Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hüls Stahl Brandenburg
442 Tactiek 5-2-3 Versuch 6
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.3 gemiddelde waardering 55.6
weak Schieten formidable
hopeless Passen formidable
average Verdedigen good


2e minuut.
Weißflog geeft de bal voor. Ruede rent richting de bal. Ruede passt de bal in één keer door. Laár rent richting de bal. Laár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Brecht trapt de bal weg. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt passt de bal zonder na te denken. Laár is nu in balbezit. Laár schiet op doel. Brecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Crespo passt de bal met de wreef. Ende rent richting de bal. Ende passt de bal in één keer door. Daar is Kalla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalla schiet op doel. Brecht bokst de bal weg. Laár krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Made met een sublieme pass. Ruede met een sublieme pass. Ende rent richting de bal. Ende schiet op doel. Na een snelle pass probeert Weißflog de bal onder controle te krijgen. Brecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Möhrle met een sublieme pass. Conrad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woydt. Woydt krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ende passt de bal in één keer door. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla draait met de bal, schiet en ... Brecht probeert wanhopig de bal te grijpen. Lantz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Laár rent richting de bal. Laár passt de bal zonder na te denken. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende passt de bal in één keer door. Kalla rent richting de bal. Kalla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Brandybuck de bal. Brandybuck geeft de bal voor. Ende controleert de bal met de borst. Kalla rent richting de bal. Kalla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Przyziółkiewicz geeft een lange en hoge pass. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla rent richting de bal. Kalla schiet op doel. Brecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:2

22e minuut.
Käsler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruede geeft een lange en hoge pass. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rohde trapt de bal weg. Woydt rent richting de bal. Woydt passt de bal in één keer door. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Brecht trapt de bal weg van het doel. Ruede kopt de bal weg. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Weißflog de bal onder controle te krijgen. Brecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Laár kopt de bal weg. Brecht speelt de bal door. Niederbacher kopt de bal weg. Kalla is nu in balbezit. Kalla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Itschert kopt de bal weg. Crespo is nu in balbezit. Crespo speelt de bal door. Kalla rent richting de bal. Kalla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Laár passt de bal zonder na te denken. Brecht speelt de bal door. Ruede probeert naar een medespeler te passen. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:3

31e minuut.
Woydt speelt de bal door. Laár is nu in balbezit. Laár speelt de bal door. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Brecht met een sublieme pass. Woydt is nu in balbezit. Woydt passt de bal in één keer door. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár schiet op doel. Brecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Woydt geeft een hoge lob. Weißflog onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruede neemt de hoekschop. Kalla rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Möhrle kan de bal niet met de borst controleren. Möhrle met een sublieme pass. Niederbacher rent richting de bal. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Laár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lantz. Laár raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laár neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Kalla de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hüls 86%, Stahl Brandenburg 14%.
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:3

46e minuut.
Kalla passt de bal in één keer door. Conrad rent richting de bal. Brandybuck met een sublieme pass. Laár is nu in balbezit. Laár geeft een lange en hoge pass. Brecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ende rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:4

47e minuut.
Ziegler met een sublieme pass. Conrad is nu in balbezit. Conrad passt de bal met de wreef. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:5

56e minuut.
Kalla passt de bal in één keer door. Ruede rent richting de bal. Ruede passt de bal met de wreef. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Brecht met een harde bal richting middenveld. Ruede kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalla de bal. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Woydt rent richting de bal. Woydt geeft de bal voor. Ende rent richting de bal. Ende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:6

65e minuut.
Woydt kopt de bal weg. Klungelig pakt Laár de bal. Kalla is nu in balbezit. Laár rent richting de bal. Laár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lantz probeert naar een medespeler te passen. Woydt is nu in balbezit. Woydt passt de bal zonder na te denken. Daar is Laár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kalla rent richting de bal. Ende speelt de bal door. Laár rent richting de bal. Laár haalt uit met een fantastische trap. Brecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kalla de bal. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel. Brecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:7

70e minuut.
Ziegler kopt de bal weg. Itschert is nu in balbezit. Ruede speelt de bal door. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Woydt kopt de bal weg. Made geeft de bal voor. Woydt probeert de bal aan de voet te houden. Kalla is nu in balbezit. Kalla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brecht met een harde bal richting middenveld. Ruede kopt de bal weg. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel. Brecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár schiet op doel. Brecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:8

73e minuut.
Woydt is nu in balbezit. Woydt passt de bal met de wreef. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár geeft de bal voor. Weißflog kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ruede speelt de bal door. Klungelig pakt Ende de bal. Ende passt de bal met de wreef. Kalla controleert de bal met de borst. Kalla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Made heeft problemen om de bal te vangen. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Made. Kalla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Woydt komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lantz trapt de bal weg van het doel. Naumes kan de bal niet met de borst controleren. Woydt met een sublieme pass. Kalla is nu in balbezit. Kalla draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:9

88e minuut.
Klungelig pakt Itschert de bal. Itschert probeert naar een medespeler te passen. Ruede speelt de bal door. Daar is Ende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ende schiet op doel. Brecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalla maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brecht met een sublieme pass. Woydt kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalla de bal. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laár rent richting de bal. Laár draait met de bal, schiet en ... Brecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hüls 89%, Stahl Brandenburg 11%.
FC Hüls - Stahl Brandenburg 0:10