Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tresenkönige Cologne Atheists
Normal Tactiek uraha4312
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
20 gemiddelde waardering 54.2
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Hahnel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łukawski met de inworp. Laaser geeft de bal voor. Eymold springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ballerman met een harde bal richting middenveld. Łukawski kopt de bal weg. Hemmerich is nu in balbezit. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold passt de bal met de wreef. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich schiet op doel. Ballerman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Laaser de bal. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap. Wormsbecher probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:1

13e minuut.
Hemmerich passt de bal in één keer door. Eymold rent richting de bal. Eymold passt de bal in één keer door. Hemmerich is nu in balbezit. Hemmerich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Hemmerich passt de bal in één keer door. Tất Thành is nu in balbezit. Tất Thành met een sublieme pass. Hemmerich heeft problemen om de bal te vangen. Hemmerich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Allwicher is nu in balbezit. Claus-Oehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Allwicher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Allwicher krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Laaser geeft een lange en hoge pass. Lückert heeft problemen om de bal te vangen. Eymold is nu in balbezit. Eymold draait met de bal, schiet en ... Ballerman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:2

21e minuut.
Tất Thành rent richting de bal. Tất Thành passt de bal met de wreef. Smekens rent richting de bal. Smekens geeft een hoge lob. Eymold kopt de bal weg. Paal! Ballerman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:3

23e minuut.
Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Claus-Oehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành onderschept slim de pass. Eymold is nu in balbezit. Eymold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hemmerich is nu in balbezit. Gamerdinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hemmerich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hemmerich neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:4

28e minuut.
Allwicher kopt de bal weg. Klungelig pakt Hemmerich de bal. Hemmerich speelt de bal door. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:5

29e minuut.
Łukawski geeft een lange en hoge pass. Lückert kopt de bal weg. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich schiet op doel. Gamerdinger probeert de bal aan de voet te houden. Ballerman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:6

30e minuut.
Eymold heeft problemen om de bal te vangen. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành passt de bal zonder na te denken. Laaser geeft de bal voor. Eymold maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ballerman trapt de bal weg van het doel. Tất Thành rent richting de bal. Tất Thành probeert naar een medespeler te passen. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:7

34e minuut.
Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Allwicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Allwicher probeert naar een medespeler te passen. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:8

38e minuut.
Daar is Laaser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laaser met een sublieme pass. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap. Lückert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:9

39e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lückert de bal. Eymold is nu in balbezit. Eymold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Allwicher verovert de bal door een tackle van achteren. Allwicher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eymold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eymold schiet op doel. Lückert probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Laaser rent richting de bal. Laaser passt de bal met de wreef. Tất Thành met een sublieme pass. Eymold is nu in balbezit. Eymold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:10

44e minuut.
Gäßler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dähn komt het veld opgelopen. Allwicher met een snelle inworp. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành geeft de bal voor. Eymold springt en kopt de bal. Ballerman bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laaser neemt de hoekschop. Tất Thành springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Laaser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft de bal voor. Eymold maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tresenkönige 94%, Cologne Atheists 6%.
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:10

46e minuut.
Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold passt de bal met de wreef. Laaser met een sublieme pass. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lückert heeft problemen om de bal te vangen. Ballerman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Jassmann kopt de bal weg. Pinkert controleert de bal met de borst. Campos geeft de bal voor. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamerdinger geeft een lange en hoge pass. Allwicher kopt de bal weg. Eymold rent richting de bal. Eymold geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Laaser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hahnel. Laaser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tất Thành zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hemmerich springt en kopt de bal. Ballerman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Łukawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Laaser de bal. Laaser geeft een hoge lob. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Razen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laaser verovert de bal door een tackle van achteren. Laaser geeft een lange en hoge pass. Gamerdinger controleert de bal met de borst. Eymold is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:11

61e minuut.
Tất Thành speelt de bal door. Lückert is nu in balbezit. Eymold verovert de bal door een tackle van achteren. Eymold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:12

62e minuut.
Łukawski met een snelle inworp. Laaser geeft de bal voor. Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Tất Thành schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Pinkert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos met een sublieme pass. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Claus-Oehler is nu in balbezit. Claus-Oehler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allwicher met een snelle inworp. Tất Thành geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ballerman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hemmerich is nu in balbezit. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:13

75e minuut.
Campos geeft de bal voor. Bächler kopt de bal weg. Klungelig pakt Lückert de bal. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eymold heeft problemen om de bal te vangen. Eymold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Allwicher heeft problemen om de bal te vangen. Tất Thành is nu in balbezit. Tất Thành passt de bal in één keer door. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamerdinger heeft problemen om de bal te vangen. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Łukawski passt de bal in één keer door. Hemmerich rent richting de bal. Laaser rent richting de bal. Laaser draait met de bal, schiet en ... Ballerman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:14

83e minuut.
Laaser onderschept slim de pass. Laaser met een sublieme pass. Hemmerich is nu in balbezit. Daar is Eymold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eymold schiet op doel. Ballerman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:15

84e minuut.
Laaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Laaser speelt de bal door. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:16

86e minuut.
Laaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski passt de bal zonder na te denken. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Laaser controleert de bal met de borst. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski geeft een hoge lob. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lückert geeft de bal voor. Tất Thành rent richting de bal. Tất Thành speelt de bal door. Eymold rent richting de bal. Eymold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tresenkönige 89%, Cologne Atheists 11%.
FC Tresenkönige - Cologne Atheists 0:17