Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köpenick Nord Die Halbstarken
Normal Tactiek sechzehn
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.5 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten formidable
hopeless Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Szczoczarz passt de bal in één keer door. Hackenjos geeft de bal voor. Oberender is nu in balbezit. Oberender haalt uit met een fantastische trap. Trawnitschek probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Papok met een sublieme pass. Hackenjos kopt de bal weg. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Papok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:1

11e minuut.
Hackenjos met een sublieme pass. Daar is Rubbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubbert passt de bal in één keer door. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:2

14e minuut.
Oberender geeft een hoge lob. Klungelig pakt Juričević de bal. Juričević met een sublieme pass. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:3

15e minuut.
Väth geeft de bal voor. Hesse kopt de bal weg. Klungelig pakt Feder de bal. Oberender rent richting de bal. Oberender draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Trawnitschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rubbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbert geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:4

20e minuut.
Hackenjos rent richting de bal. Hackenjos passt de bal zonder na te denken. Rubbert met een sublieme pass. Oberender heeft problemen om de bal te vangen. Oberender draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hackenjos rent richting de bal. Hackenjos met een sublieme pass. Juričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričević geeft de bal voor. Szczoczarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Papok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Trawnitschek geeft een hoge lob. Rubbert kopt de bal weg. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz krijgt zijn hoofd ertegen. Papok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hackenjos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackenjos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Papok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:5

36e minuut.
Juričević probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz probeert naar een medespeler te passen. Oberender rent richting de bal. Oberender haalt uit met een fantastische trap. Papok bokst de bal weg.

40e minuut.
Oberender is nu in balbezit. Oberender passt de bal in één keer door. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Papok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Mahr met een sublieme pass. Hackenjos geeft een hoge lob. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:6

45e minuut.
Ruddigkeit rent richting de bal. Ruddigkeit probeert naar een medespeler te passen. Pinz is nu in balbezit. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köpenick Nord 85%, Die Halbstarken 15%.
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:6

46e minuut.
Juričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričević geeft een hoge lob. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:7

51e minuut.
Rubbert heeft problemen om de bal te vangen. Rubbert geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Papok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papok trapt de bal weg. Pinz kopt de bal weg. Juričević rent richting de bal. Juričević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rubbert speelt de bal door. Hesse probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Papok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:8

58e minuut.
Hesse passt de bal in één keer door. Rubbert is nu in balbezit. Rubbert geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Papok bokst de bal weg.

62e minuut.
Juričević met een snelle inworp. Klungelig pakt Hackenjos de bal. Hackenjos geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Papok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Rubbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbert speelt de bal door. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse geeft een hoge lob. Szczoczarz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:9

66e minuut.
Juričević passt de bal in één keer door. Papok probeert naar een medespeler te passen. Juričević kopt de bal weg. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:10

70e minuut.
Trawnitschek is nu in balbezit. Trawnitschek geeft een hoge lob. Juričević kopt de bal weg. Szczoczarz heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hesse passt de bal met de wreef. Oberender bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberender speelt de bal door. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:11

78e minuut.
Inder rent richting de bal. Szczoczarz onderschept slim de pass. Szczoczarz probeert naar een medespeler te passen. Oberender controleert de bal met de borst. Oberender draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hackenjos probeert naar een medespeler te passen. Oberender rent richting de bal. Oberender passt de bal in één keer door. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:12

80e minuut.
Inder speelt de bal door. Silbergieser heeft problemen om de bal te vangen. Oberender bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:13

83e minuut.
Abke kopt de bal weg. Hesse geeft een hoge lob. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel. Papok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:14

86e minuut.
Daar is Oberender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahr speelt de bal door. Oberender probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Papok met een harde bal richting middenveld. Hackenjos is nu in balbezit. Hackenjos haalt uit met een fantastische trap. Papok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Trawnitschek geeft een lange en hoge pass. Juričević kopt de bal weg. Klungelig pakt Hackenjos de bal. Hackenjos geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Papok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köpenick Nord 83%, Die Halbstarken 17%.
1.FC Köpenick Nord - Die Halbstarken 0:15