Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tete2lard CSBB
Normal Tactiek Boulette
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 46.8
slecht Schieten uitstekend
hopeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Pałasz onderschept slim de pass. Hasenbichler rent richting de bal. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz draait met de bal, schiet en ... Ravier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Ravier met een harde bal richting middenveld. Oman kopt de bal weg. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz haalt uit met een fantastische trap. Ravier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tete2lard - CSBB 0:1

6e minuut.
Paakkarinen geeft een lange en hoge pass. Hasenbichler is nu in balbezit. Thibault bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler onderschept slim de pass. Hasenbichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Ravier met een harde bal richting middenveld. Oman kopt de bal weg. Daar is Pałasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Biglino onderschept slim de pass. Biglino passt de bal zonder na te denken. Sayf probeert naar een medespeler te passen. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stuttler rent richting de bal. Pałasz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałasz met een sublieme pass. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tete2lard - CSBB 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Lacour de bal. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler passt de bal met de wreef. Pałasz rent richting de bal. Pałasz schiet op doel. Ravier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Levy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Oman verovert de bal door een tackle van achteren. Sayf speelt de bal door. Pałasz rent richting de bal. Pałasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tete2lard - CSBB 0:3

22e minuut.
Sayf verovert de bal door een tackle van achteren. Sayf passt de bal zonder na te denken. Daar is Hasenbichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenbichler schiet op doel. Ravier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tete2lard - CSBB 0:4

26e minuut.
Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler is nu in balbezit. Sayf probeert naar een medespeler te passen. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Stuttler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levy met een snelle inworp. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Borejko rent richting de bal. Borejko passt de bal met de wreef. Oman probeert naar een medespeler te passen. Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Biglino bereikt de bal nog maar net als eerste. Biglino geeft de bal voor. Daar is Pałasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap. Ravier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Stuttler is nu in balbezit. Stuttler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Levy onderschept slim de pass. Levy met een sublieme pass. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gauthier de bal onder controle te krijgen. Paal!

41e minuut.
Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pałasz de bal. Pałasz haalt uit met een fantastische trap. Ravier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tete2lard - CSBB 0:5

42e minuut.
Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacour begaat een overtreding. Hasenbichler raakt geblesseerd tijdens het duel. Oman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pałasz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tete2lard 80%, CSBB 20%.
FC Tete2lard - CSBB 0:5

50e minuut.
Fernández passt de bal in één keer door. Hamard rent richting de bal. Sayf onderschept slim de pass. Sayf draait met de bal, schiet en ... Pałasz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler passt de bal zonder na te denken. Oman speelt de bal door. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler draait met de bal, schiet en ... Ravier bokst de bal weg.

54e minuut.
Biglino geeft de bal voor. Pałasz kopt de bal weg. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap. Ravier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tete2lard - CSBB 0:6

55e minuut.
Oman passt de bal in één keer door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy geeft een lange en hoge pass. Hasenbichler maakt een snoekduik en kopt de bal. Ravier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tete2lard - CSBB 0:7

56e minuut.
Sayf rent richting de bal. Pałasz rent richting de bal. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Gauthier trapt de bal weg van het doel. Thibault kopt de bal weg. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Eucher kopt de bal weg. Thibault heeft problemen om de bal te vangen. Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler rent richting de bal. Hasenbichler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Réveillère is nu in balbezit. Oman verovert de bal door een tackle van achteren. Oman probeert naar een medespeler te passen. Pałasz rent richting de bal. Pałasz schiet op doel. Ravier bokst de bal weg.

77e minuut.
Ravier trapt de bal weg van het doel. Levy kopt de bal weg. Klungelig pakt Pałasz de bal. Pałasz schiet op doel. Ravier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tete2lard - CSBB 0:8

78e minuut.
Borejko met de inworp. Biglino probeert naar een medespeler te passen. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler schiet op doel. Ravier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman met een sublieme pass. Biglino geeft een lange en hoge pass. Hasenbichler rent richting de bal. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gauthier onderschept slim de pass. Gauthier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Levy met een snelle inworp. Pałasz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Oman passt de bal zonder na te denken. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy passt de bal in één keer door. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tete2lard 87%, CSBB 13%.
FC Tete2lard - CSBB 0:8