Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arès FC Nikosteam
test Tactiek 44ail1
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.3 gemiddelde waardering 55.4
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Bonnard geeft een lange en hoge pass. Pulpescu rent richting de bal. Zimmermann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulpescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pulpescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - Nikosteam 0:1

7e minuut.
Nassimbeni onderschept slim de pass. Nassimbeni speelt de bal door. Horodinca is nu in balbezit. Vassetti onderschept slim de pass. Vassetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bonnard is nu in balbezit. Bonnard geeft de bal voor. Pulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Le Bris met een sublieme pass. Kuczera met een sublieme pass. Daar is Bonnard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnard geeft de bal voor. Pulpescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arès FC 63%, Nikosteam 37%.
Arès FC - Nikosteam 0:1

47e minuut.
Moréno passt de bal met de wreef. Bonnard rent richting de bal. Klungelig pakt Bonnard de bal. Bonnard geeft een hoge lob. Pulpescu krijgt zijn hoofd ertegen. Marais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Bonnard probeert naar een medespeler te passen. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi passt de bal in één keer door. Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu draait met de bal, schiet en ... Marais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - Nikosteam 0:2

52e minuut.
Gutiérrez passt de bal met de wreef. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard geeft een hoge lob. Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - Nikosteam 0:3

58e minuut.
Sippel speelt de bal door. Vassetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołodziejewski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pulpescu probeert naar een medespeler te passen. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard geeft de bal voor. Pulpescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - Nikosteam 0:4

62e minuut.
Zimmermann rent richting de bal. Pulpescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pulpescu de bal. Pulpescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bonnard geeft een lange en hoge pass. Mortier is nu in balbezit. Pulpescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pulpescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - Nikosteam 0:5

71e minuut.
Moréno passt de bal met de wreef. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bonnard de bal. Bonnard geeft een hoge lob. Pulpescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - Nikosteam 0:6

73e minuut.
Vassetti probeert naar een medespeler te passen. Bonnard heeft problemen om de bal te vangen. Bonnard speelt de bal door. Pulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kuczera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuczera passt de bal zonder na te denken. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard geeft de bal voor. Pulpescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arès FC - Nikosteam 0:7

80e minuut.
Klungelig pakt Bonnard de bal. Bonnard geeft de bal voor. Klungelig pakt Mortier de bal. Pulpescu rent richting de bal. Pulpescu haalt uit met een fantastische trap. Marais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arès FC 69%, Nikosteam 31%.
Arès FC - Nikosteam 0:7