bal. bin Hassan geeft een lange en hoge pass. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek met een sublieme pass. Bolebruch met een sublieme pass. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funk Gdańsk 84%, Deportivo Destille 06 16%.
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:17

47e minuut.
Bolebruch heeft problemen om de bal te vangen. Bolebruch geeft een hoge lob. Grosser kopt de bal weg. Gacek geeft de bal voor. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:18

49e minuut.
Gebhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebhart geeft de bal voor. Klungelig pakt Treitz de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek speelt de bal door. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel. Mössler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:19

53e minuut.
Bolebruch probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto rent richting de bal. Pineda rent richting de bal. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Mössler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:20

55e minuut.
Grosser probeert naar een medespeler te passen. Eyyubov rent richting de bal. Eyyubov probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:21

56e minuut.
Paßlack met een sublieme pass. Daar is Josemite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mössler met een harde bal richting middenveld. Bolebruch kopt de bal weg. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Gacek passt de bal in één keer door. Krause bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mössler trapt de bal weg. Eyyubov geeft een lange en hoge pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
bin Hassan kopt de bal weg. Gacek rent richting de bal. Gacek passt de bal zonder na te denken. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Mössler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:22

65e minuut.
Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov geeft een lange en hoge pass. Pineda is nu in balbezit. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:23

66e minuut.
Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda passt de bal zonder na te denken. Bolebruch probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Mössler bokst de bal weg.

68e minuut.
Bolebruch is nu in balbezit. Bolebruch geeft een lange en hoge pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Mössler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:24

69e minuut.
Paßlack probeert naar een medespeler te passen. Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft de bal voor. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Grosser is nu in balbezit. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:25

75e minuut.
Gacek passt de bal met de wreef. Daar is Grosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Eyyubov kopt de bal weg. Daar is Gacek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacek speelt de bal door. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Mössler bokst de bal weg. Klungelig pakt Grosser de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Mössler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:26

78e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Eyyubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyyubov heeft problemen om de bal te vangen. Eyyubov geeft een hoge lob. Pineda maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Woller heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mössler trapt de bal weg. Eyyubov kopt de bal weg. Gacek geeft de bal voor. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Mössler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:27

80e minuut.
Josemite met een sublieme pass. Daar is Paßlack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paßlack speelt de bal door. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Krause is nu in balbezit. Krause geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolebruch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mössler trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolebruch met een snelle inworp. Gacek rent richting de bal. Gacek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krause trapt de bal weg van het doel. Eyyubov kopt de bal weg. Gacek is nu in balbezit. Gacek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Krause trapt de bal weg. Eyyubov geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:28

85e minuut.
Gacek met een sublieme pass. Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch met een sublieme pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Mössler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolebruch zal de hoekschop nemen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Mössler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pol met de inworp. Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch geeft de bal voor. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:29

87e minuut.
Treitz geeft een lange en hoge pass. Woller speelt de bal door. Gebhart probeert de bal aan de voet te houden. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:30

89e minuut.
Rico Soto kopt de bal weg. Pineda rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Grosser ... Strafschop! Grosser krijgt een gele kaart. Pineda raakt geblesseerd tijdens het duel. Pineda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mössler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funk Gdańsk 94%, Deportivo Destille 06 6%.
Funk Gdańsk - Deportivo Destille 06 0:31