Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamburgo SV Capybara Invaders
Normal Tactiek Miyajima
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 58
poor Schieten incredible
weak Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Laun geeft de bal voor. Kalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaj probeert naar een medespeler te passen. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski schiet op doel. Hilpert bokst de bal weg.

5e minuut.
Masár passt de bal in één keer door. Groblewski is nu in balbezit. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos geeft een lange en hoge pass. Duddy springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dan passt de bal zonder na te denken. Groblewski heeft problemen om de bal te vangen. Groblewski passt de bal in één keer door. Duddy is nu in balbezit. Duddy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:1

8e minuut.
Duddy kopt de bal weg. Groblewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Vlahos de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Masár de bal. Masár probeert naar een medespeler te passen. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Vlahos probeert de bal aan de voet te houden. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:3

11e minuut.
Diekmann rent richting de bal. Duddy onderschept slim de pass. Met opzet legt Hormayer zijn tegenspeler op de grond. Hormayer krijgt een gele kaart. Duddy raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalaj met een snel genomen vrije trap. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Masár geeft de bal voor. Duddy rent richting de bal. Duddy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:4

15e minuut.
Krivijanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivijanský passt de bal met de wreef. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Masár geeft een hoge lob. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Vlahos is nu in balbezit. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:5

16e minuut.
Duddy onderschept slim de pass. Duddy probeert naar een medespeler te passen. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:6

17e minuut.
Ibrom rent richting de bal. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos passt de bal in één keer door. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:7

19e minuut.
Groblewski is nu in balbezit. Groblewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krivijanský de bal. Krivijanský haalt uit met een fantastische trap. Duddy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:8

22e minuut.
Kalaj met een snelle inworp. Krivijanský is nu in balbezit. Krivijanský geeft de bal voor. Vlahos krijgt zijn hoofd ertegen. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:9

24e minuut.
Dan passt de bal met de wreef. Krivijanský is nu in balbezit. Krivijanský geeft de bal voor. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Nachtgoblin de bal. Dan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachtgoblin. Nachtgoblin krijgt een gele kaart. Dan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duddy rent richting de bal. Duddy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hilpert trapt de bal weg van het doel. Kalaj kopt de bal weg. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:10

31e minuut.
Klungelig pakt Groblewski de bal. Groblewski passt de bal in één keer door. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:11

36e minuut.
Jezek kopt de bal weg. Dan rent richting de bal. Dan speelt de bal door. Duddy rent richting de bal. Duddy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Masár kopt de bal weg. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos passt de bal in één keer door. Duddy is nu in balbezit. Duddy haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:12

40e minuut.
Jezek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivijanský verovert de bal door een tackle van achteren. Krivijanský probeert naar een medespeler te passen. Duddy rent richting de bal. Duddy draait met de bal, schiet en ... Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:13

40e minuut.
Groblewski onderschept slim de pass. Duddy is nu in balbezit. Duddy passt de bal in één keer door. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:14

43e minuut.
Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Groblewski kopt de bal weg. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos schiet op doel. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburgo SV 80%, Capybara Invaders 20%.
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:15

46e minuut.
Groblewski passt de bal zonder na te denken. Duddy rent richting de bal. Duddy passt de bal zonder na te denken. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:16

47e minuut.
Hormayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy rent richting de bal. Duddy passt de bal in één keer door. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:17

50e minuut.
Hilpert met een harde bal richting middenveld. Kalaj kopt de bal weg. Hormayer is nu in balbezit. Duddy onderschept slim de pass. Duddy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:18

52e minuut.
Duddy passt de bal in één keer door. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski passt de bal in één keer door. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dan kopt de bal weg. Daar is Duddy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezek rent richting de bal. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vlahos is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krivijanský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vlahos krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Duddy rent richting de bal. Duddy passt de bal in één keer door. Jankovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:19

60e minuut.
Duddy passt de bal in één keer door. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos is nu in balbezit. Groblewski rent richting de bal. Groblewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Vlahos heeft problemen om de bal te vangen. Duddy rent richting de bal. Vlahos is nu in balbezit. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy haalt uit met een fantastische trap. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:20

64e minuut.
Hahnemann is nu in balbezit. Masár onderschept slim de pass. Masár met een sublieme pass. Daar is Vlahos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Jankovic kopt de bal weg. Nachtgoblin heeft problemen om de bal te vangen. Dan geeft een hoge lob. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:21

74e minuut.
Krivijanský met een snelle inworp. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan speelt de bal door. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Groblewski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen. Duddy is nu in balbezit. Duddy schiet op doel. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:22

79e minuut.
Groblewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jankovic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krivijanský kopt de bal weg. Duddy is nu in balbezit. Duddy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krivijanský zal de hoekschop nemen. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski rent richting de bal. Groblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:23

82e minuut.
Duddy kopt de bal weg. Klungelig pakt Groblewski de bal. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:24

82e minuut.
Diekmann met een sublieme pass. Nachtgoblin is nu in balbezit. Nachtgoblin passt de bal zonder na te denken. Vlahos rent richting de bal. Vlahos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Patanè is nu in balbezit. Patanè geeft de bal voor. Klungelig pakt Jankovic de bal. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Krivijanský neemt de hoekschop. Vlahos kopt de bal weg. Groblewski rent richting de bal. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:25

89e minuut.
Vlahos passt de bal met de wreef. Masár rent richting de bal. Masár passt de bal met de wreef. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburgo SV 82%, Capybara Invaders 18%.
Hamburgo SV - Capybara Invaders 0:25