Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
85 UMETU 93 F.C KITS
Normal Tactiek wiltord
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 58.4
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Çopan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pardo Del Burgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo Del Burgo passt de bal in één keer door. Mannella is nu in balbezit. Mannella geeft een hoge lob. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Rey met een sublieme pass. Mannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannella speelt de bal door. Viscol is nu in balbezit. Viscol geeft een hoge lob. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Pardo Del Burgo kopt de bal weg. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi passt de bal zonder na te denken. Viscol heeft problemen om de bal te vangen. Viscol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:1

7e minuut.
Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Mannella is nu in balbezit. Mannella met een sublieme pass. Viscol rent richting de bal. Viscol schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Arias Cardona met een sublieme pass. Chaderton Matos speelt de bal door. Arias Cardona probeert naar een medespeler te passen. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Pardo Del Burgo de bal. Pardo Del Burgo geeft een hoge lob. Cariou controleert de bal met de borst. Viscol rent richting de bal. Viscol geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:3

15e minuut.
Pardo Del Burgo met de inworp. Dąbek rent richting de bal. Dąbek passt de bal in één keer door. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:4

16e minuut.
Chaderton Matos is nu in balbezit. Chaderton Matos speelt de bal door. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol draait met de bal, schiet en ... Rey bokst de bal weg.

18e minuut.
Mannella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaderton Matos rent richting de bal. Chaderton Matos passt de bal in één keer door. Pardo Del Burgo rent richting de bal. Pardo Del Burgo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ettori kopt de bal weg. Daar is Monnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbek geeft de bal voor. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Billet verovert de bal door een tackle van achteren. Billet geeft een hoge lob. Hale geeft een hoge lob. Viscol springt en kopt de bal. Paal!

25e minuut.
Cariou geeft de bal voor. Dufour kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Simonyi de bal onder controle te krijgen. Viscol is nu in balbezit. Viscol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:5

26e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Simonyi rent richting de bal. Viscol verovert de bal door een tackle van achteren. Viscol draait met de bal, schiet en ... Billet probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mannella zal de hoekschop nemen. Pardo Del Burgo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:6

30e minuut.
Dufour passt de bal in één keer door. Pardo Del Burgo rent richting de bal. Pardo Del Burgo passt de bal zonder na te denken. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Çopan geeft een lange en hoge pass. Viscol is nu in balbezit. Torres is nu in balbezit. Viscol verovert de bal door een tackle van achteren. Viscol schiet op doel. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:7

36e minuut.
Dufour geeft een lange en hoge pass. Arias Cardona geeft een lange en hoge pass. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi schiet op doel. Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:8

37e minuut.
Viscol passt de bal in één keer door. Mizrahi rent richting de bal. Pardo Del Burgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo Del Burgo geeft een lange en hoge pass. Viscol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour geeft een hoge lob. Hale kopt de bal weg. Klungelig pakt Mizrahi de bal. Pardo Del Burgo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:9

44e minuut.
Chaderton Matos speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Mizrahi onderschept slim de pass. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 85 UMETU 93 86%, F.C KITS 14%.
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:10

47e minuut.
Chaderton Matos met een sublieme pass. Klungelig pakt Mannella de bal. Mannella probeert naar een medespeler te passen. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cariou met een sublieme pass. Chaderton Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaderton Matos speelt de bal door. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Cariou probeert naar een medespeler te passen. Mannella met een sublieme pass. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Chaderton Matos speelt de bal door. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi is nu in balbezit. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Billet geeft een lange en hoge pass. Arias Cardona is nu in balbezit. Arias Cardona geeft de bal voor. Viscol is nu in balbezit. Viscol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pardo Del Burgo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Torres trapt de bal weg. Chaderton Matos kopt de bal weg. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:11

70e minuut.
Mannella is nu in balbezit. Mannella passt de bal met de wreef. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:12

72e minuut.
Mizrahi passt de bal zonder na te denken. Billet geeft de bal voor. Çopan met een sublieme pass. Klungelig pakt Mannella de bal. Mannella geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pardo Del Burgo speelt de bal door. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Viscol rent richting de bal. Viscol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mizrahi passt de bal met de wreef. Viscol is nu in balbezit. Billet bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol onderschept slim de pass. Viscol schiet op doel. Paal! Pardo Del Burgo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pardo Del Burgo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chaderton Matos de bal. Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:13

85e minuut.
Chaderton Matos is nu in balbezit. Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Dufour is nu in balbezit. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dąbek rent richting de bal. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Billet is nu in balbezit. Viscol onderschept slim de pass. Viscol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi schiet op doel. Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 85 UMETU 93 82%, F.C KITS 18%.
85 UMETU 93 - F.C KITS 0:13