Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In Pablo We Trust Saint Marcel CF
PW2 Tactiek dr7
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 35.4
average Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


5e minuut.
Luciano passt de bal zonder na te denken. Pillot rent richting de bal. Pillot met een sublieme pass. Expósito Medina heeft problemen om de bal te vangen. Expósito Medina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lung geeft de bal voor. Dolabella rent richting de bal. Dolabella passt de bal met de wreef. Roessler is nu in balbezit. Roessler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Delmas met een sublieme pass. Dolabella rent richting de bal. Schubart is nu in balbezit. Dolabella verovert de bal door een tackle van achteren. Dolabella schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Douchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luciano met de inworp. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 53%, Saint Marcel CF 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
In Pablo We Trust - Saint Marcel CF 0:0

59e minuut.
Mikulicz kopt de bal weg. Delmas is nu in balbezit. Met opzet legt Pillot zijn tegenspeler op de grond. Pillot krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Delmas passt de bal met de wreef. Dézsi rent richting de bal. Berton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dézsi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dézsi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Douchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolabella rent richting de bal. Dolabella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Saint Marcel CF 1:0

79e minuut.
Luciano geeft een lange en hoge pass. Delmer kopt de bal weg. Klungelig pakt Lung de bal. Expósito Medina rent richting de bal. Expósito Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Berton geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dézsi met de inworp. Roessler probeert de bal met de borst te controleren. Roessler haalt uit met een fantastische trap. Douchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 45%, Saint Marcel CF 55%.
In Pablo We Trust - Saint Marcel CF 1:0