Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Rocky Beach FC Pest
Normal Tactiek Basic2a
44% Balbezit 56%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 70
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 66
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitmuntend
zwak Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Walseth passt de bal met de wreef. Terno is nu in balbezit. Terno met een sublieme pass. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri onderschept slim de pass. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sierściuch passt de bal in één keer door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Terno geeft een hoge lob. Iwanowski speelt de bal door. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Terno speelt de bal door. Koutsioubas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koutsioubas probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:1

12e minuut.
Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch passt de bal zonder na te denken. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski schiet op doel. Pastors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:2

13e minuut.
Alm bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanowski passt de bal in één keer door. Koutsioubas is nu in balbezit. Koutsioubas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:3

14e minuut.
Paleit met een sublieme pass. Daar is Schickendanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas onderschept slim de pass. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:4

16e minuut.
Schickendanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch verovert de bal door een tackle van achteren. Sierściuch speelt de bal door. Ihmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:5

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pastors trapt de bal weg. Terno probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cormann controleert de bal met de borst. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Ihmann rent richting de bal. Koutsioubas onderschept slim de pass. Koutsioubas schiet op doel. Pastors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:6

21e minuut.
Sundermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno is nu in balbezit. Terno speelt de bal door. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sundermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch onderschept slim de pass. Sierściuch met een sublieme pass. Daar is Iwanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri geeft een lange en hoge pass. Daar is Ihmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas haalt uit met een fantastische trap. Pastors bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:7

25e minuut.
Paleit speelt de bal door. Schickendanz heeft problemen om de bal te vangen. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Koutsioubas heeft problemen om de bal te vangen. Koutsioubas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iwanowski de bal. Iwanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:8

29e minuut.
Fabri geeft een lange en hoge pass. Völler kopt de bal weg. Klungelig pakt Sundermann de bal. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sierściuch kopt de bal weg. Sundermann is nu in balbezit. Terno probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sierściuch met een sublieme pass. Sundermann heeft problemen om de bal te vangen. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski schiet op doel. Pastors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:9

32e minuut.
Sundermann probeert naar een medespeler te passen. Terno is nu in balbezit. Terno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koutsioubas de bal. Koutsioubas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Ihmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsioubas is nu in balbezit. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:10

35e minuut.
Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch passt de bal met de wreef. Fabri rent richting de bal. Fabri geeft de bal voor. Koutsioubas springt en kopt de bal. Pastors probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:11

38e minuut.
Terno is nu in balbezit. Terno geeft de bal voor. Klungelig pakt Koutsioubas de bal. Koutsioubas schiet op doel. Lonien probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fabri zal de hoekschop nemen. Koutsioubas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pastors trapt de bal weg. Terno kopt de bal weg. Koutsioubas speelt de bal door. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Pastors bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:12

42e minuut.
Sierściuch passt de bal zonder na te denken. Sundermann met een sublieme pass. Walseth probeert naar een medespeler te passen. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ... Pastors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:13

44e minuut.
Fabri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch passt de bal in één keer door. Fabri geeft een lange en hoge pass. Koutsioubas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Rocky Beach 93%, FC Pest 7%.
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:14

46e minuut.
Pop komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sierściuch passt de bal in één keer door. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski probeert naar een medespeler te passen. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ... Pastors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski schiet op doel. Pastors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:15

51e minuut.
Terno probeert naar een medespeler te passen. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas schiet op doel. Ihmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terno geeft een lange en hoge pass. Pastors bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:16

54e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski passt de bal zonder na te denken. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:17

57e minuut.
Sierściuch passt de bal met de wreef. Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno met een sublieme pass. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:18

58e minuut.
Koutsioubas is nu in balbezit. Ihmann is nu in balbezit. Koutsioubas verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsioubas haalt uit met een fantastische trap. Pastors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:19

60e minuut.
Walseth met een sublieme pass. Klungelig pakt Sierściuch de bal. Sierściuch probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:20

61e minuut.
Völler bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas passt de bal in één keer door. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski schiet op doel. Pastors probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Pastors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:21

62e minuut.
Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski passt de bal met de wreef. Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft een hoge lob. Koutsioubas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:22

63e minuut.
Paleit met een sublieme pass. Schickendanz probeert naar een medespeler te passen. Sundermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Koutsioubas de bal. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ... Pastors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sierściuch rent richting de bal. Sierściuch passt de bal in één keer door. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Pastors probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:23

69e minuut.
Ihmann trapt de bal weg van het doel. Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno geeft een lange en hoge pass. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch geeft de bal voor. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:24

71e minuut.
Terno met een sublieme pass. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta geeft de bal voor. Iwanowski heeft problemen om de bal te vangen. Iwanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:25

73e minuut.
Völler geeft een hoge lob. Fabri kopt de bal weg. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lonien de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:26

74e minuut.
Sierściuch passt de bal in één keer door. Terno is nu in balbezit. Terno speelt de bal door. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski schiet op doel. Pastors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:27

75e minuut.
Schickendanz heeft problemen om de bal te vangen. Alm rent richting de bal. Alm passt de bal in één keer door. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:28

79e minuut.
Terno met een snelle inworp. Sierściuch rent richting de bal. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sundermann rent richting de bal. Terno verovert de bal door een tackle van achteren. Terno geeft een hoge lob. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno met een sublieme pass. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas schiet op doel. Pastors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:29

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pastors met een harde bal richting middenveld. Terno kopt de bal weg. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Iwanowski onderschept slim de pass. Iwanowski passt de bal in één keer door. Koutsioubas is nu in balbezit. Koutsioubas haalt uit met een fantastische trap. Pastors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:30

87e minuut.
Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft de bal voor. Klungelig pakt Ihmann de bal. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:31

89e minuut.
Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta passt de bal zonder na te denken. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri geeft een hoge lob. Iwanowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Iwanowski heeft problemen om de bal te vangen. Iwanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koutsioubas de bal. Koutsioubas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:32

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Rocky Beach 95%, FC Pest 5%.
1.FC Rocky Beach - FC Pest 0:32