Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guadeloupean Raccoons. Thailand Team Spirit
Test1 Tactiek Kezyr
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 39.5
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Dusart heeft problemen om de bal te vangen. Ninoiu rent richting de bal. Dusart begaat een overtreding. Dusart krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Camara kopt de bal weg. Pleimelding heeft problemen om de bal te vangen. Meirsschaut onderschept slim de pass. Meirsschaut geeft de bal voor. Palonek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Camara geeft een lange en hoge pass. Aréstegui kopt de bal weg. Schiffer heeft problemen om de bal te vangen. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 0:1

19e minuut.
Mavuba geeft een lange en hoge pass. Arnaud kopt de bal weg. Klungelig pakt Schiffer de bal. Dusart rent richting de bal. Dusart schiet op doel. Dutheil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 0:2

20e minuut.
Mavuba rent richting de bal. Mavuba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schiffer de bal. Dusart is nu in balbezit. Dusart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 0:3

26e minuut.
Palonek is nu in balbezit. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek onderschept slim de pass. Palonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 1:3

32e minuut.
Bouyer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinheiro met de inworp. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara passt de bal zonder na te denken. Pleimelding kan de bal niet met de borst controleren. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek haalt uit met een fantastische trap. Nègre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Giovenzana passt de bal zonder na te denken. Pinheiro speelt de bal door. Leveugle is nu in balbezit. Palonek onderschept slim de pass. Palonek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 48%, Thailand Team Spirit 52%.
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 2:3

68e minuut.
Meirsschaut is nu in balbezit. Meirsschaut geeft een hoge lob. Palonek is nu in balbezit. Palonek draait met de bal, schiet en ... Nègre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 3:3

71e minuut.
Pleimelding rent richting de bal. Pleimelding met een sublieme pass. Lebon geeft een lange en hoge pass. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Aréstegui geeft de bal voor. Klungelig pakt Bouyer de bal. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek schiet op doel. Nègre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 4:3

89e minuut.
Arnaud met een sublieme pass. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara speelt de bal door. Dussart rent richting de bal. Dussart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Meirsschaut passt de bal in één keer door. Ahokangas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leveugle. Leveugle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 44%, Thailand Team Spirit 56%.
Guadeloupean Raccoons. - Thailand Team Spirit 4:3