Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C.S.C.C. Le Juste Milieu
442_V01 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 48.7
adequate Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano passt de bal zonder na te denken. Daar is Catherine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catherine schiet op doel. Farfán probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yerenkyi neemt de hoekschop. Carrière springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Farfán onderschept slim de pass. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano probeert naar een medespeler te passen. Le Bris heeft problemen om de bal te vangen. Le Bris draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mireles geeft een lange en hoge pass. van der Sluis is nu in balbezit. Kiełczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ... Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - Le Juste Milieu 1:0

16e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano geeft de bal voor. Mireles rent richting de bal. Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C.S.C.C. - Le Juste Milieu 1:1

18e minuut.
Carrière is nu in balbezit. Carrière passt de bal zonder na te denken. Le Bris speelt de bal door. Catherine is nu in balbezit. Catherine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Carrere is nu in balbezit. Carrere probeert naar een medespeler te passen. Catherine is nu in balbezit. Catherine draait met de bal, schiet en ... Acquatico probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dovbun geeft de bal voor. Lomas rent richting de bal. Lomas passt de bal zonder na te denken. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ... Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mireles is nu in balbezit. Mireles speelt de bal door. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. Acquatico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - Le Juste Milieu 1:2

44e minuut.
Daar is Mireles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catherine is nu in balbezit. Catherine passt de bal met de wreef. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.S.C.C. 64%, Le Juste Milieu 36%.
S.C.S.C.C. - Le Juste Milieu 1:2

61e minuut.
Shitvenkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baines met een snelle inworp. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski geeft een hoge lob. Bach bokst de bal weg. Chwast krijgt zijn hoofd ertegen. Bach bokst de bal weg. Chwast is nu in balbezit. Chwast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C.S.C.C. - Le Juste Milieu 2:2

62e minuut.
Le Bris is nu in balbezit. Catherine is nu in balbezit. Farfán onderschept slim de pass. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - Le Juste Milieu 2:3

65e minuut.
Mireles speelt de bal door. Klungelig pakt Farfán de bal. Le Bris rent richting de bal. Catherine is nu in balbezit. Catherine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chwast kan de bal niet met de borst controleren. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubert onderschept slim de pass. Chwast onderschept slim de pass. Chwast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bizcardi passt de bal met de wreef. Kiełczykowski is nu in balbezit. Bizcardi met een sublieme pass. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Dovbun rent richting de bal. Dovbun geeft de bal voor. Inworp. Lomas met een snelle inworp. Chwast geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baines probeert naar een medespeler te passen. van der Sluis is nu in balbezit. van der Sluis geeft de bal voor. Mireles kopt de bal weg. Bizcardi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi speelt de bal door. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris onderschept slim de pass. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. Acquatico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris schiet op doel. Acquatico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - Le Juste Milieu 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.S.C.C. 48%, Le Juste Milieu 52%.
S.C.S.C.C. - Le Juste Milieu 2:4