Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Berlin Halloren
Attack Tactiek 09.1. F D Z N gH
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 70
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 70.5
redelijk Schieten briljant
waardeloos Passen uitmuntend
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen passt de bal zonder na te denken. Liljefors rent richting de bal. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Oberst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:1

3e minuut.
Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka verovert de bal door een tackle van achteren. Kózka met een sublieme pass. Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Oberst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Falkenhain geeft een lange en hoge pass. Inworp. Invernizzi met de inworp. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors schiet op doel. Jobs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson schiet op doel. Oberst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:2

7e minuut.
Oberst trapt de bal weg. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka met een sublieme pass. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kózka is nu in balbezit. Kózka passt de bal zonder na te denken. Liljefors rent richting de bal. Liljefors draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:3

11e minuut.
Şirinov speelt de bal door. Makiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors verovert de bal door een tackle van achteren. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:4

13e minuut.
Invernizzi speelt de bal door. Ávila geeft een lange en hoge pass. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Oberst maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Inworp. Invernizzi met een snelle inworp. Daar is Kózka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kózka geeft een lange en hoge pass. Liljefors maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Invernizzi kopt de bal weg. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka geeft een lange en hoge pass. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:5

16e minuut.
Liljefors passt de bal zonder na te denken. Leeuwen heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwen geeft een hoge lob. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:6

20e minuut.
Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Jobs verovert de bal door een tackle van achteren. Liljefors verovert de bal door een tackle van achteren. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:7

20e minuut.
Şirinov speelt de bal door. Klungelig pakt Makiadi de bal. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors schiet op doel. Oberst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hilmarsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:8

22e minuut.
Kózka verovert de bal door een tackle van achteren. Kózka probeert naar een medespeler te passen. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Oberst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:9

25e minuut.
Invernizzi is nu in balbezit. Invernizzi passt de bal met de wreef. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Oberst probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hilmarsson schiet op doel. Oberst probeert naar een medespeler te passen. Kózka met een sublieme pass. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kózka onderschept slim de pass. Kózka passt de bal in één keer door. Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Liljefors rent richting de bal. Liljefors schiet op doel. Oberst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors schiet op doel. Oberst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Invernizzi geeft een hoge lob. Hilmarsson kopt de bal weg. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:10

32e minuut.
Liljefors passt de bal zonder na te denken. Leeuwen speelt de bal door. Breuer onderschept slim de pass. Liljefors rent richting de bal. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:11

36e minuut.
Kózka probeert de bal met de borst te controleren. Kózka passt de bal met de wreef. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Oberst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:12

37e minuut.
Breuer onderschept slim de pass. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen passt de bal in één keer door. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:13

38e minuut.
Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen passt de bal in één keer door. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Ávila de bal. Ávila geeft de bal voor. Liljefors rent richting de bal. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:14

43e minuut.
Westwood speelt de bal door. Leeuwen heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwen met een sublieme pass. Kózka is nu in balbezit. Kózka haalt uit met een fantastische trap. Oberst bokst de bal weg. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Oberst maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Falkenhain met een snelle inworp. Breuer heeft problemen om de bal te vangen. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors geeft de bal voor. Hilmarsson springt en kopt de bal. Oberst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:15

45e minuut.
Falkenhain is nu in balbezit. Liljefors verovert de bal door een tackle van achteren. Liljefors probeert naar een medespeler te passen. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Berlin 90%, Halloren 10%.
Real Berlin - Halloren 0:16

46e minuut.
Invernizzi met een sublieme pass. Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Liljefors de bal. Liljefors schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oberst trapt de bal weg van het doel. Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson schiet op doel. Oberst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:17

48e minuut.
Ávila probeert naar een medespeler te passen. Kózka is nu in balbezit. Kózka probeert naar een medespeler te passen. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hilmarsson rent richting de bal. Jobs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hilmarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Kózka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Fitrzyk speelt de bal door. Invernizzi speelt de bal door. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Oberst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kózka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jobs de bal. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson schiet op doel. Oberst probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jobs de bal. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Oberst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:18

53e minuut.
Breuer heeft problemen om de bal te vangen. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors schiet op doel. Oberst maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Jobs de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:19

57e minuut.
Klungelig pakt Leeuwen de bal. Leeuwen passt de bal in één keer door. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Oberst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka met een sublieme pass. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:20

60e minuut.
Invernizzi is nu in balbezit. Invernizzi geeft een lange en hoge pass. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Oberst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:21

61e minuut.
Daar is Makiadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liljefors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liljefors draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:22

62e minuut.
Daar is Kölle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordhaus rent richting de bal. Nordhaus passt de bal zonder na te denken. Liljefors rent richting de bal. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kózka met een sublieme pass. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen speelt de bal door. Liljefors rent richting de bal. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Paal! Falkenhain heeft problemen om de bal te vangen. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:23

66e minuut.
Kózka speelt de bal door. Klungelig pakt Westwood de bal. Westwood speelt de bal door. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kózka kopt de bal weg. Daar is Invernizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toblin speelt de bal door. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:24

68e minuut.
Şirinov speelt de bal door. Daar is Makiadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkenhain bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors onderschept slim de pass. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Invernizzi geeft een lange en hoge pass. Toblin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liljefors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liljefors draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Oberst probeert naar een medespeler te passen. Kölle kopt de bal weg. Ávila controleert de bal met de borst. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nordhaus is nu in balbezit. Nordhaus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Invernizzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kózka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:25

74e minuut.
Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Leeuwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Oberst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kózka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitrzyk met een snel genomen vrije trap. Hilmarsson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:26

77e minuut.
Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen speelt de bal door. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:27

79e minuut.
Klungelig pakt Jobs de bal. Falkenhain is nu in balbezit. Hilmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen passt de bal in één keer door. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Oberst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:28

81e minuut.
Falkenhain speelt de bal door. Daar is Nordhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toblin is nu in balbezit. Hilmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Invernizzi passt de bal met de wreef. Daar is Hilmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kózka rent richting de bal. Kózka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:29

86e minuut.
Invernizzi rent richting de bal. Invernizzi geeft een hoge lob. Liljefors kopt de bal weg. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Oberst trapt de bal weg van het doel. Invernizzi kopt de bal weg. Nordhaus heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Oberst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Liljefors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Berlin - Halloren 0:30

89e minuut.
Buitenspel voor Şirinov. Goede buitenspelval van de verdediging. Fitrzyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hilmarsson kopt de bal weg. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Berlin 83%, Halloren 17%.
Real Berlin - Halloren 0:30