Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BigSaktus FC Little Sokker Angels
433 Tactiek Hippolyte
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten good
weak Passen very good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Gartmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hätinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Izaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Liberato haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gartmann de bal onder controle te krijgen. Hätinger rent richting de bal. Hätinger draait met de bal, schiet en ... Kaffka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Corell met een sublieme pass. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre passt de bal in één keer door. Estruch Martínez rent richting de bal. Estruch Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Bakar verovert de bal door een tackle van achteren. Bakar probeert naar een medespeler te passen. Corell probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Isstas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayerschmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Bayerschmidt speelt de bal door. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Corell met een snelle inworp. Bakar is nu in balbezit. Bakar geeft een lange en hoge pass. Estruch Martínez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kaffka met een harde bal richting middenveld. Bakar kopt de bal weg. Radtke is nu in balbezit. Corell onderschept slim de pass. Corell geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Corell speelt de bal door. Izaguirre rent richting de bal. Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BigSaktus FC - Little Sokker Angels 0:1

38e minuut.
Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakar passt de bal met de wreef. Bahmann heeft problemen om de bal te vangen. Estruch Martínez is nu in balbezit. Estruch Martínez draait met de bal, schiet en ... Kaffka bokst de bal weg.

39e minuut.
Estruch Martínez geeft de bal voor. Klungelig pakt Radtke de bal. Gartmann rent richting de bal. Liberato verovert de bal door een tackle van achteren. Liberato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Hätinger is nu in balbezit. Hätinger met een sublieme pass. Gartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato rent richting de bal. Liberato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BigSaktus FC - Little Sokker Angels 0:2

44e minuut.
Liberato verovert de bal door een tackle van achteren. Liberato met een sublieme pass. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Izaguirre schiet op doel. Kaffka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BigSaktus FC - Little Sokker Angels 0:3

45e minuut.
Bayerschmidt is nu in balbezit. Bayerschmidt passt de bal zonder na te denken. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel. Kaffka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BigSaktus FC - Little Sokker Angels 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigSaktus FC 81%, Little Sokker Angels 19%.
BigSaktus FC - Little Sokker Angels 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Izaguirre de bal. Corell met een sublieme pass. Klungelig pakt Liberato de bal. Estruch Martínez rent richting de bal. Estruch Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Izaguirre rent richting de bal. Liberato rent richting de bal. Izaguirre probeert naar een medespeler te passen. Liberato is nu in balbezit. Liberato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Izaguirre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaffka speelt de bal door. Corell met een sublieme pass. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Kaffka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Estruch Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BigSaktus FC - Little Sokker Angels 0:5

51e minuut.
Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre speelt de bal door. Liberato rent richting de bal. Estruch Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Eppenhoff probeert naar een medespeler te passen. Corell speelt de bal door. Estruch Martínez rent richting de bal. Estruch Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kaffka trapt de bal weg van het doel. Bakar geeft een lange en hoge pass. Estruch Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt Liberato de bal. Liberato schiet op doel. Kaffka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Estruch Martínez kopt de bal weg. Hätinger kan de bal niet met de borst controleren. Hätinger geeft een hoge lob. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BigSaktus FC - Little Sokker Angels 0:6

72e minuut.
Bakar is nu in balbezit. Estruch Martínez is nu in balbezit. Estruch Martínez speelt de bal door. Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kaffka trapt de bal weg. Bakar kopt de bal weg. Corell met een sublieme pass. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Corell bereikt de bal nog maar net als eerste. Corell speelt de bal door. Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Corell met een snelle inworp. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre passt de bal met de wreef. Liberato is nu in balbezit. Liberato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bakar met een sublieme pass. Hätinger geeft de bal voor. Klungelig pakt Liberato de bal. Liberato haalt uit met een fantastische trap. Kaffka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Marthaler de bal. Estruch Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch Martínez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Liberato de bal. Liberato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Gartmann trapt de bal weg. Corell met een sublieme pass. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigSaktus FC 85%, Little Sokker Angels 15%.
BigSaktus FC - Little Sokker Angels 0:6