Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tragique Rapid*Bucuresti
4-4-3-2-1-0 Tactiek MID
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Parisio geeft een lange en hoge pass. Strzelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelecki met een sublieme pass. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wettergren heeft problemen om de bal te vangen. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Clark probeert de bal aan de voet te houden. Buczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Armand heeft problemen om de bal te vangen. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Strzelecki met een sublieme pass. Wettergren rent richting de bal. Wettergren passt de bal met de wreef. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... Buczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisio geeft een lange en hoge pass. Clark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Armand is nu in balbezit. Gajtkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gajtkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Melgarejo de bal. Melgarejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Perenda passt de bal in één keer door. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski speelt de bal door. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Strzelecki geeft een lange en hoge pass. Feraru probeert de bal aan de voet te houden. Wettergren rent richting de bal. Wettergren draait met de bal, schiet en ... Clark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kenéz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wettergren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:1

29e minuut.
Strzelecki met een sublieme pass. Kenéz met een sublieme pass. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:2

32e minuut.
Jedynak probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren schiet op doel. Buczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Perenda rent richting de bal. Perenda geeft een lange en hoge pass. Szczur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo schiet op doel. Buczyński bokst de bal weg. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren onderschept slim de pass. Wettergren schiet op doel. Buczyński bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:3

40e minuut.
Armand kopt de bal weg. Kenéz is nu in balbezit. Kenéz speelt de bal door. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. Buczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren schiet op doel. Buczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:4

42e minuut.
Feraru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wettergren de bal. Wettergren passt de bal zonder na te denken. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Armand heeft problemen om de bal te vangen. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tragique 80%, Rapid*Bucuresti 20%.
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:4

50e minuut.
Clark passt de bal met de wreef. Feraru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manzato. Manzato krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelecki met een sublieme pass. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Buczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:5

56e minuut.
Kenéz speelt de bal door. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski met een sublieme pass. Wettergren rent richting de bal. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Buczyński bokst de bal weg. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Buczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:6

57e minuut.
Wettergren is nu in balbezit. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Strzelecki speelt de bal door. Muchomorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenéz verovert de bal door een tackle van achteren. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Melgarejo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Labrousse speelt de bal door. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Muchomorek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenéz met de inworp. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kenéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski met een sublieme pass. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Strzelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzelecki met een sublieme pass. Clark rent richting de bal. Wettergren onderschept slim de pass. Wettergren schiet op doel. Buczyński bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Perenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perenda probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:7

86e minuut.
Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo schiet op doel. Buczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:8

88e minuut.
Szczur is nu in balbezit. Szczur passt de bal zonder na te denken. Szmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjadović onderschept slim de pass. Hrnjadović schiet op doel. Suksela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tragique 67%, Rapid*Bucuresti 33%.
FC Tragique - Rapid*Bucuresti 0:8