Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vorwärts Ramsdorf BSG Chemie Leipzig
Normal Tactiek 5-4-1 HS b
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 50.8
poor Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Potegea geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jopp de bal onder controle te krijgen. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp rent richting de bal. Jopp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:1

7e minuut.
Ritter verovert de bal door een tackle van achteren. Ritter speelt de bal door. Potegea speelt de bal door. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann passt de bal met de wreef. Ritter met een sublieme pass. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp draait met de bal, schiet en ... Jolbert bokst de bal weg. Potegea rent richting de bal. Potegea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Freund de bal. Lahmann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lahmann speelt de bal door. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp passt de bal in één keer door. Potegea heeft problemen om de bal te vangen. Potegea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:2

11e minuut.
Bindernagel rent richting de bal. Jopp verovert de bal door een tackle van achteren. Jopp geeft de bal voor. Potegea rent richting de bal. Potegea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Freund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann rent richting de bal. Lahmann passt de bal in één keer door. Galetzka rent richting de bal. Galetzka geeft de bal voor. Jolbert bokst de bal weg. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:3

16e minuut.
Lahmann passt de bal in één keer door. Jopp rent richting de bal. Jopp geeft de bal voor. Potegea is nu in balbezit. Potegea draait met de bal, schiet en ... Jolbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Penninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter onderschept slim de pass. Ritter speelt de bal door. Jopp rent richting de bal. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Seledcevas geeft de bal voor. Gärke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Gärke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bindernagel kopt de bal weg. Daar is Jopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea schiet op doel. Jolbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:4

24e minuut.
Ritter is nu in balbezit. Ritter geeft de bal voor. Jopp kopt de bal weg. Potegea is nu in balbezit. Potegea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:5

26e minuut.
Galetzka geeft de bal voor. Jopp rent richting de bal. Jacobsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jopp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potegea neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Jacobsen kopt de bal weg. Jakisch heeft problemen om de bal te vangen. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Jolbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:6

31e minuut.
Penninger probeert de bal met de borst te controleren. Ritter rent richting de bal. Ritter passt de bal met de wreef. Jopp rent richting de bal. Jopp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Einzinger geeft een lange en hoge pass. Potegea kopt de bal weg. Jopp is nu in balbezit. Potegea is nu in balbezit. Potegea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jolbert trapt de bal weg. Ritter rent richting de bal. Ritter passt de bal in één keer door. Jopp heeft problemen om de bal te vangen. Jopp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Potegea rent richting de bal. Potegea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gärke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ritter met een snelle inworp. Potegea rent richting de bal. Potegea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lantz passt de bal met de wreef. Seledcevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seledcevas met een sublieme pass. Lahmann heeft problemen om de bal te vangen. Lahmann haalt uit met een fantastische trap. Jolbert bokst de bal weg.

44e minuut.
Seledcevas speelt de bal door. Galetzka speelt de bal door. Potegea is nu in balbezit. Potegea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorwärts Ramsdorf 84%, BSG Chemie Leipzig 16%.
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:7

46e minuut.
Ritter passt de bal in één keer door. Schatzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatzmann geeft de bal voor. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Lahmann met een sublieme pass. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea passt de bal zonder na te denken. Jopp is nu in balbezit. Jopp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:8

49e minuut.
Faruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea passt de bal zonder na te denken. Jopp is nu in balbezit. Jopp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:9

54e minuut.
Lahmann heeft problemen om de bal te vangen. Lahmann probeert naar een medespeler te passen. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:10

56e minuut.
Galetzka geeft de bal voor. Potegea rent richting de bal. Potegea passt de bal zonder na te denken. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea geeft een lange en hoge pass. Jopp is nu in balbezit. Jopp schiet op doel. Jolbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:11

61e minuut.
Petry rent richting de bal. Lahmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lahmann passt de bal zonder na te denken. Jopp is nu in balbezit. Jopp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ritter speelt de bal door. Potegea is nu in balbezit. Potegea passt de bal zonder na te denken. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:12

67e minuut.
Jolbert trapt de bal weg van het doel. Lahmann kopt de bal weg. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jolbert trapt de bal weg. Lahmann kopt de bal weg. Jakisch heeft problemen om de bal te vangen. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke met een sublieme pass. Jopp is nu in balbezit. Jopp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:13

77e minuut.
Lahmann rent richting de bal. Lahmann passt de bal zonder na te denken. Potegea rent richting de bal. Potegea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:14

80e minuut.
Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp is nu in balbezit. Potegea rent richting de bal. Jopp rent richting de bal. Jopp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:15

80e minuut.
Klungelig pakt Steffenhagen de bal. Jopp verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jolbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:16

89e minuut.
Galetzka speelt de bal door. Jopp heeft problemen om de bal te vangen. Potegea rent richting de bal. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorwärts Ramsdorf 77%, BSG Chemie Leipzig 23%.
Vorwärts Ramsdorf - BSG Chemie Leipzig 0:16