Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LosMochos Fc Kalibolzer
Normal Tactiek Volki
46% Balbezit 54%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 62.6
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen formidable
weak Verdedigen good


2e minuut.
Tonn passt de bal met de wreef. Daar is Ruidisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruidisch passt de bal zonder na te denken. Barganha rent richting de bal. Barganha schiet op doel. Ramsak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Ramsak met een sublieme pass. Klungelig pakt Viljamaa de bal. Viljamaa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barganha de bal. Barganha draait met de bal, schiet en ... Ramsak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Strażak speelt de bal door. Tonn met een sublieme pass. Daar is Topic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barganha rent richting de bal. Barganha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:1

7e minuut.
Strażak is nu in balbezit. Strażak passt de bal zonder na te denken. Barganha is nu in balbezit. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:2

10e minuut.
Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruidisch de bal. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha haalt uit met een fantastische trap. Ramsak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruidisch rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Strażak probeert naar een medespeler te passen. Barganha rent richting de bal. Barganha passt de bal zonder na te denken. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ruidisch passt de bal zonder na te denken. Barganha is nu in balbezit. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:3

17e minuut.
Viljamaa met een sublieme pass. Daar is Strażak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak speelt de bal door. Barganha is nu in balbezit. Barganha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tonn is nu in balbezit. Tonn geeft de bal voor. Barganha controleert de bal met de borst. Barganha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:4

22e minuut.
Daar is Ruidisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruidisch passt de bal in één keer door. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:5

25e minuut.
Viljamaa speelt de bal door. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap. Rothmaier probeert de bal aan de voet te houden. Ramsak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:6

25e minuut.
Galow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reckenthaler de bal. Barganha rent richting de bal. Barganha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:7

28e minuut.
Tonn passt de bal met de wreef. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch passt de bal met de wreef. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:8

31e minuut.
Lagatella met een sublieme pass. Strażak rent richting de bal. Strażak probeert naar een medespeler te passen. Barganha heeft problemen om de bal te vangen. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:9

32e minuut.
Lagatella geeft de bal voor. Ruidisch kopt de bal weg. Barganha is nu in balbezit. Barganha draait met de bal, schiet en ... Ramsak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:10

34e minuut.
Tonn passt de bal met de wreef. Ruidisch is nu in balbezit. Barganha heeft problemen om de bal te vangen. Barganha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:11

36e minuut.
Lagatella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagatella passt de bal met de wreef. Daar is Ruidisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barganha is nu in balbezit. Barganha haalt uit met een fantastische trap. Ramsak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

38e minuut.
Viljamaa met een sublieme pass. Barganha is nu in balbezit. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Strażak met de inworp. Tonn rent richting de bal. Tonn geeft de bal voor. Ruidisch springt en kopt de bal. Ramsak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:12

40e minuut.
Corral is nu in balbezit. Corral probeert naar een medespeler te passen. Viljamaa speelt de bal door. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:13

41e minuut.
Ramsak met een sublieme pass. Tonn kopt de bal weg. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha draait met de bal, schiet en ... Ramsak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:14

43e minuut.
Tonn passt de bal met de wreef. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa geeft een hoge lob. Lokvenc controleert de bal met de borst. Viljamaa geeft de bal voor. Ramsak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barganha rent richting de bal. Barganha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:15

44e minuut.
Klungelig pakt Strażak de bal. Strażak passt de bal met de wreef. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosMochos Fc 86%, Kalibolzer 14%.
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:16

48e minuut.
Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa passt de bal in één keer door. Daar is Rothmaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barganha rent richting de bal. Barganha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:17

48e minuut.
Galow probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reckenthaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruidisch verovert de bal door een tackle van achteren. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Viljamaa probeert naar een medespeler te passen. Strażak heeft problemen om de bal te vangen. Strażak speelt de bal door. Barganha rent richting de bal. Barganha schiet op doel. Ramsak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:18

51e minuut.
Barganha verovert de bal door een tackle van achteren. Barganha speelt de bal door. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch draait met de bal, schiet en ... Ramsak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ihle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonn onderschept slim de pass. Tonn geeft de bal voor. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:19

56e minuut.
Tonn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viljamaa de bal. Viljamaa speelt de bal door. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tonn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonn geeft een lange en hoge pass. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha rent richting de bal. Barganha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:20

60e minuut.
Corral is nu in balbezit. Corral met een sublieme pass. Ihle is nu in balbezit. Barganha onderschept slim de pass. Barganha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viljamaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonn probeert naar een medespeler te passen. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:21

63e minuut.
Ramsak trapt de bal weg. Viljamaa kopt de bal weg. Ruidisch heeft problemen om de bal te vangen. Ruidisch schiet op doel. Ramsak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:22

64e minuut.
Topic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viljamaa met een snelle inworp. Tonn geeft een lange en hoge pass. Barganha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:23

66e minuut.
Tonn onderschept slim de pass. Tonn probeert naar een medespeler te passen. Barganha rent richting de bal. Barganha haalt uit met een fantastische trap. Ramsak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:24

67e minuut.
Daar is Strażak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak geeft een lange en hoge pass. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch schiet op doel. Ramsak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:25

69e minuut.
Corral is nu in balbezit. Tonn verovert de bal door een tackle van achteren. Tonn passt de bal in één keer door. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Buchmann speelt de bal door. Klungelig pakt Strażak de bal. Strażak geeft een lange en hoge pass. Ruidisch controleert de bal met de borst. Ruidisch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viljamaa zal de hoekschop nemen. Strażak rent richting de bal. Barganha rent richting de bal. Barganha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:26

73e minuut.
Inworp. Viljamaa met de inworp. Tonn probeert naar een medespeler te passen. Strażak rent richting de bal. Strażak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ruidisch de bal. Barganha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Strażak is nu in balbezit. Strażak passt de bal met de wreef. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:27

77e minuut.
Jonas met een sublieme pass. Topic heeft problemen om de bal te vangen. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap. Ramsak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:28

78e minuut.
Topic probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rothmaier de bal onder controle te krijgen. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap. Ramsak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:29

79e minuut.
Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch rent richting de bal. Tonn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa geeft een lange en hoge pass. Barganha kan de bal niet met de borst controleren. Barganha schiet op doel. Ramsak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:30

82e minuut.
Strażak heeft problemen om de bal te vangen. Strażak geeft een hoge lob. Rothmaier heeft problemen om de bal te vangen. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:31

83e minuut.
Inworp. Strażak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ihle is nu in balbezit. Tonn verovert de bal door een tackle van achteren. Tonn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Ruidisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruidisch probeert naar een medespeler te passen. Topic is nu in balbezit. Barganha verovert de bal door een tackle van achteren. Barganha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramsak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strażak neemt de hoekschop. Ruidisch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:32

88e minuut.
Tonn is nu in balbezit. Tonn passt de bal zonder na te denken. Strażak speelt de bal door. Barganha is nu in balbezit. Barganha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:33

90e minuut.
Ihle rent richting de bal. Tonn verovert de bal door een tackle van achteren. Tonn speelt de bal door. Klungelig pakt Barganha de bal. Barganha haalt uit met een fantastische trap. Ramsak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruidisch rent richting de bal. De bal raakt de paal. Ruidisch heeft problemen om de bal te vangen. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosMochos Fc 89%, Kalibolzer 11%.
LosMochos Fc - Kalibolzer 0:34