Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Pebrons U.S. Master
vvv Tactiek Tactique2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 41.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Dedieu is nu in balbezit. Dedieu met een sublieme pass. Kocamaz met een sublieme pass. Jasan is nu in balbezit. Jasan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - U.S. Master 0:1

15e minuut.
Jędrusik met een sublieme pass. Vajfert rent richting de bal. Vajfert passt de bal zonder na te denken. Jasan rent richting de bal. Jasan schiet op doel. Vitomir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Malicki onderschept slim de pass. Skrzypczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypczyński met een sublieme pass. Johnen rent richting de bal. Johnen draait met de bal, schiet en ... Móczár bokst de bal weg.

30e minuut.
Cannatelli passt de bal zonder na te denken. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen onderschept slim de pass. Johnen draait met de bal, schiet en ... Móczár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Johnen rent richting de bal. Cannatelli rent richting de bal. Gorbatenko verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing Pebrons - U.S. Master 1:1

34e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Ferrand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Cannatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wańdoch verovert de bal door een tackle van achteren. Birk onderschept slim de pass. Birk speelt de bal door. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli draait met de bal, schiet en ... Móczár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - U.S. Master 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Pebrons 53%, U.S. Master 47%.
Racing Pebrons - U.S. Master 2:1

51e minuut.
Cannatelli probeert naar een medespeler te passen. Gorbatenko speelt de bal door. Johnen is nu in balbezit. Johnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - U.S. Master 3:1

55e minuut.
Skrzypczyński met een sublieme pass. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski geeft een hoge lob. Johnen krijgt zijn hoofd ertegen. Móczár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - U.S. Master 4:1

58e minuut.
Surdu geeft de bal voor. Tobalski kopt de bal weg. Jędrusik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oparaku is nu in balbezit. Oparaku geeft een hoge lob. Móczár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Oparaku passt de bal zonder na te denken. Tobalski rent richting de bal. Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Birk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skrzypczyński de bal. Skrzypczyński passt de bal met de wreef. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap. Móczár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Birk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Johnen is nu in balbezit. Johnen passt de bal met de wreef. Skrzypczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Móczár met een harde bal richting middenveld. Kocamaz kopt de bal weg. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Vitomir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Skrzypczyński kopt de bal weg. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbatenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Johnen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrzypczyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Móczár bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Pebrons 41%, U.S. Master 59%.
Racing Pebrons - U.S. Master 4:1