Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flying Oster frischauf heyen
FLY Tactiek LFC
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
25.2 gemiddelde waardering 51.9
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Hanssen speelt de bal door. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig speelt de bal door. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Häseler neemt de hoekschop. Leddig krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:1

5e minuut.
Jördens geeft een hoge lob. Karthäuser probeert naar een medespeler te passen. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig haalt uit met een fantastische trap. Castillo Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:2

7e minuut.
Hanssen passt de bal met de wreef. Dicklauter is nu in balbezit. Pfaff onderschept slim de pass. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Castillo Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:3

20e minuut.
Castillo Lara neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Vlasatý de bal. Karthäuser speelt de bal door. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Leddig speelt de bal door. Pfaff kan de bal niet met de borst controleren. Hagemann rent richting de bal. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff schiet op doel. Castillo Lara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Grasser is nu in balbezit. Grasser met een sublieme pass. Pfaff is nu in balbezit. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. Castillo Lara bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ohlsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castillo Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pfaff maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:4

29e minuut.
Häseler speelt de bal door. Daar is Karthäuser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karthäuser probeert naar een medespeler te passen. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel. Castillo Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badiale heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:5

31e minuut.
Pfaff is nu in balbezit. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig passt de bal zonder na te denken. Karthäuser is nu in balbezit. Karthäuser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Castillo Lara trapt de bal weg van het doel. Karthäuser met een sublieme pass. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. Castillo Lara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:6

35e minuut.
Jördens rent richting de bal. Jördens geeft een hoge lob. Karthäuser probeert naar een medespeler te passen. Leddig controleert de bal met de borst. Leddig geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Leddig probeert naar een medespeler te passen. Grasser is nu in balbezit. Grasser passt de bal zonder na te denken. Pfaff rent richting de bal. Pfaff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Jördens de bal. Jördens met een sublieme pass. Leddig met een sublieme pass. Pfaff rent richting de bal. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Castillo Lara bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pfaff probeert de bal met de borst te controleren. Ahrendt is nu in balbezit. Pfaff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pfaff krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Oster 79%, frischauf heyen 21%.
Flying Oster - frischauf heyen 0:6

50e minuut.
Karthäuser is nu in balbezit. Karthäuser passt de bal in één keer door. Grasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pfaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaff schiet op doel. Castillo Lara bokst de bal weg. Paal! Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:7

55e minuut.
Badiale rent richting de bal. Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig probeert naar een medespeler te passen. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Leddig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leddig geeft de bal voor. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Castillo Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:8

61e minuut.
Hanssen rent richting de bal. Hanssen met een sublieme pass. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Castillo Lara met een harde bal richting middenveld. Hanssen kopt de bal weg. Daar is Badiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:9

64e minuut.
Pfaff speelt de bal door. Karthäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Karthäuser speelt de bal door. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Castillo Lara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:10

66e minuut.
Hagemann kopt de bal weg. Karthäuser rent richting de bal. Karthäuser passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leddig de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castillo Lara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Häseler de bal. Häseler passt de bal met de wreef. Leddig is nu in balbezit. Leddig schiet op doel. Castillo Lara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Leddig is nu in balbezit. Leddig geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dicklauter de bal. Pfaff rent richting de bal. Pfaff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dicklauter verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hanssen kopt de bal weg. Leddig is nu in balbezit. Leddig passt de bal met de wreef. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:11

75e minuut.
Berkmüller rent richting de bal. Wiese begaat een overtreding. Berkmüller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berkmüller met een snel genomen vrije trap. Leddig kopt de bal weg. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff schiet op doel. Castillo Lara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Babbl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Leddig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karthäuser probeert naar een medespeler te passen. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ohlsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Karthäuser de bal. Karthäuser passt de bal met de wreef. Leddig is nu in balbezit. Leddig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:12

82e minuut.
Ohlsen geeft een hoge lob. Leddig rent richting de bal. Leddig passt de bal in één keer door. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Leddig probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karthäuser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karthäuser passt de bal in één keer door. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ohlsen zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:13

90e minuut.
Häseler passt de bal met de wreef. Pfaff is nu in balbezit. Hagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff verovert de bal door een tackle van achteren. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pfaff rent richting de bal. Pfaff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flying Oster - frischauf heyen 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flying Oster 86%, frischauf heyen 14%.
Flying Oster - frischauf heyen 0:14