Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alemannia Leipzig Fambach
Normal Tactiek kein flügel
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.2 gemiddelde waardering 61.3
slecht Schieten solide
waardeloos Passen uitmuntend
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Jendrek probeert de bal met de borst te controleren. Jendrek geeft de bal voor. Dall rent richting de bal. Dall haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:1

4e minuut.
Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:2

5e minuut.
Eichel rent richting de bal. Eichel passt de bal in één keer door. Gadow rent richting de bal. Eichel rent richting de bal. Eichel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rodrigo kopt de bal weg. Eichel met een sublieme pass. Jendrek probeert naar een medespeler te passen. Gadow is nu in balbezit. Gadow draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Panitzsch passt de bal in één keer door. Jendrek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eichel speelt de bal door. Gadow bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadow draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ilzhöfer passt de bal in één keer door. Eichel rent richting de bal. Eichel probeert naar een medespeler te passen. Dall rent richting de bal. Dall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:3

12e minuut.
Ilzhöfer geeft een hoge lob. Gadow kopt de bal weg. Daar is Eichel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eichel haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:4

14e minuut.
Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer passt de bal in één keer door. Jendrek is nu in balbezit. Jendrek geeft de bal voor. Eichel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek passt de bal zonder na te denken. Eichel heeft problemen om de bal te vangen. Eichel schiet op doel. Taufertshöfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ilzhöfer kopt de bal weg. Daar is Dall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall geeft een hoge lob. Gadow rent richting de bal. Gadow draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Panitzsch speelt de bal door. Daar is Franzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jendrek met een sublieme pass. Gadow controleert de bal met de borst. Gadow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jendrek passt de bal in één keer door. Gadow is nu in balbezit. Gadow geeft een hoge lob. Klungelig pakt Danz de bal. Eichel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jendrek zal de hoekschop nemen. Dall maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jendrek geeft een hoge lob. Eichel is nu in balbezit. Eichel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dall de bal. Dall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Danz verovert de bal door een tackle van achteren. Eichel rent richting de bal. Daar is Gadow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall is nu in balbezit. Dall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:5

32e minuut.
Klungelig pakt Gadow de bal. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel passt de bal met de wreef. Dall rent richting de bal. Dall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Neuville is nu in balbezit. Eichel verovert de bal door een tackle van achteren. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:6

38e minuut.
Panitzsch probeert naar een medespeler te passen. Eichel rent richting de bal. Eichel passt de bal zonder na te denken. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danz rent richting de bal. Gadow verovert de bal door een tackle van achteren. Gadow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Gadow heeft problemen om de bal te vangen. Eichel met een sublieme pass. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:7

43e minuut.
Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer passt de bal met de wreef. Eichel met een sublieme pass. Dall is nu in balbezit. Dall schiet op doel. Taufertshöfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eichel zal de hoekschop nemen. Gadow heeft problemen om de bal te vangen. Gadow haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Danz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Leipzig 87%, Fambach 13%.
Alemannia Leipzig - Fambach 0:7

46e minuut.
Daedelow met een sublieme pass. Ilzhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilzhöfer speelt de bal door. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall draait met de bal, schiet en ... Paal! Taufertshöfer bokst de bal weg. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jendrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilzhöfer geeft een lange en hoge pass. Eichel rent richting de bal. Eichel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:8

55e minuut.
Eichel verovert de bal door een tackle van achteren. Eichel met een sublieme pass. Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Dall rent richting de bal. Dall geeft een hoge lob. Taufertshöfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gadow bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:9

58e minuut.
Eichholz verovert de bal door een tackle van achteren. Eichholz met een sublieme pass. Ilzhöfer speelt de bal door. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:10

62e minuut.
Danz kopt de bal weg. Franzmann kan de bal niet met de borst controleren. Jendrek probeert naar een medespeler te passen. Eichel is nu in balbezit. Eichel haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:11

66e minuut.
Kalbacher probeert de bal aan de voet te houden. Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Dall rent richting de bal. Dall draait met de bal, schiet en ... Taufertshöfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:12

67e minuut.
Daron onderschept slim de pass. Ilzhöfer verovert de bal door een tackle van achteren. Ilzhöfer passt de bal met de wreef. Eichel is nu in balbezit. Eichel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Gadow is nu in balbezit. Eichel is nu in balbezit. Gadow is nu in balbezit. Gadow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:13

70e minuut.
Taufertshöfer trapt de bal weg. Jendrek rent richting de bal. Jendrek geeft de bal voor. Eichel springt en kopt de bal. Taufertshöfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:14

73e minuut.
Panitzsch geeft de bal voor. Neuville kan de bal niet met de borst controleren. Eichel met een sublieme pass. Dall is nu in balbezit. Dall draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Eichel speelt de bal door. Klungelig pakt Dall de bal. Neuville begaat een overtreding. Dall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Panitzsch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemannia Leipzig - Fambach 0:15

77e minuut.
Ilzhöfer speelt de bal door. Dall rent richting de bal. Eichel is nu in balbezit. Eichel schiet op doel. Taufertshöfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Taufertshöfer trapt de bal weg van het doel. Ilzhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilzhöfer passt de bal zonder na te denken. Dall is nu in balbezit. Dall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gadow heeft problemen om de bal te vangen. Gadow speelt de bal door. Jendrek geeft een hoge lob. Eichel is nu in balbezit. Eichel haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kalbacher geeft een lange en hoge pass. Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichholz geeft de bal voor. Eichel springt en kopt de bal. Taufertshöfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer geeft de bal voor. Gadow rent richting de bal. Eichel is nu in balbezit. Eichel schiet op doel. Taufertshöfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gadow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadow haalt uit met een fantastische trap. Taufertshöfer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Ilzhöfer kopt de bal weg. Rodrigo geeft de bal voor. Eichel kopt de bal weg. Dall is nu in balbezit. Dall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gadow passt de bal met de wreef. Eichel rent richting de bal. Eichel passt de bal in één keer door. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Todt is nu in balbezit. Eichholz onderschept slim de pass. Eichholz geeft de bal voor. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemannia Leipzig 85%, Fambach 15%.
Alemannia Leipzig - Fambach 0:15