Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rot Weiss Borbeck Anarchia Karlsruhe
Normal Tactiek Pok-4-3-3-Ru1
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten formidabel
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch geeft een lange en hoge pass. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira schiet op doel. Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:1

4e minuut.
Pietsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben-Hatira rent richting de bal. Pietsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben-Hatira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben-Hatira schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:2

5e minuut.
Bernecker heeft problemen om de bal te vangen. Riedle onderschept slim de pass. Casselmann begaat een overtreding. Casselmann krijgt een gele kaart. Riedle raakt geblesseerd tijdens het duel. Poeche met een snel genomen vrije trap. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:3

7e minuut.
Ben-Hatira kopt de bal weg. Garrison speelt de bal door. Bagusch rent richting de bal. Bagusch geeft de bal voor. Ben-Hatira springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Ben-Hatira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condemi is nu in balbezit. Ben-Hatira onderschept slim de pass. Ben-Hatira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:4

11e minuut.
Daar is Garrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrison geeft een lange en hoge pass. Daar is Joerges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben-Hatira is nu in balbezit. Ben-Hatira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Radmaier geeft een hoge lob. Poeche is nu in balbezit. Poeche geeft een lange en hoge pass. Ben-Hatira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben-Hatira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pietsch rent richting de bal. Pietsch passt de bal in één keer door. Daar is Ben-Hatira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben-Hatira haalt uit met een fantastische trap. Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:5

19e minuut.
Baelder geeft de bal voor. Inworp. Poeche met de inworp. Riedle bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Berger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ben-Hatira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben-Hatira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:6

21e minuut.
Casselmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeche onderschept slim de pass. Poeche speelt de bal door. Ben-Hatira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:7

25e minuut.
Pietsch onderschept slim de pass. Pietsch probeert naar een medespeler te passen. Ben-Hatira is nu in balbezit. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ... Berger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Ben-Hatira heeft problemen om de bal te vangen. Baelder rent richting de bal. Ben-Hatira verovert de bal door een tackle van achteren. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ... Berger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:8

27e minuut.
Poeche probeert de bal met de borst te controleren. Poeche met een sublieme pass. Pietsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietsch geeft een lange en hoge pass. Ben-Hatira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Poeche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietsch rent richting de bal. Pietsch geeft een lange en hoge pass. Ben-Hatira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pietsch rent richting de bal. Pietsch passt de bal in één keer door. Ben-Hatira probeert de bal met de borst te controleren. Ben-Hatira schiet op doel. Berger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:9

35e minuut.
Radmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch onderschept slim de pass. Bagusch speelt de bal door. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Joerges trapt de bal weg van het doel. Poeche kopt de bal weg. Daar is Ben-Hatira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:10

40e minuut.
Riedle rent richting de bal. Riedle geeft de bal voor. Ben-Hatira heeft problemen om de bal te vangen. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ... Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bagusch geeft de bal voor. Klungelig pakt Baelder de bal. Ben-Hatira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben-Hatira schiet op doel. Berger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rot Weiss Borbeck 85%, Anarchia Karlsruhe 15%.
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:11

48e minuut.
Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ... Joerges met een sublieme pass. Klungelig pakt Patzifist de bal. Garrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrison geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bagusch onderschept slim de pass. Bagusch geeft de bal voor. Baelder heeft problemen om de bal te vangen. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Montag de bal onder controle te krijgen. Somlai rent richting de bal. Pietsch met een sublieme pass. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Patzifist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch onderschept slim de pass. Garrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrison geeft een lange en hoge pass. Ben-Hatira maakt een snoekduik en kopt de bal. Berger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrison met de inworp. Bagusch geeft een lange en hoge pass. Ben-Hatira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Montag met een sublieme pass. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch probeert naar een medespeler te passen. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:12

64e minuut.
Bagusch probeert naar een medespeler te passen. Patzifist is nu in balbezit. Patzifist geeft een hoge lob. Riedle bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:13

71e minuut.
Bagusch passt de bal zonder na te denken. Pietsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Condemi probeert naar een medespeler te passen. Riedle is nu in balbezit. Riedle haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Patzifist onderschept slim de pass. Bagusch geeft een hoge lob. Daar is Casselmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riedle bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fütsch is nu in balbezit. Poeche onderschept slim de pass. Poeche geeft de bal voor. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ... Berger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Riedle geeft een hoge lob. Ben-Hatira is nu in balbezit. Ben-Hatira haalt uit met een fantastische trap. Joerges probeert de bal aan de voet te houden. Berger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garrison zal de hoekschop nemen. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Poeche kopt de bal weg. Casselmann heeft problemen om de bal te vangen. Riedle bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedle geeft een lange en hoge pass. Ben-Hatira rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rot Weiss Borbeck 88%, Anarchia Karlsruhe 12%.
Rot Weiss Borbeck - Anarchia Karlsruhe 0:13