Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dionyséen Fire and Blood
Normal Tactiek Night King
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen goed


7e minuut.
Cloarec kopt de bal weg. Lafitte probeert de bal aan de voet te houden. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Mille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:1

11e minuut.
Auterio is nu in balbezit. Auterio probeert naar een medespeler te passen. Beri is nu in balbezit. Beri schiet op doel. Cloarec probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Telichowski zal de hoekschop nemen. Beri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:2

17e minuut.
Haddis rent richting de bal. Haddis geeft een lange en hoge pass. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă schiet op doel. Mille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:3

19e minuut.
Kozmács rent richting de bal. Kozmács passt de bal in één keer door. Beri rent richting de bal. Beri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:4

22e minuut.
Kozmács geeft een lange en hoge pass. Negrilă kopt de bal weg. Beri heeft problemen om de bal te vangen. Beri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:5

26e minuut.
Munoz geeft een hoge lob. Negrilă kopt de bal weg. Cloarec controleert de bal met de borst. Beri rent richting de bal. Beri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čekan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čekan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:6

32e minuut.
Cloarec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telichowski met de inworp. Beri is nu in balbezit. Beri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Luce geeft een hoge lob. Terzo rent richting de bal. Terzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Beri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dionyséen 87%, Fire and Blood 13%.
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:6

52e minuut.
Kozmács met een snelle inworp. Telichowski heeft problemen om de bal te vangen. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă draait met de bal, schiet en ... Mille bokst de bal weg. Beri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:7

62e minuut.
Mille speelt de bal door. Palmiotta kopt de bal weg. Klungelig pakt Telichowski de bal. Palmiotta is nu in balbezit. Palmiotta geeft een lange en hoge pass. Mille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Luce rent richting de bal. Kozmács onderschept slim de pass. Kozmács speelt de bal door. Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă onderschept slim de pass. Negrilă schiet op doel. Mille bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:8

70e minuut.
Beri passt de bal met de wreef. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Čekan rent richting de bal. Čekan haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lafitte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:9

76e minuut.
Méresse geeft de bal voor. Auterio rent richting de bal. Kozmács speelt de bal door. Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Telichowski passt de bal in één keer door. Palmiotta is nu in balbezit. Palmiotta speelt de bal door. Beri heeft problemen om de bal te vangen. Beri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Telichowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telichowski geeft een hoge lob. Kozmács met een sublieme pass. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:10

88e minuut.
Palmiotta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Čekan de bal. Gosselin rent richting de bal. Gosselin met een sublieme pass. Kozmács geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dionyséen 84%, Fire and Blood 16%.
FC Dionyséen - Fire and Blood 0:10