Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBSB FC Givenchy
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 39.2
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Belu rent richting de bal. Belu speelt de bal door. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş draait met de bal, schiet en ... Curbelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:1

4e minuut.
Mindonnet kopt de bal weg. Peneş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamour. Lamour krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Peneş raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galletti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Curbelo met een harde bal richting middenveld. Labrousse rent richting de bal. Labrousse draait met de bal, schiet en ... Paal! Curbelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:2

6e minuut.
Lamour rent richting de bal. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:3

13e minuut.
Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mindonnet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grzechowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Peneş neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:4

14e minuut.
Daar is Leclercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leclercq passt de bal zonder na te denken. Belu met een sublieme pass. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. Curbelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Labrousse is nu in balbezit. Monnet begaat een overtreding. Labrousse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galletti met een snel genomen vrije trap. Lehmann rent richting de bal. Grzechowiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grzechowiak krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Monnet heeft problemen om de bal te vangen. Lamour is nu in balbezit. Labrousse onderschept slim de pass. Peneş rent richting de bal. Peneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jourde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grzechowiak de bal. Grzechowiak passt de bal met de wreef. Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:5

33e minuut.
Monnet met een snelle inworp. Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak onderschept slim de pass. Grzechowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:6

38e minuut.
Peneş haalt uit met een fantastische trap. Crut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janin zal de hoekschop nemen. Peneş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:7

41e minuut.
Lamour controleert de bal met de borst. Janin bereikt de bal nog maar net als eerste. Janin passt de bal met de wreef. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardin begaat een overtreding. Peneş raakt geblesseerd tijdens het duel. Jourde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Grzechowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Janin verovert de bal door een tackle van achteren. Jardin is nu in balbezit. Jardin geeft de bal voor. Janin bereikt de bal nog maar net als eerste. Janin geeft een hoge lob. Curbelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mindonnet heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBSB 75%, FC Givenchy 25%.
FCBSB - FC Givenchy 0:8

47e minuut.
Lamour verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Janin neemt de hoekschop. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:9

53e minuut.
Labrousse verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş is nu in balbezit. Peneş passt de bal met de wreef. Daar is Grzechowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzechowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Leclercq onderschept slim de pass. Leclercq speelt de bal door. Klungelig pakt Grzechowiak de bal. Grzechowiak schiet op doel. Curbelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:10

62e minuut.
Geffroy rent richting de bal. Jourde verovert de bal door een tackle van achteren. Jourde geeft een hoge lob. Peneş is nu in balbezit. Peneş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lehmann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belu met een snelle inworp. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mindonnet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Belu met een snelle inworp. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:11

70e minuut.
Grzechowiak passt de bal zonder na te denken. Belu met een sublieme pass. Grzechowiak met een sublieme pass. Peneş controleert de bal met de borst. Peneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Belu geeft de bal voor. Mindonnet heeft problemen om de bal te vangen. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Curbelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:12

78e minuut.
Cheuva speelt de bal door. Specht rent richting de bal. Grzechowiak onderschept slim de pass. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Labrousse passt de bal met de wreef. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak passt de bal in één keer door. Peneş is nu in balbezit. Peneş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jourde geeft de bal voor. Grzechowiak rent richting de bal. Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzechowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBSB - FC Givenchy 0:13

89e minuut.
Belu rent richting de bal. Belu geeft de bal voor. Jardin rent richting de bal. Jardin geeft de bal voor. Jourde geeft een lange en hoge pass. Curbelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBSB 71%, FC Givenchy 29%.
FCBSB - FC Givenchy 0:13