Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Nancy-Lorraine FC DOM EN FORCE
Normal Tactiek dur3
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 30
slecht Schieten solide
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Amoros trapt de bal weg. Ragot kopt de bal weg. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Joseph is nu in balbezit. Joseph draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sakho probeert naar een medespeler te passen. Joseph rent richting de bal. Firoud is nu in balbezit. Joseph rent richting de bal. Joseph haalt uit met een fantastische trap. Amoros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:1

13e minuut.
Neveu rent richting de bal. Firoud rent richting de bal. Joseph rent richting de bal. Joseph haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:2

15e minuut.
Joseph onderschept slim de pass. Joseph probeert naar een medespeler te passen. Firoud rent richting de bal. Firoud haalt uit met een fantastische trap. Amoros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:3

17e minuut.
Millet is nu in balbezit. Ragot rent richting de bal. Ragot probeert naar een medespeler te passen. Firoud is nu in balbezit. Firoud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lebel onderschept slim de pass. Boileau rent richting de bal. Boileau geeft de bal voor. Joseph is nu in balbezit. Joseph schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Joubert geeft een hoge lob. Touffait rent richting de bal. Boileau begaat een overtreding. Boileau krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Joubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud onderschept slim de pass. Firoud met een sublieme pass. Joseph rent richting de bal. Joseph haalt uit met een fantastische trap. Amoros bokst de bal weg.

35e minuut.
Bruyère met een sublieme pass. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph passt de bal zonder na te denken. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Millet de bal. Ragot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragot passt de bal zonder na te denken. Joseph is nu in balbezit. Joseph schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:4

45e minuut.
Sakho met de inworp. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano geeft een hoge lob. Firoud is nu in balbezit. Firoud geeft de bal voor. Amoros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Nancy-Lorraine 70%, FC DOM EN FORCE 30%.
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:4

56e minuut.
Inworp. Boileau met de inworp. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud schiet op doel. Na een snelle pass probeert Millet de bal onder controle te krijgen. Amoros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Turpin geeft de bal voor. Inworp. Sakho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joseph rent richting de bal. Joseph geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Boileau speelt de bal door. Ragot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragot met een sublieme pass. Firoud is nu in balbezit. Firoud haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Firoud is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Joubert ... Strafschop! Firoud raakt geblesseerd tijdens het duel. Joseph zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Amoros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:5

76e minuut.
Diomède is nu in balbezit. Ragot onderschept slim de pass. Ragot probeert naar een medespeler te passen. Firoud is nu in balbezit. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Joseph is nu in balbezit. Joseph geeft een hoge lob. Daar is Joubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firoud rent richting de bal. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:6

85e minuut.
Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho passt de bal in één keer door. Luciano probeert naar een medespeler te passen. Joseph is nu in balbezit. Joseph schiet op doel. Amoros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:7

86e minuut.
Diomède met een sublieme pass. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Firoud passt de bal zonder na te denken. Joseph heeft problemen om de bal te vangen. Joseph draait met de bal, schiet en ... Amoros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Diomède is nu in balbezit. Touffait is nu in balbezit. Ragot verovert de bal door een tackle van achteren. Ragot geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Diomède de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Nancy-Lorraine 82%, FC DOM EN FORCE 18%.
AS Nancy-Lorraine - FC DOM EN FORCE 0:7