Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Napoles 1926124 Bayer Crew
Normal Tactiek abw 5
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


4e minuut.
Echter bereikt de bal nog maar net als eerste. Daulon verovert de bal door een tackle van achteren. Daulon geeft de bal voor. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:1

6e minuut.
Krist passt de bal in één keer door. Völzow bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow passt de bal zonder na te denken. Boros rent richting de bal. Boros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:2

8e minuut.
Daulon passt de bal met de wreef. Augenthaler is nu in balbezit. Augenthaler passt de bal met de wreef. Boros is nu in balbezit. Boros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:3

14e minuut.
Jöhnk bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow onderschept slim de pass. Völzow geeft de bal voor. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:4

23e minuut.
Daulon rent richting de bal. Daulon geeft een lange en hoge pass. Daar is Dapper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Augenthaler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:5

25e minuut.
Koslowski met een snelle inworp. Völzow bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow geeft de bal voor. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Augenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ... Wühler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Wühler trapt de bal weg. Dapper kopt de bal weg. Völzow probeert naar een medespeler te passen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Augenthaler is nu in balbezit. Augenthaler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

35e minuut.
Krist met een sublieme pass. Daulon is nu in balbezit. Daulon passt de bal met de wreef. Augenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Augenthaler draait met de bal, schiet en ... Wühler bokst de bal weg. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:6

37e minuut.
Daulon met een sublieme pass. Völzow heeft problemen om de bal te vangen. Völzow passt de bal met de wreef. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Illing rent richting de bal. Beutlin rent richting de bal. Beutlin geeft een lange en hoge pass. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:7

44e minuut.
Daulon geeft een lange en hoge pass. Boros kopt de bal weg. Babbel is nu in balbezit. Augenthaler onderschept slim de pass. Augenthaler schiet op doel. Wühler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Augenthaler is nu in balbezit. Augenthaler haalt uit met een fantastische trap. Wühler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Napoles 1926124 77%, Bayer Crew 23%.
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:7

50e minuut.
Käfferbitz rent richting de bal. Völzow verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Illing. Illing krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Völzow geeft een lange en hoge pass. Held kopt de bal weg. Völzow met een sublieme pass. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jöhnk kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Völzow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Krist de bal. Krist probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Koslowski met de inworp. Völzow is nu in balbezit. Völzow passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boros de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Babbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augenthaler is nu in balbezit. Augenthaler haalt uit met een fantastische trap. Wühler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Babbel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:8

66e minuut.
Kennethsson trapt de bal weg. Krist rent richting de bal. Krist speelt de bal door. Augenthaler is nu in balbezit. Augenthaler haalt uit met een fantastische trap. Wühler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:9

71e minuut.
Beutlin geeft de bal voor. Boros is nu in balbezit. Boros passt de bal zonder na te denken. Augenthaler rent richting de bal. Augenthaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:10

74e minuut.
Krist met een sublieme pass. Daulon is nu in balbezit. Daulon met een sublieme pass. Daar is Augenthaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augenthaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:11

76e minuut.
Boros onderschept slim de pass. Boros probeert naar een medespeler te passen. Babbel rent richting de bal. Augenthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Augenthaler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Boros kopt de bal weg. Völzow bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow passt de bal met de wreef. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:12

80e minuut.
Gauta onderschept slim de pass. Gauta geeft de bal voor. Augenthaler is nu in balbezit. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Boros de bal. Boros passt de bal in één keer door. Augenthaler rent richting de bal. Augenthaler schiet op doel. Wühler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:13

87e minuut.
Koslowski met de inworp. Völzow rent richting de bal. Völzow passt de bal zonder na te denken. Augenthaler rent richting de bal. Augenthaler haalt uit met een fantastische trap. Wühler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boros rent richting de bal. Boros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:14

89e minuut.
Illing speelt de bal door. Jöhnk is nu in balbezit. Jöhnk probeert naar een medespeler te passen. Boros is nu in balbezit. Boros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Napoles 1926124 81%, Bayer Crew 19%.
Club Napoles 1926124 - Bayer Crew 0:15