Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goulamas FC Athletico renardo
Normal Tactiek 5def
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 35.1
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Inworp. Stokłosa met een snelle inworp. Platini is nu in balbezit. Platini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Madec de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stokłosa neemt de hoekschop. Ogierman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sissoko de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monteiro Neto rent richting de bal. Monteiro Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Athletico renardo 0:1

9e minuut.
Novicki passt de bal in één keer door. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa met een sublieme pass. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bègue rent richting de bal. Ogierman rent richting de bal. Bègue begaat een overtreding. Bègue krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Stokłosa speelt de bal door. Bègue rent richting de bal. Ogierman verovert de bal door een tackle van achteren. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Sissoko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Novicki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Platini de bal. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Athletico renardo 0:2

24e minuut.
Stokłosa passt de bal in één keer door. Novicki speelt de bal door. Belin speelt de bal door. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. Lacoste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto draait met de bal, schiet en ... Lacoste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Athletico renardo 0:3

43e minuut.
Novicki speelt de bal door. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 57%, Athletico renardo 43%.
Goulamas FC - Athletico renardo 0:3

52e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa passt de bal zonder na te denken. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Belin geeft een hoge lob. Inworp. Lemar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondeau haalt uit met een fantastische trap. Llosa bokst de bal weg.

62e minuut.
Lacoste probeert naar een medespeler te passen. Üzümlü kopt de bal weg. Daar is Madec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro Neto rent richting de bal. Monteiro Neto schiet op doel. Lacoste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Lebeau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blondeau rent richting de bal. Blondeau haalt uit met een fantastische trap. Llosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Athletico renardo 1:3

66e minuut.
Skiba passt de bal met de wreef. Madec rent richting de bal. Madec passt de bal in één keer door. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto draait met de bal, schiet en ... Lacoste werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lacoste trapt de bal weg van het doel. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü geeft een lange en hoge pass. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sissoko is nu in balbezit. Monteiro Neto onderschept slim de pass. Ogierman rent richting de bal. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Platini is nu in balbezit. Skiba is nu in balbezit. Platini maakt een afschuwelijke overtreding. Skiba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Madec geeft een lange en hoge pass. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto schiet op doel. Lacoste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Athletico renardo 1:4

82e minuut.
Sissoko rent richting de bal. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa passt de bal zonder na te denken. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sissoko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stokłosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Athletico renardo 1:5

89e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü onderschept slim de pass. Üzümlü speelt de bal door. Monteiro Neto rent richting de bal. Monteiro Neto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 59%, Athletico renardo 41%.
Goulamas FC - Athletico renardo 1:5