Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les trompettes immobiles LOSC FC
Normal Tactiek 442-team
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Le Roux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos onderschept slim de pass. Copos probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Keçeciler geeft de bal voor. Măgureanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Lesueur de bal. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Le Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu passt de bal zonder na te denken. Copos is nu in balbezit. Copos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Cirilo de bal. Simonnet rent richting de bal. Cirilo onderschept slim de pass. Cirilo geeft de bal voor. Măgureanu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:1

13e minuut.
Copos rent richting de bal. Copos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Măgureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... Janvier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:2

15e minuut.
Cirilo onderschept slim de pass. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Copos passt de bal met de wreef. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Calabro geeft de bal voor. Broissart kopt de bal weg. Galizia speelt de bal door. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Le Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał onderschept slim de pass. Przystał speelt de bal door. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:3

20e minuut.
Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Le Roux is nu in balbezit. Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:4

24e minuut.
Broissart met een harde bal richting middenveld. Cirilo kopt de bal weg. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:5

26e minuut.
Bidault is nu in balbezit. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz passt de bal zonder na te denken. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:6

29e minuut.
Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos passt de bal zonder na te denken. Keçeciler rent richting de bal. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:7

31e minuut.
Le Roux rent richting de bal. Le Roux speelt de bal door. Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu geeft de bal voor. Paal! Janvier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Przystał speelt de bal door. Klungelig pakt Galizia de bal. Galizia met een sublieme pass. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cirilo is nu in balbezit. Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lizarazu de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keçeciler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galizia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cirilo onderschept slim de pass. Cirilo passt de bal met de wreef. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:8

39e minuut.
Janvier met een harde bal richting middenveld. Cirilo controleert de bal met de borst. Cirilo speelt de bal door. Copos rent richting de bal. Copos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Przystał kopt de bal weg. Daar is Broissart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:9

42e minuut.
Măgureanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galizia de bal. Galizia speelt de bal door. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:10

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janvier met een harde bal richting middenveld. Galizia kopt de bal weg. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes immobiles 86%, LOSC FC 14%.
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:10

47e minuut.
Klungelig pakt Lizarazu de bal. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Copos de bal. Copos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał speelt de bal door. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Broissart de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broissart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peyre komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janvier met een harde bal richting middenveld. Inworp. Galizia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przystał geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bidault geeft een hoge lob. Lesueur is nu in balbezit. Cirilo onderschept slim de pass. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Salpietra probeert naar een medespeler te passen. Cirilo speelt de bal door. Klungelig pakt Copos de bal. Copos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lizarazu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:11

60e minuut.
Réveillère passt de bal zonder na te denken. Le Roux is nu in balbezit. Copos onderschept slim de pass. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Deniau geeft een hoge lob. Calabro probeert de bal aan de voet te houden. Calabro probeert naar een medespeler te passen. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keçeciler met de inworp. Przystał probeert naar een medespeler te passen. Cirilo is nu in balbezit. Cirilo haalt uit met een fantastische trap. Janvier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galizia zal de hoekschop nemen. Măgureanu springt en kopt de bal. Janvier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:12

68e minuut.
Le Roux rent richting de bal. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał probeert naar een medespeler te passen. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Calabro rent richting de bal. Calabro geeft een lange en hoge pass. Măgureanu probeert de bal aan de voet te houden. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Copos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:13

73e minuut.
Galizia onderschept slim de pass. Galizia geeft een lange en hoge pass. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. Janvier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:14

77e minuut.
Klungelig pakt Bidault de bal. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał passt de bal zonder na te denken. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cruz geeft een lange en hoge pass. Keçeciler kopt de bal weg. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Măgureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Janvier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cirilo met een sublieme pass. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos passt de bal in één keer door. Daar is Măgureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Galizia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przystał geeft de bal voor. Klungelig pakt Copos de bal. Copos draait met de bal, schiet en ... Janvier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... Janvier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Măgureanu kopt de bal weg. Copos is nu in balbezit. Copos passt de bal in één keer door. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Le Roux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirilo is nu in balbezit. Copos heeft problemen om de bal te vangen. Copos schiet op doel. Janvier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes immobiles 84%, LOSC FC 16%.
Les trompettes immobiles - LOSC FC 0:15