Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:05
  • Bekerwedstrijd: Deutschland Pokal
  • Stadion: Baretak
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Frankfurt Elf FC Franconia Athen
Normal Tactiek TW 442fjt2
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 60.4
poor Schieten outstanding
poor Passen formidable
poor Verdedigen very good


4e minuut.
Aichner rent richting de bal. Aichner passt de bal zonder na te denken. Jochem rent richting de bal. Jochem haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Träger onderschept slim de pass. Terveen rent richting de bal. Terveen passt de bal zonder na te denken. Aichner is nu in balbezit. Aichner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Herghelegiu geeft een hoge lob. Busse probeert de bal aan de voet te houden. Reluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reluga geeft een hoge lob. Aichner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Terveen passt de bal in één keer door. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem passt de bal in één keer door. Daar is Aichner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichner haalt uit met een fantastische trap. Mittag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Čevro geeft de bal voor. Inworp. Reluga met een snelle inworp. Terveen rent richting de bal. Terveen draait met de bal, schiet en ... Mittag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Terveen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reluga geeft de bal voor. Aichner rent richting de bal. Aichner haalt uit met een fantastische trap. Mittag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Träger passt de bal zonder na te denken. Wędrowycz geeft de bal voor. Jochem kopt de bal weg. Aichner rent richting de bal. Aichner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:1

16e minuut.
Jochem rent richting de bal. Jochem passt de bal zonder na te denken. Daar is Terveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terveen draait met de bal, schiet en ... Mittag werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:2

17e minuut.
Jochem passt de bal in één keer door. Reluga is nu in balbezit. Reluga geeft een hoge lob. Aichner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:3

19e minuut.
Buszta passt de bal in één keer door. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Terveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichner rent richting de bal. Aichner haalt uit met een fantastische trap. Mittag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ibrahim de bal. Aichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichner draait met de bal, schiet en ... Mittag bokst de bal weg. Daar is Flaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:4

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Aichner de bal onder controle te krijgen. Jochem rent richting de bal. Wollmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jochem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jochem komt bij de bal en schiet. Mittag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Doeltrap. Mittag met een harde bal richting middenveld. Träger probeert naar een medespeler te passen. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:5

27e minuut.
Aichner is nu in balbezit. Aichner passt de bal met de wreef. Reluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reluga geeft een lange en hoge pass. Terveen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Wollmann kopt de bal weg. Buszta rent richting de bal. Buszta geeft de bal voor. Terveen is nu in balbezit. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Mittag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ibrahim geeft een hoge lob. Inworp. Reluga met een snelle inworp. Jochem geeft een lange en hoge pass. Terveen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:6

35e minuut.
Aichner is nu in balbezit. Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichner onderschept slim de pass. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen draait met de bal, schiet en ... Mittag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:7

37e minuut.
Busse rent richting de bal. Reluga onderschept slim de pass. Reluga speelt de bal door. Aichner rent richting de bal. Aichner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Jochem passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reluga de bal. Reluga passt de bal zonder na te denken. Aichner is nu in balbezit. Aichner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Flaum trapt de bal weg van het doel. Wollmann heeft problemen om de bal te vangen. Träger kopt de bal weg. Terveen rent richting de bal. Terveen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ibrahim kopt de bal weg. Klungelig pakt Jochem de bal. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Terveen is nu in balbezit. Terveen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Träger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jochem geeft een hoge lob. Terveen rent richting de bal. Terveen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Buszta passt de bal in één keer door. Reluga met een sublieme pass. Terveen rent richting de bal. Terveen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:8

44e minuut.
Aichner rent richting de bal. Čevro bereikt de bal nog maar net als eerste. Reluga verovert de bal door een tackle van achteren. Reluga geeft de bal voor. Terveen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Träger kopt de bal weg. Klungelig pakt Čevro de bal. Reluga speelt de bal door. Aichner is nu in balbezit. Aichner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terveen is nu in balbezit. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Mittag probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frankfurt Elf 84%, FC Franconia Athen 16%.
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:9

46e minuut.
Aichner kopt de bal weg. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisbüsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen onderschept slim de pass. Terveen draait met de bal, schiet en ... Mittag bokst de bal weg.

48e minuut.
Zerbe rent richting de bal. Buszta verovert de bal door een tackle van achteren. Buszta geeft een lange en hoge pass. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen draait met de bal, schiet en ... Mittag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:10

51e minuut.
Meisbüsch rent richting de bal. Reluga verovert de bal door een tackle van achteren. Reluga probeert naar een medespeler te passen. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Mittag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ibrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:11

55e minuut.
Čevro bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger onderschept slim de pass. Träger probeert naar een medespeler te passen. Aichner kan de bal niet met de borst controleren. Aichner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Reluga heeft problemen om de bal te vangen. Reluga geeft een hoge lob. Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen. Aichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mittag probeert naar een medespeler te passen. Buszta kopt de bal weg. Čevro heeft problemen om de bal te vangen. Aichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Terveen rent richting de bal. Terveen speelt de bal door. Klungelig pakt Aichner de bal. Aichner schiet op doel. Mittag probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Meisbüsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen verovert de bal door een tackle van achteren. Terveen probeert naar een medespeler te passen. Träger is nu in balbezit. Träger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ibrahim geeft een hoge lob. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Reluga probeert naar een medespeler te passen. Terveen is nu in balbezit. Terveen schiet op doel. Mittag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Träger zal de hoekschop nemen. Terveen kopt de bal weg. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:12

65e minuut.
Buszta met een sublieme pass. Aichner heeft problemen om de bal te vangen. Aichner met een sublieme pass. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Flaum trapt de bal weg van het doel. Reluga kopt de bal weg. Terveen rent richting de bal. Terveen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mittag probeert naar een medespeler te passen. Buszta rent richting de bal. Buszta passt de bal zonder na te denken. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen draait met de bal, schiet en ... Mittag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Jochem passt de bal zonder na te denken. Nordick is nu in balbezit. Terveen onderschept slim de pass. Terveen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:13

76e minuut.
Reluga geeft een lange en hoge pass. Aichner kopt de bal weg. Flaum rent richting de bal. Terveen verovert de bal door een tackle van achteren. Terveen schiet op doel. Mittag bokst de bal weg.

77e minuut.
Buszta verovert de bal door een tackle van achteren. Buszta geeft een hoge lob. Terveen rent richting de bal. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Flaum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mittag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reluga rent richting de bal. Reluga geeft de bal voor. Aichner is nu in balbezit. Aichner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:14

81e minuut.
Reluga passt de bal zonder na te denken. Aichner is nu in balbezit. Terveen is nu in balbezit. Aichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Busse controleert de bal met de borst. Aichner verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrahim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aichner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aichner kan niet meer verder spelen. Schwaab komt het veld opgelopen. Träger neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:15

84e minuut.
Träger rent richting de bal. Träger geeft een hoge lob. Terveen is nu in balbezit. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Mittag probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:16

85e minuut.
Jochem rent richting de bal. Jochem passt de bal met de wreef. Terveen is nu in balbezit. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Mittag maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:17

87e minuut.
Mittag trapt de bal weg van het doel. Čevro kan de bal niet met de borst controleren. Jochem probeert naar een medespeler te passen. Terveen is nu in balbezit. Terveen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mittag werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Träger zal de hoekschop nemen. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:18

89e minuut.
Schwaab passt de bal met de wreef. Terveen is nu in balbezit. Terveen passt de bal met de wreef. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Mittag bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frankfurt Elf 88%, FC Franconia Athen 12%.
Frankfurt Elf - FC Franconia Athen 0:19