Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Paris olympique vaudais
Normal Tactiek avancé
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Lorenzini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nurəddinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel. Saha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - olympique vaudais 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Lorenzini de bal. Lorenzini speelt de bal door. Wendling rent richting de bal. Nurəddinov verovert de bal door een tackle van achteren. Nurəddinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - olympique vaudais 0:2

10e minuut.
Le Bihan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thömmes neemt de hoekschop. Provelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Provelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

13e minuut.
Tepegöz rent richting de bal. Tepegöz speelt de bal door. Lorenzini speelt de bal door. Provelli is nu in balbezit. Provelli geeft een hoge lob. Saha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Wendling rent richting de bal. Wendling geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Provelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lorenzini kopt de bal weg. Provelli heeft problemen om de bal te vangen. Provelli passt de bal in één keer door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Provelli onderschept slim de pass. Daar is Nurəddinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provelli rent richting de bal. Nurəddinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurəddinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lorenzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tepegöz is nu in balbezit. Tepegöz geeft een lange en hoge pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - olympique vaudais 0:3

41e minuut.
Nurəddinov verovert de bal door een tackle van achteren. Nurəddinov speelt de bal door. Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Saha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - olympique vaudais 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Paris 73%, olympique vaudais 27%.
Racing Paris - olympique vaudais 0:4

49e minuut.
Adamczyk kopt de bal weg. Inworp. Lorenzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Provelli geeft een lange en hoge pass. Ocampo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - olympique vaudais 0:5

52e minuut.
Provelli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Le Bihan de bal onder controle te krijgen. Ocampo is nu in balbezit. Nurəddinov rent richting de bal. Nurəddinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Adamczyk is nu in balbezit. Lorenzini onderschept slim de pass. Lorenzini speelt de bal door. Provelli rent richting de bal. Provelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nurəddinov rent richting de bal. Nurəddinov haalt uit met een fantastische trap. Saha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - olympique vaudais 0:6

63e minuut.
Tepegöz speelt de bal door. Klungelig pakt Thömmes de bal. Thömmes met een sublieme pass. Nurəddinov is nu in balbezit. Nurəddinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini geeft de bal voor. Daar is Le Bihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Thömmes met de inworp. Lorenzini probeert de bal met de borst te controleren. Lorenzini geeft een hoge lob. Ricard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ortéga kan de bal niet met de borst controleren. Thömmes verovert de bal door een tackle van achteren. Thömmes geeft de bal voor. Provelli rent richting de bal. Provelli schiet op doel. Saha bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Nurəddinov schiet op doel. Wendling probeert naar een medespeler te passen. Ricard heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Paris - olympique vaudais 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Paris 82%, olympique vaudais 18%.
Racing Paris - olympique vaudais 0:7