Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sarlat Marcillac Vinneuf
Normal Tactiek ess442
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Načić is nu in balbezit. Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal zonder na te denken. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ... Passi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Cuceinic verovert de bal door een tackle van achteren. Cuceinic geeft een lange en hoge pass. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... Passi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Naudin verovert de bal door een tackle van achteren. Naudin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuceinic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Souto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lagrange onderschept slim de pass. Lagrange geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włodarz met de inworp. Beinhart met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Smrčina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz geeft een lange en hoge pass. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:1

23e minuut.
Żądło passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Načić de bal. Wat een zware overtreding van Artelesa ... Strafschop! Načić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żądło kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Włodarz is nu in balbezit. Włodarz passt de bal zonder na te denken. Načić is nu in balbezit. Włodarz geeft de bal voor. Żądło maakt een snoekduik en kopt de bal. Passi bokst de bal weg.

29e minuut.
Souto geeft een lange en hoge pass. Načić kopt de bal weg. Prouff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Włodarz met de inworp. Beinhart rent richting de bal. Beinhart geeft de bal voor. Żądło springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lagrange is nu in balbezit. Włodarz verovert de bal door een tackle van achteren. Włodarz speelt de bal door. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sarlat Marcillac 67%, Vinneuf 33%.
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:1

46e minuut.
Payen speelt de bal door. Sueur is nu in balbezit. Żądło onderschept slim de pass. Żądło schiet op doel. Laslandes probeert de bal aan de voet te houden. Passi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Souto passt de bal met de wreef. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić onderschept slim de pass. Načić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuceinic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Načić is nu in balbezit. Načić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:2

61e minuut.
Inworp. Włodarz met een snelle inworp. Beinhart speelt de bal door. Načić is nu in balbezit. Načić draait met de bal, schiet en ... Passi bokst de bal weg.

73e minuut.
Payen probeert de bal met de borst te controleren. Beinhart geeft een lange en hoge pass. Żądło rent richting de bal. Żądło schiet op doel. Passi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:3

75e minuut.
Prouff verovert de bal door een tackle van achteren. Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło onderschept slim de pass. Żądło schiet op doel. Passi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Laslandes de bal onder controle te krijgen. Włodarz geeft een hoge lob. Żądło maakt een snoekduik en kopt de bal. Passi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Souto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żądło de bal. Prouff rent richting de bal. Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:4

81e minuut.
Beinhart met een sublieme pass. Włodarz met een sublieme pass. Cuceinic met een sublieme pass. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:5

82e minuut.
Inworp. Cuceinic met een snelle inworp. Souto probeert naar een medespeler te passen. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cuceinic speelt de bal door. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto passt de bal met de wreef. Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Żądło rent richting de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:6

88e minuut.
Beinhart met een sublieme pass. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić passt de bal zonder na te denken. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sarlat Marcillac 72%, Vinneuf 28%.
FC Sarlat Marcillac - Vinneuf 0:7